Pony-výtvory šílené Švédky ~ - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Obrázky (https://bronies.cz/Forum-Obrazky) +---- Fórum: Tvorba členů (obrázky) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-obrazky) +---- Téma: Pony-výtvory šílené Švédky ~ (/Vlakno-Pony-vytvory-silene-Svedky) |
Pony-výtvory šílené Švédky ~ - DubstepLight555 - 25.09.2014 Ahojky Určitě už jste tu o mně a mojí OC slyšeli, jen jsem se tu dlouho neukázala Takže, protože mě moje kamarádka dokopala k tomu, abych se sem vrátila a byla tu častěji a následně i k tomu, abych vám tu představila moje výtvory, protože jsou prý hezké, no posuďte sami. Většinou kreslím digitálně, což ale neznamená, že se tu někdy neobjeví i obrázky, které kreslím na papír. V mých obrázcích se většinou vyskytuje Dubstep Light, neboli moje OC, ale zároveň i spřízněná duše , což neznamená, že nekreslím i OCčka jiných nebo normálně origoše z MLP By the way - tohle téma mám v plánu postupně aktualizovat, abych sem naházela i obrázky, které budu kreslit později. ...Já vím, že už se nemůžete dočkat obrázků, ale ještě bych chtěla dodat, že na žádný z nich jsem nepoužila base... ano, používání base je mi trochu proti srsti, protože je to vlastně jen obkreslení a dodání nějakých doplňků, čím ale nepopírám, že když mi něco fakt nejde nakreslit, že ten base nepoužiju . Dooobře, nebudu to nadále nějak zbytečně okecávat, tady jsou obrázky: Obrázek jsem nazvala jednoduše: Resting. Kresleno v Pixlr Editoru (Je to online na stránce: pixlr.com) Čas: 20-25 min. Jo... nevím, jestli je to oko úplně dobře nakreslený, ale jsem s tím docela spokojená. Název: DL (ani nevím proč? Pro tohle jsem prostě název neměla ) Kresleno (zase) v Pixlr Editoru xD Čas: 30-40 minut, vzhledem k tomu, že to byl první obrázek, který jsem tímto stylem kreslila, takže jsem si ještě trochu pohrávala s tím, co tam všechno můžu dát Tenhle obrázek doopravdy vypadá trochu nevšedně, na poníka, to popírat nebudu ty oči jsem mohla nakreslit trochu jinak, ale lidem, kteří se o tom zatím dozvěděli se to líbí Název: Take this bass! Kresleno: No zkuste hádat ne? Pixlr Editor... Čas: 30-35 minut Tak přiznávám se, že tenhle obrázek jsem gumovala a předělávala tak, až mi to lezlo na nervy (hlavně oči) takže jsem tam práskla tu hvězdu, protože mě nenapadalo jak jinak to udělat, aby to vypadalo přijatelně a aaano místo toho abych si dala záležet na těch reprákách, udělala jsem tam tohle a nazvala to jako "efekt" . A teď zlatý hřeb začátku tohoto tématu! Název: The most beautiful on this planet °^° Kresleno: V Pixlr Editoru! :3 a tentokrát s velkou radostí >.> Čas: 40-45 minut Schválně... nebudu říkat, čí je to OCčko, protože se vsadím, že ho tu na 100% někdo z vás prostě musí znát! :3 A jestli ne, sonic.exe na vás! RE: Pony-výtvory šílené Švédky ~ - Vlčí_PowerDance - 26.09.2014 Moc pěkný obrázky je tak dál a nevím to poslední RE: Pony-výtvory šílené Švédky ~ - DubstepLight555 - 27.09.2014 (26.09.2014, 15:12)Vlčka Elenka Napsal(a): Moc pěkný obrázky je tak dál a nevím to poslední Děkuju Teď tam jdu dát dvě nový kresby akorát RE: Pony-výtvory šílené Švédky ~ - Milda - 27.09.2014 wow ! tak tohle je opravdu moc pěkné ! Asi bych si měl taky zkusit Pixlr editor jen tak dál ! RE: Pony-výtvory šílené Švédky ~ - DubstepLight555 - 27.09.2014 (27.09.2014, 11:41)MildaCZ Napsal(a): wow ! tak tohle je opravdu moc pěkné ! Haha, děkuju xD ale v tom Pixlru editoru už se u těhle obrázků jedná o roční praxi xD já to ze začátku strašně lamila tak nevím jak ti to půjde A ještě jeden - RE: Pony-výtvory šílené Švédky ~ - Wond - 27.09.2014 Wow,tak tohle je užasný :o A to přes Pixlr? Já tam taky chvíli dělala obrázky ale bohužel mi digitální tvorba vůbec nejde RE: Pony-výtvory šílené Švédky ~ - LiaKetyDoo - 27.09.2014 Wow, to je moc hezké ^^ se divím, že v tom kreslíš, já bych to hodila do koše, jednou jsem to totiž zkusila a no.. RE: Pony-výtvory šílené Švédky ~ - Kovu11 - 27.09.2014 Wow je to také desivé alebo tajomné a na tieto obrázky to sedí, awesome! RE: Pony-výtvory šílené Švédky ~ - DubstepLight555 - 29.09.2014 Děkuji, děkuji moc všem! A tady je páni a dámové další várka obrázků... no, várka, dva obrázky DD Doufám, že se líbí... pořád se snažím zlepšovat D: RE: Pony-výtvory šílené Švédky ~ - DubstepLight555 - 01.10.2014 A další! qwq doufám, že se budou líbit... |