![]() |
Arosis - Povídky a překlady - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Literatura (https://bronies.cz/Forum-Literatura) +---- Fórum: Tvorba členů (literatura) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-literatura) +---- Téma: Arosis - Povídky a překlady (/Vlakno-Arosis-Povidky-a-preklady) |
Arosis - Povídky a překlady - Rivel Arosis - 04.04.2012 Vítám Vás ve vlákně s mou literární tvorbou. Mou tvorbu nově naleznete i přímo na mých vlastních stránkách pro ni určených, kde se o ní dozvíte daleko víc: www.rivel-arosis.cz Povídky přesunuty na OneDrive
Něco málo o mě se dozvíte v tomto rozhovoru, jež se mnou udělal náš milovaný Rwakk. My Little Pony - Zrozeny k přátelství - Sbírka na sebe navazujících povídek, která byla z větší části vydána i v mé knize. Doporučuji číst v tomto pořadí.
My Little Pony - Zrozeny k přátelství II. - Sbírka pokračuje
My Little Pony - Zatmění - Soubor povídek, které popisují temnější alternativní verzi Equestrie, kde se několik událostí odehrálo trošičku jinak.
My Little Pony - Samostatné série - Delší povídky, které nespadají do žádné ucelené sbírky.
My Little Pony - Ostatní povídky - Samostatné povídky s tématikou My Little Pony.
My Little Pony - Překlady - Překlady anglických My Little Pony povídek.
My Little Pony - Poezie - Malý koutek poezie. Ostatní tvorba - Kroniky Aekimu - Povídky z jednoho zvláštního a magického světa.
Ostatní tvorba - Zrozeny k přátelství - Znovu a trošičku jinak.
Ostatní tvorba - Ostatní povídky - Samostatné povídky, které nemají s poníky nic společného.
Ostatní tvorba - Poezie - Malý koutek poezie. Přeloženo do angličtiny
Tagy
* Zatím nedokončené povídky RE: Arosis - Povídky - Major 039 - 05.04.2012 (04.04.2012, 19:51)Arosis Napsal(a): I já jsem se pustil do nějaké té poníky inspirované literární tvorby. A tady je máte. Případné chyby mi prosím hlašte v komentářích. Opravdu se ti to povedlo jen si trochu rýpnu že mě přijde divné proč zrovna Pinky musí zachránit Equestrii zrovna ona taková usměvavá jedině že s ní máš jisté plány jinak se těším na další část kdy ji můžeme očekávat? ![]() RE: Arosis - Povídky - Rivel Arosis - 05.04.2012 Vyčkej času a všechno se dozvíš ![]() Rád bych další kapitolu vydal do týdne ![]() RE: Arosis - Povídky - Rivel Arosis - 19.04.2012 Přidána povídka Tři barevné balónky. V ní se dozvíme jak Pinkie získala své první kamarádky ![]() Musel jsem ji napsat, protože z nějakého důvodu mi pořád ležela v hlavě a nemohl jsem psát nic jiného ![]() RE: Arosis - Povídky - Leslieshy - 19.04.2012 Hezká, sice mi tam něco úplně nesedělo ale nevím přesně co ale je hezká a hlavně je o Pinkie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Arosis - Povídky - Legeden - 19.04.2012 som sa len namatkovo pozrel aby som videl ako to pises, nechat sa trochu inspirovat a uplne som sa do toho zazral ... nemam cas to teraz zfleku dat cele ale urcite si dam tu namahu ... fakt dobre ![]() RE: Arosis - Povídky - Greytail - 22.04.2012 (19.04.2012, 18:43)Arosis Napsal(a): Přidána povídka Tři barevné balónky. V ní se dozvíme jak Pinkie získala své první kamarádky Sakra, něco podobného jsem si už kdovíjak dlouho přehrával v hlavě ![]() ![]() A jak to bude s Pinkie zachraňující Equestrii? První kapitola byla povedená, tak snad v tom budeš pokračovat ![]() RE: Arosis - Povídky - Rivel Arosis - 23.04.2012 Děkuji ![]() (22.04.2012, 18:42)Greytail Napsal(a): A jak to bude s Pinkie zachraňující Equestrii? První kapitola byla povedená, tak snad v tom budeš pokračovat Druhá kapitola je už vlastně napsaná, ale jsou tam pasáže, které se mi nelíbí, tak je chci nejprve předělat. RE: Arosis - Povídky - Rivel Arosis - 30.04.2012 Provedeny korektury a opravy předchozích povídek. Opravdu se to vyplatí vždy jednou za čas po sobě přečíst ![]() A také přidána nová krátká povídka Jeden letní den, která mě napadla, když jsem se pekl tuto sobotu venku na Sluníčku bez možnosti úniku ![]() Také změněn název povídky "Pinkie, jen ty můžeš zachránit Equestrii" na "Pinkie jen, ty nás můžeš zachránit". Příběh se začal totiž ubírat trochu jinou cestou než jsem původně plánoval ![]() RE: Arosis - Povídky - Máro - 30.04.2012 Konečne som premohol lenivosť rozhodol som sa, že si dačo prečítam konkrétne tvoju najnovšiu a musím povedať, že je síce krátka, ale o to lepšia ![]() |