Robocraft - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry) +--- Téma: Robocraft (/Vlakno-Robocraft) Stran:
1
2
|
Robocraft - LightDesh - 14.07.2014 Zdravím lidi! Chtěl bych vám představit jednu Free-To-Play MMO hru pod jménem Robocraft! (Hru je možné stáhnout na službě Steam) Něco o hře By Discordian Samostatné téma zakládám proto,aby se o hře dozvěděla širší skup. lidi a byl zde prostor,kde budete mít možnost postnout obrázky svých ničivých strojů. RE: Robocraft - Discordian - 14.07.2014 Jo, buďte hodní, nebo vám Granny naplácá RE: Robocraft - LightDesh - 14.07.2014 Abych si Grenny na bojišti nenašel.. Jinak otázka.. Má kola,nebo se to snažíš zvednout do vzduchu? RE: Robocraft - Keranis - 15.07.2014 Já jezdil v takovém malém placatém pišišvorovi, na kterého jsem namontoval osm plasma cannons. Doteď nevím, jak se tam vlezly a jak jsem to sakra dokázal, že si navzájem nezavazí Je to docela slušná palebná síla Railgun je bulls**t zbraň: Jedu, jedu, najednou ťafka a já jsem mrtvý. A když to chci sám použít, tak to střílí tak křivě, že tím trefím leda stodolu za mnou Doteď jsem nezjistil, jak se sakra vyrábí letadlo. Nemáte někdo nějakou radu? Moje pokusné stroje vždycky začnou metat šílená salta a pak skončí vzhůru nohama RE: Robocraft - Discordian - 15.07.2014 maximum i u plazma je 6. Můžeš jich mít víc, ale nevystřelí jich víc než 6 najednou. Railguny musíš mít dobře napozicované. Pomalu se otáčí za cílem a hodně u nich záleží na dokonalému výhledu na cíl. U letadla strašně záleží na vyvážení, musíš to dělat co nejsymetričtější, případně si pomoct helium blokama. Taky víc křídel není na škodu. Nevybavuju si, že bych někdy viděl funkční design se dvěma křídlama, ale se čtyřma a víc se to už bez problému docela dá Možná v blízké budoucnosti napíšu článek se svýma postřehama RE: Robocraft - QjmasterCz - 16.07.2014 a jaky mate nicky ?? ja mam filly a je to hroznej troll ale zatim to funguje začal jsem včera ale nemam s kým hrad RE: Robocraft - Mr.LaLike - 16.07.2014 Můj nick je Rhosalth. Nenapiš to špatně. Ale taky záleží jaký máš tier já se dostal zatim jen do druhýho.. RE: Robocraft - LightDesh - 16.07.2014 Já mám nick paradoXX.. Jedu max tier-2 kde vydělávám,stačí mi tam dodat pár kostiček a už se přehupuju na 3. (Což zatím nechci) RE: Robocraft - CrystalShine - 17.07.2014 (15.07.2014, 19:34)Keranis Napsal(a): Railgun je bulls**t zbraň: Jedu, jedu, najednou ťafka a já jsem mrtvý. A když to chci sám použít, tak to střílí tak křivě, že tím trefím leda stodolu za mnou Musíš kompetně zastavit, počkat až bílé linky dojdou k zaměřovači… Rail je nejsilnější zbraň, ale potkej railgunnera nablízko s čímkoliv jiným a ahoj. Ideální je to na sundavání letadel, ale to chce skill a lehké předsazení. RE: Robocraft - MrSeraphZero - 24.08.2014 Muj nick je kdyztak Echo55CZ uz sem skoro T5 kdo chcete tak si me pridejte...a kdo by mel nejaky zlepsovaky tak dejte vedet (jedu na litaci zatim to vypada jako V-TOL takze trysky a vrtule pozdeji chci trysky a kridla) |