![]() |
Kerbal Space Program - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry) +--- Téma: Kerbal Space Program (/Vlakno-Kerbal-Space-Program) |
Kerbal Space Program - Fun1k - 06.02.2014 ![]() Kerbal Space Program je vesmírný simulátor od studia Squad, který je tak dobrý, že se o něj zajímají i lidé z vesmírných agentur (nedávno bylo dokonce oznámeno, že z NASA do toho dělají misi s asteriodem). Pár lidí to dokonce inspirovalo ke studiím nebo i kariéře v čemkoli souvisejícím s vesmírnými lety. Nechci se teď moc rozepisovat, tady je více informací. Je okolo toho také velká komunita (zvláště na oficiálním fóru a Redditu; část z nich i bronies) a tisíce modů. Přišlo mi, že založit tenhle topic je dobrý nápad, protože většina návodů a vůbec je v angličitně a spousta lidí ji neovládá natolik, aby bez problému porozumněla. Taky tady můžeme mít obecnou diskuzi o hře, vesmíru a vůbec. IT'S AWESOME! RE: Kerbal Space Program - Fun1k - 15.02.2014 Jsem včera a dneska dělal svou první základnu na Munu (obvykle jsem jen někde přistál, provedl experimenty a letěl zpět na Kerbin). A ještě moje na orbitě sestavená loď, se kterou jsem přednedávnem letěl ke Kerbolu. Tu sondu navrchu jsem pak poslal na eliptickou dráhu, na jejíž vrchol se dostane za 65 let ![]() ![]() RE: Kerbal Space Program - Terodeness - 15.02.2014 This game is awesome! Náhodou jsem se mrknul na Quetziho livestream, když zrovna tohle hrál a bylo to luxusní. Při cestě z5 mu došlo palivo a tak si doslova musel ručně dotlačit ten svůj kokpit zpátky na základnu. Trvalo mu to 2 hod. ![]() ![]() RE: Kerbal Space Program - Fun1k - 15.02.2014 KSP jste opravdu nehráli, dokud jste v EVA netlačili plavidlo pomocí jetpacku ![]() ![]() Ještě když jsem nevěděl, že se to dá, tak jsem se jednou vracel z Munu nebo Minmusu (to je jedno), a vše mi došlo tak, že jsem trochou dráhy zasahoval do atmosféry (nejnižší bod byl asi 65 km), a kroužil jsem tak dlouho, dokud mě odpor vzduchu nezabrzdil, asi půl hodiny (i s použitím time warpu). ![]() Prý brzo plánují do Kariéry přidat systém peněz a misí, to bude zajímavé. RE: Kerbal Space Program - Fun1k - 21.03.2014 Taková zajímavost, co se mi stalo na jižním pólu: Jinak se moc těším na další update s asteroidy. RE: Kerbal Space Program - 1munit - 23.03.2014 Tohle jsem viděl poprvé u Sterakdaryho a bylo to naprosto luxusní ![]() ![]() RE: Kerbal Space Program - Fun1k - 26.04.2014 V čajovně pár lidí říkalo, že to hrálo, tak můžu jen doporučit, aby investovali do plné verze, je to mnohem zábavanější než demo. RE: Kerbal Space Program - czAdamV - 27.04.2014 Trošku OT: RE: Kerbal Space Program - Fun1k - 27.04.2014 Orbiter jsem také kdysi zkusil, má lepší a přesnější aerodynamiku a fyziku než KSP. Je ale méně přístupný, tzn. více hardcore, a nemá model poškození. Ale určitě stojí za to. (už je to docela chvíle, co jsem to hrál, zkusím to znovu) RE: Kerbal Space Program - tom8811 - 27.04.2014 madA12345: hele žádné OT tady, tady je vlákno o hře kerbal space, o Orbiteru si založ vlastní! jinak ti dám warn!!!! |