![]() |
STEVEN UNIVERSE - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: Seriály, filmy a knihy (https://bronies.cz/Forum-Serialy-filmy-a-knihy) +--- Téma: STEVEN UNIVERSE (/Vlakno-STEVEN-UNIVERSE) |
STEVEN UNIVERSE - Baterka - 21.08.2014 ![]() Steven universe je nový americký cartoon vysílaný na stanici Cartoon Network tato stanice je proslulá trhlejšími a odváženějšími koncepty seriálů . Například velmi známé Adventure Time od Pendeltona Warda. Tým z Adventure time tvoří výborní animátoři s úžasnými nápady . Můžeme zmínit jejich projekty Bee and PuppyCat od Natashi Alegri , či právně Stevena Universe od Rebbecy Sugar.
Steven universe je animovaný seriál o maléch tlustém chlapci Stevenovi (jeho postava je inspirována bratrem Rebbecy Sugar) a jeho 3 ochránkyních - TZV Crystal gems. (Jména hlavních postav odvozena od polodrahokamů) Děj seriálu se točí kolem našeho mladého naivního hrdiny který často způsobí problém a naše ochránkyně ho z toho vysekávají. Tým crystal tvoří : 3 elementy Garnet : vysoká žena s červenou kůží a obrovskou silou, její zbraní jsou pěsti-rukavice. Garnet je hlavou skupiny je to tichá silná žena která co řekne taky udělá. Stevena považuje za sobě rovného . Má dva! crystaly v dlaních. ( Nepotvrzená teorie že ona je fúzí dvojčat - dva krystaly) Pearl Je mozkem skupiny její pleť je světle modrá. Velmi hubená , zdá se být až přelhaně starostlivá a přísná ,ale Stevena miluje jako jeho matka. Její zbraní je kopí a ona je celkově fanoušek do dlouhých samurajských mečů. Má svůj crystal na čele Steven Steven je 12 ? letý kluk který je napůl člověk a napůl crystal miluje sladké (hlavně zmrzlinu ve tvaru kočičí hlavy) a hraje na ukulele ( jako autorka seriálu). Je to takový dobroblbec a je to tmel celé skupiny. Má růžový crystal v pupíku . Jeho matka se jmenovala Rose Quartz - víc neřeknu nechte se překvapit seriálem:) . Otec Greg Universe je toakvý roztomilý pobuda co žije v dodávce. :D Jeho zbraň je - [spoiler: neřeknu mrkněte na seroš :D ] Fúze
Crystal gems se můžou při vypjatých situacích spojit do jediné živoucí bytosti - provedou tzv fůzi . Je to jeden ze zábavných prvků seriálu - kdy vznikne silný charakter.Zatím se v seriálu objevily dvě fúze - Pear a Amethyst = vytvořili fúzi Opal (Gigant woman) Opal je moje oblíbená fúze protože opál ! :-) A navíc má krásný hlas (dub - Aimee Mann - zpěvačka ) Další fází je Sugilite spojení Ametyst a Garnet - ale toto spojení se ukáže jako silně výbušné :-) . (dub Nicky Minaj ! ) Proč sledovat Stevena ?
Animace - Naprosto krásné pozadí v pastelovýc barvách s geometrickými přesahy. - lahoda pro oko. Ne tak složitá angličtina - zvládnete poníky zvládnete i bez problému stevena. Charaktery - jsou báječné . Vedlejší postavy - Kolikrát se zdají být zajímavější než hlavní hrdinové . Viz nejlepší kámoška Stevena Connie. Moc milé intro . Autorka Rebecca S. moc pěkně hraje na Ukulele a tím pádem se to odráží v celém seriálu. A milé songy. (Gigant woman) HODNOCENÍ - NENÁROČNÝ , ODPOČINKOVÝ, VESELÝ. Ukázky
Pozor v po pilotní animaci byly charaktery i potadí silně změněno . (vzhled) Nejvíce to odnesla Pearl. trochu mě to mrzí že to není stejné - asi blízká podoba Adventure time - INTRO
Uf.. tak sem to dopsal :D Snad se mrknete aspoň na jeden díl :) A pak porovnat s poníky Re: STEVEN UNIVERSE - Aya Yai - 21.08.2014 Yay, Steven Universe! Cartoon znám a sleduji, dokonce jsem se už snažila vnutit pár lidem, ale jak moc úspěšná jsem byla, to nemám ani tušení. ![]() Je celkem blbé, že jsem si doteď nevšimla, že je Garnet červená. Vždycky jsem nad tím mávla rukou s tím, že je černoška a nijak blíž to nestudovala. .-. Damn, I feel racist now. Headcanon o dvojčatech: přijat. ![]() Plus si pohrávám s nápadem cosplayovat Amethyst, ale nejprve bych chtěla sehnat zbývající Crystal Gems včetně Stevena. Zatím nevím jak, ale dávám si to jako achievement do budoucnosti. ^u^ Odesláno z mého Potatophonu pomocí Tapatalk 2 RE: STEVEN UNIVERSE - Iluzon - 22.08.2014 Jóóó, Steven Universe je super! Osobně se mi zdá, že se výtvarný styl od pilotu stal více koherentním, výtvarná podoba postav totiž odpovídá jejich charakteru. Zvlášť podoba Pearl k jejímu charakteru v pilotu neseděla, proto se nejvíc změnila. Mě se líbí jeho základ ve freudiánském idu - Amethyst, egu - Pearl a superegu - Garnet jako tři složky jedné osobnosti - v tomto případě týmu, ke kterému je však přidán čtvrtý prvek - dítě - Steven. Výtvarná stránka a orientace na slice of life je srovnatelná s poníky. Jediné jeho mínus je - PROČ JE HO ZATÍM TAK MÁLO!!! No, a teď jsem se koukl na poslední epizodu. WOW. SO MANY LAYERS. Bitva rozumu (Pearl) s ostatními složkami osobnosti se v tomhle díle rozbujela naplno. A. PEARL. ZPÍVÁ. JáužchcidalšíJáužchcidalšíJáužchcidalší RE: STEVEN UNIVERSE - Baterka - 22.08.2014 Kde si vyděl poslední ? já sem se dostal jen k 19. 1 řady. jinak 2 Řada potvrzena ! Na tumblru vznikají super 63 verze crystal gems ![]() ![]() ![]() Navíc se mi líbí jak jsou všichni tak tělesně rozdílní - tlustí , plešatí, vyhublý. ne jako mlp kopie ![]() RE: STEVEN UNIVERSE - Iluzon - 22.08.2014 http://www.animeflavor.com/cartoon/steven-universe První odkaz co mi vyjel? Ano, jejich rozdílnost je super a navíc sedne k jejich charakterům. RE: STEVEN UNIVERSE - Baterka - 22.08.2014 Aha zvláštní ![]() tak už to jde díky ![]() RE: STEVEN UNIVERSE - Aya Yai - 25.08.2014 Taky rozhodně stojí za zmínku úžasná hudba a tím momentálně nemyslím jen zpívané písničky. ![]() ![]() ![]() Osobně se mi nejvíc líbí Dance of Swords, Amalgam, The Mother, Pearl Theme, Connie, Opal, Road Killer a mohla bych pokračovat dál a dál, áááá, SUCH AWESUMNESS! ![]() RE: STEVEN UNIVERSE - Baterka - 04.01.2015 Jak se vám líbí momentální vývoj ? Kazeta se Steven-ovou mamkou byla naprosto báječná (učte se producenti poníků - i smrt je důležitá a existuje ) a pak se mi moc líbí Vztah Lars -Sadie (Jednoho večera spolu hrály videohry - hhehehe ![]() http://stevencrewniverse.tumblr.com/ - Blog tvůrců (celkově doporučuju tumblr najdete tam i blogy producentů Rebbecy Sugar atd.. ) https://www.facebook.com/StevenUniverse?fref=photo Ofic Facebook. Jak se vám líbí gem transformace všech naši hlavních hrdinek- Alexandrite ? - mě přišla super strašidelná ![]() RE: STEVEN UNIVERSE - Iluzon - 09.01.2015 Viděli ste poslední díl? Wau. Ten konec. Síla, zvlášť po dílech s Lapis a budováním vesmírné lodě. A ultra creepy. Consider me overhyped. RE: STEVEN UNIVERSE - Baterka - 13.01.2015 Tak nám zase Rebbeca prřinesla něco drsného a to další Gem peridot- Olivín . ![]() Který.. není vůbec ale vůbec Earth-friendly - Ta scéna kdy Garnet zničila ten portál... Oh to bylo tak ochranitelské ! ![]() |