![]() |
Balloon Party - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Audio (https://bronies.cz/Forum-Audio) +--- Téma: Balloon Party (/Vlakno-Balloon-Party) |
Balloon Party - Draimisko - 29.09.2014 Helahoja Na vědomost se tímto dává, že jsem tady nenašel ještě vlákno o onom úžasném projektu jménem Balloon Party, tak to jdu napravit. VYDÁNO Open Morality: The Clean Sweep >post Eddy jak něco!! (edit) Ovšem pozor!! nedávno sem vyšťoural ještě pár novinek, ale jelikož som zdechlé prasca, tak se mi toťten příspěvek nechce přepisovat, tak TADY je dopnění informací o albu Academy of Power A TADY zase o podalbu Won't Back Down neboli Rejected & Revived btw. jsou vám tahle loga povědomé? ano? pak jste na Balloon Party už někdy narazili. RE: Balloon Party - Rainboom - 29.09.2014 Baloon Party je awesome projekt (ten prvý obrázok som mal aj na avatari na Steame ![]() Nevedel som ale že je ich už toľko, ja že to je len jeden RE: Balloon Party - Draimisko - 29.09.2014 Další důvod proč to dát do jednoho vlákna i sem, to aby se o tom vědělo ![]() RE: Balloon Party - kosay - 29.09.2014 ja poznám iba túto balloon party ![]() RE: Balloon Party - KRAJKHOUR - 30.09.2014 Dokonce jsou dvě alba přeložené českými titulky NY YouTube. RE: Balloon Party - MrKafr - 30.09.2014 Co já vím, tak No Feeble Cheering/After Party/Rainbow and Rooted jsou asi největší brony-music projekty, divím se, že tu neměli vlákno... Co se mě týká, tak Balloon party (až na Prominence a Arivederci ![]() ![]() RE: Balloon Party - Draimisko - 30.09.2014 Já se zase musím dobrovolně přiznat, že nejvíc mám projeté One Last Shot a Four's Fall Down ![]() Na druhou stranu mám třeba after party a Apple 2012 projeté max 2krát ![]() Ještě bych tady ukázal třeba play list Fouts fall down umístěný na youtube Všechny jsou uploadowané na kanálu Brony Music Archive (to je taky super záležitost), jelikož u některých originálních autorů se na YT nedají dohledat nebo byly smazány. A pak ještě několik podle mě nejzdařilejším dílům bych dal odkaz zvlášť RE: Balloon Party - Monique - 30.09.2014 Citace:HOWEVER!! THERE WILL BE TEH BR00OTAL METALS, FEAR NOT!!Ale... ale... However nejde použít na začátku věty ![]() ![]() RE: Balloon Party - MrKafr - 30.09.2014 Kdybych měl nějaké vyzdvihnout já, tak asi tyhle... BTW k Brony Music Archive: Nevadí mu, když mu napíšete s requestem, už jsem to takhle párkrát udělal, a písnička se do pár dnů na kanále objevila ![]() RE: Balloon Party - Draimisko - 22.10.2014 Jedno z mých jmen není rychlík nebo blesk, takže sem dneska nešel oficial stránku balloon Party s deathlinem na vydání Academy Of Power je to 15. listopadu - nope, eddy Yeeecha!! Toť máte odkaz na ty stráky, kde jede budík, odpočítavající dny hodiny a minuty do vypuknutí revoluce!! Mimoto sem vyšťoural, že mimo zmíněných hudebníků Prince Whateverer a Undreamed Panic (+pár borců, co jsou ve všech ostatních albech) se objeví i 4everfreebrony A oficiální logo! ![]() |