![]() |
diskuze o fungování sluneční soustavě v MLP - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: diskuze o fungování sluneční soustavě v MLP (/Vlakno-diskuze-o-fungovani-slunecni-soustave-v-MLP) |
RE: S5 - Všeobecná diskuze - Ajdrianpony - 30.11.2014 My little pony není pohádka .... Je to skutečný svět, existující v alternativním vesmíru, který se zjevil v hlavách autorů díky paprskům světla, které cestovaly skrze čas a prostor ( černé díry atd ) a nesly v sobě odraz planety poníků, aby se zachytily v silném přijímači ( náš mozek ), který dokázal obraz v nich obsažený zpracovat a následně přeměnit v myšlenku, díky které vznikl My little pony seriál ![]() RE: S5 - Všeobecná diskuze - blesk1j_CZ - 30.11.2014 tak to mame stejnou myšlenku. taky věřim že to je v jinem vesmiru a dokonce jsem pomenoval jejich soustavu. viz. muj tema ,,bleskuv život v Equestii" nappsal jsem povitku a v jedne časti mam popsanou jak vypada. takže jsou tam jedna planeta (jeji jmeno jsem nevymyslel, jediny co mě napada je ponyeart) potom je tam měsic a slunce. jak to tam vypada? no uvědomil jsem si že celectie ovlada slunce. takže sním hibe. ale je tu haček, nemužete hejbat s sluncem když je střet soustavi. proste snim nehne. ale ona to slunce ovlada. takže planeta je střet soustavi a je největši. slunce a měsic obyha kolem planety což dava celestii možnost ovladat slunce. a taky vim kdy vznikla ta soustava. v ti době kdy si lide mysleli že jsou střed vysmiru a vše obiha kolem země. tym nevědomky vytvořili zaklady MLP:FIM a jeji soustavu. docela mě tahle myšlenka překvapila. a taky jsem vymyslel nazev soustavi ,,Equestria Solar System" RE: S5 - Všeobecná diskuze - Dragonalicorn - 30.11.2014 Já věřím, že Equestrie je v našem vesmíru a v naší galaxiji. A možná, že ji už některý z našich vesmírných telskopů objevil. ![]() RE: S5 - Všeobecná diskuze - LEGION_1 - 30.11.2014 (30.11.2014, 00:55)blesk1j_CZ Napsal(a): jak to tam vypada? no uvědomil jsem si že celectie ovlada slunce. takže sním hibe. ale je tu haček, nemužete hejbat s sluncem když je střet soustavi. proste snim nehne.Ja som videl film, kde planéta mala aj 3 slnká, takže je viac než isté, že to slnko, ktoré ovláda Celestia nebude ako to naše. A či už ho ovláda mágiou alebo je tam nejaká technológia podobná tej z Atlantídy (yop, to sú zase moje predstavy), to už nechám na fantáziu. I keď v zatiaľ poslednom dieli bolo vidno, že to bude skôr mágia, nakoľko si to už mohla vyskúšať aj Twili ![]() ![]() diskuze o fungování sluneční soustavě v MLP - blesk1j_CZ - 30.11.2014 toto téma bylo vytvořeno kvuly vzniku OffTopic v tématu S5 - Všeobecná diskuze v blízký době sem budou přesunuty příspěvky co byli tam OT. jesli název je špatně vymilen tak mi napište. RE: diskuze o fungování sluneční soustavě v MLP - dinopony - 30.11.2014 ![]() RE: diskuze o fungování sluneční soustavě v MLP - Blue Storm - 30.11.2014 Pro hledače poníkovské domoviny bych tu měl tohle ![]() A ano. Mlhovina Horse Nebula opravdu existuje ![]() RE: diskuze o fungování sluneční soustavě v MLP - Black - 30.11.2014 RE: diskuze o fungování sluneční soustavě v MLP - Fun1k - 01.12.2014 Mlhovina koňské hlavy vypadá jako koňská hlava pouze z určitého úhlu, což napovídá, že by ta soustava musela být v přibližně podobném postavení jako Země, možná o něco blíže mlhovině, aby Twilight mohla vidět nějaké detaily s tím svým teleskopem. RE: diskuze o fungování sluneční soustavě v MLP - Mácaman - 01.12.2014 "My little pony není pohádka .... Je to skutečný svět, existující v alternativním vesmíru.." tak tomu verim taky, v jednom SF sem cetl, ze cokoliv kdy existovalo (i v mysli cloveka) existuje v nejakem alternativnim vesmiru.... |