![]() |
Winter Breeze stories/ Cesty slunce a měsíce - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Literatura (https://bronies.cz/Forum-Literatura) +---- Fórum: Tvorba členů (literatura) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-literatura) +---- Téma: Winter Breeze stories/ Cesty slunce a měsíce (/Vlakno-Winter-Breeze-stories-Cesty-slunce-a-mesice) |
Winter Breeze stories/ Cesty slunce a měsíce - Winter Breeze - 24.12.2013 Zdravím, Bronies! ![]() Na Vánoce jsem se vám rozhodla dát povídku ( moji první povídku) s Pony tématikou ![]() Nic moc od toho nečekejte, ještě v tom nejsem moc zkušená ![]() Povídka se jmenuje Hříbátko se sirkami a je to předělávka známé povídky od Andersena. Narozdíl od originálu tento příběh budě končit jinak ![]() Snad se bude líbit! Druhá povídka má název Dostih. Je určená spíše mladším čtenářům- je z prostředí dostihových závodů, je to již starší dílo, takže má spoustu nedostatků ![]() Třetí povídka je non-pony. Zachycuje atmosféru mysteriózního ticha bouřlivé noci a podivného návštěvníka. Jmenuje se Neobyčejná dívka To je prozatím vše, budu ráda za jakékoliv dotazy, připomínky atd. ![]() Co dodat? Veselé Vánoce, Bronies!!! Edit: Další příběh je tentokrát více komický, jmenuje se Vražedné nástrahy mého vysavače aneb když jsou spotřebiče proti vám. Edit: A dalším dílem je prolog k mé knize, snad se bude líbit ![]() Jmenuje se Příliš pozdě Edit: Přidávám přepsanou a předělanou pracovní verzi první kapitoly mé rozdělané knížky Elemyn: Strážci světla. Snad se vám bude líbit ![]() Domov v plamenech Edit: Po dlouhééé době sem přidávám prolog k mé další rozepsané knize, která se jmenuje Pravé srdce. Nechci moc spoilerovat, ale jedná se o moje první sci-fi s prvky Steampunku a Cyberpunku, děj se odehrává ve vymyšleném světě dost podobném tomu našemu. Doufám, že se vám bude líbit! Pokud najdete chybu nebo máte připomínku, budu ráda, když mi to řeknete ![]() Pravé srdce RE: Winter Breeze stories/ Cesty slunce a měsíce - Tuxik - 24.12.2013 1) Toto téma by mělo být v sekci Literatura - Tvorba členů. 2) Pokud hodláš pokračovat dále v psaní, doporučuji si najít něco, kde lze mít naformátovaný text. 3) Vše se jeví krátké, těžko říct, jestli bude možné udělat si pořádný názor. 4) Podívám se na to později ![]() 5) [spoiler: Šťastné a veselé ^^] RE: Winter Breeze stories/ Cesty slunce a měsíce - Winter Breeze - 24.12.2013 1) ![]() ![]() 2) Na tomhle zapracuji ![]() 3) mám i mnohem delší povídky, ale ty sem přidám časem 4) Dobře 5) Děkuji ![]() (Nějak jsem si nevšimla, kam to hážu, ![]() RE: Winter Breeze stories/ Cesty slunce a měsíce - Frolda - 24.12.2013 Jo, už jsem to přesunul. Pro příště, více procházení fora, méně offtopicu v blackhole, škodí to zdraví ![]() Já si to přečtu později. RE: Winter Breeze stories/ Cesty slunce a měsíce - Vlče - 24.12.2013 Moc krásné a citlivé. Přečetlo jsem si tvé Hříbátko se sirkami a zprvu jsem se trochu bálo, jak naložíš s mou oblíbenou pohádkou, která je sama o sobě mimořádně kouzelná a podle mě dokonalá ve svém nápadu i provedení. Ale velice mile si mě překvapila a může za to asi hlavně tvůj něžný dívčí popis a milé zkloubení se světem poníků, který má přecijen jiné zákonitosti než krutý svět lidí (Ten chtěl pan Andersen i těm nejmenším představit v reálném světle.) Všimla jsem si ale droboučké chybky: Přečetlo jsem si i tvou třetí bezejmenou tvorbu a přijde mi, že jsem v začátcích zpozorovalo inspiraci básní od Edgara Allana Poea, Havran. Nemýlím se? A také přeji Veselé Vánoce ![]() RE: Winter Breeze stories/ Cesty slunce a měsíce - Winter Breeze - 24.12.2013 Frolda: Omlouvám se a děkuji ![]() Vlče: Chybu opravím, děkuji za hodnocení ![]() ![]() RE: Winter Breeze stories/ Cesty slunce a měsíce - Grovajl - 24.12.2013 Bylo to krásné ^^ i když trochu dlouhé vzhledem k tomu, že odepisuju několika lidem na netu, ale to nevadí, klidně toho může být i víc ![]() RE: Winter Breeze stories/ Cesty slunce a měsíce - SeaLiLee - 24.12.2013 Skus to dávať do Google Docs., máš na to niekde odkaz v Google účte. Inak aj ja si to prečítam neskôr, ale nečakaj nejaký odborný názor, na to tu je Tuxík alebo Frolda ![]() MERRY X-MAS ![]() RE: Winter Breeze stories/ Cesty slunce a měsíce - Winter Breeze - 24.12.2013 Grovajl: Děkuji ![]() SeaLiLee: Děkuji za tip, příště to zkusím tam vložit ![]() RE: Winter Breeze stories/ Cesty slunce a měsíce - Blue Storm - 24.12.2013 Jelikož se v dostihovém světě pohybuji, tak jsem si tu povídku Dostih přečetl ![]() Spíše pro koňaře |