![]() |
Čtvrté výročí mlp:fim! - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +--- Téma: Čtvrté výročí mlp:fim! (/Vlakno-Ctvrte-vyroci-mlp-fim) |
Čtvrté výročí mlp:fim! - Elchar - 10.10.2014 Tak už jsou to čtyři roky, co začal náš oblíbený seriál. ![]() ![]() RE: Čtvrté výročí mlp:fim! - Minetex - 10.10.2014 Jů, to jsem nevěděl ![]() ![]() Re: Čtvrté výročí mlp:fim! - Minetex - 10.10.2014 Takže, co udělám, abych řádně oslavil 4. výročí My little pony - Friendship is Magic: Applejack - Sníst alespoň jedno jablko, nejlépe více - CHECK (Právě jsem dojedl Golden Delicious) Twilight Sparkle - Učit se, psát test a číst si - CHECK (Děják, děják, Žák a Rada - Študáci a Kantoři) Rarity - Koupit si/dostat něco na sebe - CHECK (tričko od babičky z Djerby) Fluttershy - Pohladit alespoň jedno zvíře, nejlépe více - CHECK (U babičky pejska ![]() Rainbow Dash - Sprintovat ze školy domů jako magor - CHECK (Běžel jsem k babičce, lidi se otáčeli ![]() Pinkie Pie - Koupit si a sníst cupcake, rozesmát někoho (Čokoládový [nom], kámoše tím, že je čtvrté výročí FiM ![]() Princezna Luna - Poslechnout si o půlnoci Children of the Night - už předem CHECK Princezna Celestia - Pomodlit se (joke - celestial - napřirozený, božský, pobožný) - CHECK (...Co dodat ![]() Princezna Cadence - Prokázat přátelství a lásku - CHECK (S dvěma klukama jsme dělali takocý krvány o přestávce a smáli jsme se celou hodinu, dobrý kamarádce jsem s něčím pomohl + rodiče ![]() Zecoooooora - Napsat básničku - CHECK My little pony, jsem velký brony. Už čtyři roky mílovými kroky Mlp vzkvétá a bronies taky, žádný velký saky paky. Moc si toho vážím a slavit se snažím. Taky zde teď v noci básním a ani to není fůra (práce), o někom se jménem krásným o zebře jménem Zecoora. (Sorry za kvalitu, je 11 večer v pátek, ale snad to za něco stojí, prej mám po dědovi básnický střevo, a na táboře všechny ty troll básničky taky většinou dělám já ![]() CMC - Pomoct přítelovi s něčím - CHECK Discord - Derpovat a dělat bordel ![]() Big Mac - Odpovídat zásadně Eeyup a Noope - CHECK Ostatní: Dívat se na Mlp:FiM - CHECK (Ta epizoda z první série, kde poznali Zecoru, jak je tam trollila ta kytla. Neměl jsem čas přes den, tak jsem teď jen narychlo skouknul tohle [random výběr ![]() Nakreslit poníka - (No, nakreslil jsem jen hlavu R-Dash 5000 (pro kámoše) ve škole, neměl jsem čas) Sr*t všechny s poníkama - CHECK Poslouchat Brony music - CHECK Tapetovat fórum - CHECK Postupně budu editovat a doplňovat informace. Kdyby se to někomu líbilo, taky napište, co jste dělali pro oslavu (mimochodem, Hasbro jsou trollové, vypustili FiM 10.10 2010 a netušili, že odezva bude tak silná... ![]() ![]() RE: Čtvrté výročí mlp:fim! - ThePepan - 10.10.2014 Minetex: Dobrý nápad,taky si udělám seznam. (Upozorňuji že něco budu mít stejně jako ty.) Seznam: Applejack- Sníst jakýkoliv jablečný výrobek. Rainbow Dash- Cvičit Check(Musim cvičit aby se mi zlepšila páteř.) Pinkie Pie - Sníst nějaké sladkosti.CHECK(Už v sem měl pár perníků a kakao.) Twilight Sparkle - Doplnit si učení do školy co mi chybí. Fluttershy - Pomazlit se/pohladit si nějaké zvíře.Check(Hlídáme tetě psa tak sem toho hned využil.) Rarity- Udělat si pořádek ve skříni s oblečenim. Discord-Dělat doma chaos. Vinyl Scratch-Poslouchat Brony music.CHECK(Už od rána jsem na pony plugu.) Ostatní: Zkouknout co nejvíc epizod MLP(Dneska holt vynechám Dragons Riders of The Berk.) Otravovat všechny s poníkama. Víc mě už nenapadá kdyby mě něco napadlo tak to připíšu. RE: Čtvrté výročí mlp:fim! - Dex - 10.10.2014 Tenhle seznamový nápad se mi líbí ![]() Takže... Applejack - Právě tu chroupu jablko Twilight - Ve škole dva testy, předpokládám že oba dopadnou pěkně (speedlearning FTW) Rainbow Dash - Předběhl jsem tramvaj. Pinkie Pie - Smile! Sugar! Party! Fluttershy - {not yet unlocked} Rarity - Vystřídal jsem za den několik druhů oblečení Discord - Trollení lidí ve škole (jako ostatně každý den) Octavia - Dokopal jsem se k tomu zase si trochu zacvičit na housle Vinyl - Brony music, of course ![]() Luna - Nevím jestli se počítá moje včerejší sledování měsíce... Celestia - {not yet unlocked} Flim/Flam - Cider už se chladí v lednici ![]() Sledovat MLP - Done! RE: Čtvrté výročí mlp:fim! - dinopony - 10.10.2014 Také jsem si udělal seznam: Applejack: říct něco upřímného CHECK dát si jablko CHECK Twilight: něco šprťáckého (dnešní hodina chemie by se jí líbila) CHECK Rainbow: nějaký sportovní výkon CHECK Pinkie pie: něco sladkého CHECK rozesmát někoho CHECK Rarity: něco na vyzdobení pokoje (přibila BB gilda) CHECK něco darovat CHECK Fluttershy: nějak se starat o zvířata ( až tohle dopíšu tak si beru z terárka k sobě do pokoje bráchovy želvy) CHECK Princess Celestia: vykládat o MLP (právě o tomhle výročí) CHECK Princess Cadence: projevy přátelství CHECK Princess Luna: před půlnocí spustím Children of night, Fear not this night, Fall of crystal empire a Angel of darkness. CHECK Big mac: odpovídat Eeeyup a Nooup. CHECK DJ-Pon3: poslouchat remixy CHECK Možná ještě něco přibide, ale až později. RE: Čtvrté výročí mlp:fim! - Milda - 10.10.2014 Taky zkouknu co nejvíce epizod a připiju na to ![]() ![]() RE: Čtvrté výročí mlp:fim! - LEGION_1 - 10.10.2014 (10.10.2014, 09:47)Minetex Napsal(a): Discord - Derpovat a dělat bordelNo veru by sa patrilo to nejak osláviť. No cez víkend bude na také viac času, ale kto by sa napríklad pozrel do zložky Obrázky a priamo tam, do žiadneho konkrétneho priečinku, tak by si pomyslel, že tu už oslava MLP práve vrcholí ![]() ![]() Ináč sa inšpirujem asi celým tvojím zoznamom až na ten bordel, ten sa mi nechce robiť, moc to nezvyknem, možno keby bolo s kým ![]() ![]() ![]() Škoda, že som o tomto termíne nevedel skôr, by som sa isto bol nejak pripravil, ale napríklad také jabĺčko na večer, tak to je u nás klasika ![]() A keď tak rozmýšľam, tak ja MLP oslavujem vlastne každý deň. Napríklad všetkých 5 strojov je ponyfikovaných (no šiesty nemám, takže Dashie sa neušlo ![]() RE: Čtvrté výročí mlp:fim! - Minetex - 10.10.2014 Derpovat a dělat bordel nemyšleno úplně doslova a jenom jako dělat nepořádek, ale i neklid atd. ![]() ![]() ![]() |