+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba)
+--- Fórum: Literatura (https://bronies.cz/Forum-Literatura)
+---- Fórum: Překlady (https://bronies.cz/Forum-Preklady)
+---- Téma: Draimovo překlady a vlastní tvorba (/Vlakno-Draimovo-preklady-a-vlastni-tvorba)
Draimovo překlady a vlastní tvorba - Draimisko - 16.04.2014
Co dělám je lehké si domyslet, takže jen zmíním, že tady je veškerá moje psaná tvorba
Kdybyste kdokoli měli otázku, námitku rád vyslechnu. A za jistou porci přesvědčování jsem ochoten přeložit i nějaký fic na přání, pokud teda bude kratší a postavy tam nebudou valit středověké komba
Současný/poslední projekt
Převrat: Bod zlomu
autor: Visiden Visidane Originál
předečetl Arrac
tagy: dobrodružství, temné, romantika s tím že bych tak okrajově dodal, že v některých scénách je fakt do tuhého, jakože... nneí to duhový příběh
Equestrie je země magie a harmonie, mírumilovná říše pod vedením nesmrtelných monarchů. Za jakou cenu?
Po objevení objevení podivného mocného zařízení je Twilight Sparkle odtažena na okraje země, kterou si myslela že zná tak dobře. Tady, obklopená poníky, jejchž samotná existence byla držena v tajemství musí čelit divokým nepřátelům, násilným spojencům a pravdě.
Černá a bílá Odkaz na překlad Autorova poznámka
Originál
-sad, trategy, romance Příběh Octavie zachycené na pomezí ctnosti a neřestí, navždy šedá a navždy v pozadí.
Sombrovy skvělé nápady Překlad Originál
- Comedy, Random Sombra se ujal vlády a reformuje Impérium, to bude něco.
Fallout Equestria: Druhá šance[b] [15+][/b] Překlad Originál
-GoreDarkCrossover Věříte v druhou šanci?
Dopisy od nespokojeného studenta Přátelství Hub page - cenzurovaná Originál
-Comedy, Alternate universe Jakpak asi opravdu vypadaly dopisy pro Princeznu Celestii?
Operace TwiLuna Seznam kapitol Originál
-Romance, Comedy Discord, Cadence a Celestie jako dohazovači? Proč ne? Spárovat Twilight a Lunu, když jsou do sebe tak očividně zamilované? Proč ne? Ministerstvo Draimerovství varuje!! - Při čtení hrozí protržení bránice!
Flitter Seznam kapitol Originál
-Romance, Comedy, Adventure Jeden obyčejný, mírumilovný měňavec si žije v Canterlotu aniž by se o něm vědělo, ale ne navždy. Čeká ho zábavné a mnohdy napínavé dobrodružstvím za záchranou sebe samotného stejně jako celého svého úlu a samozřejmě Harmonie celé Equestrie.
Nightmare's Knot (Závazek noci) Překlad Originál
-Romance, Sad, Alternate Universe, Human
Každý se může změnit... a zamilovat. A to i bytost stovky let svázaná v bolesti a samotě, naplněná hořkostí.
Někde v tom nekonečném vesmíru přece jen čeká...
Maine tvorba - nečíst, jsou to blbosti a půlku z nich bych měl smazat
Bubínky, bubínky všude kolem! - součást challange Upsati se Ďáblu
-comedy, random Derpy dostala podivný starý bubínek. Co je uvnitř? No, ať je to cokoli, nuda s tím nebude.
Stopař a krabice - součást challange Upsati se Ďáblu
-Sad, human Můj vlastní prequel k My Little Dashie aneb, jak se dostala do té krabice?
FiMstorie s názorným příkladem
- random, comedy, slince of live Jak vypadalo první setkání pozemšťanů, paroháčů a polétavců?
Le Banane
- Comedy, random Celly? Co jsem říkala o těch babánech?
Překladů mám rozplánovaných už několik, z toho deset kapitol (hodně krátkých) z Letters From A Disgruntled Friendship Student, což je pořádná sprosťárna , jednu mlp bondovku a spoustu dalších.
Otázka je, jestli se k tomu někdy dokopu a jestli to bude stát zato
Jiskra: další by měla být sranda, ale darky budou taky (a zdá se že v hojném počtu )
Teď ze začátku budu asi chrlit jak ďas, jelikož mě to neuvěřitelně baví, ale trochu to zpomalím. Každopádně prozatímní seznam mám možná až moc dlouhý
Okej a jelikož mám dost produktivní náladu (a tohle byla opravdu krátká blbůstka) tak přidávám třetí překlad za dva dny Luno, máte v hřívě inteligentní život…
Název mluví snad za vše ...Fakt budu muset brzdit
(další bude Gore )
Jiskra si snad žádá to slibované gore? Probuď se s vůní popela… - odstraněn odkaz v rámci updatu
upřímně, není to nic hezkého a každou větou tam je odkazované na destrukci a zkázu, až se mi ten příběh během překladu dokonale znelíbil a už ho chci mít z krku...
(dole na konci je odkaz na takouvou stránku a tam sem se rozepsal a umístil několik poznámek nejen k tomu příběhu )