AlexS zakopáva svoju minulosť - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: AlexS zakopáva svoju minulosť (/Vlakno-AlexS-zakopava-svoju-minulost) |
AlexS zakopáva svoju minulosť - ZoidySVK - 28.05.2015 http://www.equestriadaily.com/2015/05/alex-s-marks-his-pony-songs-as-private.html AlexS toť známi bývali EDM pony-muzikant sa rozhodol povedat svojim bývalým fanúšik "screw you guys" a všetky jeho ponyrelated songy na svojom channeli schoval ako privatne... Názor ? RE: AlexS zakopáva svoju minulosť - Foxtrot - 28.05.2015 Názor? Že nikdo zatím neví proč to udělal a bylo by lepší počkat na jeho vyjádření. A jinak... Je to škoda. Z historického hlediska, protože nikdo už neuvidí to původní video a zbudou jen vzpomínky. Ale tohle platí u všeho, včetně toho obsahu, který zmizel, ale nebyl kvůli tomu takový povyk... RE: AlexS zakopáva svoju minulosť - Fang - 28.05.2015 ^, bohužel kromě zásahu vlastníků práv se poměrně často právě stane že "autorovi rupne v bedně" a všechno smázne. Poučení? Co je doma to se počítá, několikrát se mi to už vyplatilo. RE: AlexS zakopáva svoju minulosť - sc@lix - 28.05.2015 Musím říct, že ho bude škoda. Zrovna jeho písničky se mi moc líbily. RE: AlexS zakopáva svoju minulosť - Draimisko - 28.05.2015 Takhle se už poschovávala spoista muzikandů. Např. H8_Seed (ten to zase zveřejňuje), Addica, Koroshi-Ya, Canapplejack, Yealling At Cats... Je to celkově škoda, ale písničky nejsou ztracené. Taky z toho důvodu vznilají archivy pro zpěváky zvlášť anebo na obrovském Brony Music Archive, kde je už tuším kolem tisíce slavných i neznámých titulů. Co vím tak přidává co +- dva týdny podle requestů. RE: AlexS zakopáva svoju minulosť - Constelavent - 28.05.2015 Já hádám, že spousta muzikantů chce zkusit prorazit v ne-brony sféře a spojení s brony komunitou by jim v tomto ohledu nemuselo být zrovna prospěšné. RE: AlexS zakopáva svoju minulosť - ZoidySVK - 28.05.2015 (28.05.2015, 08:39)Constelavent Napsal(a): Já hádám, že spousta muzikantů chce zkusit prorazit v ne-brony sféře a spojení s brony komunitou by jim v tomto ohledu nemuselo být zrovna prospěšné. Ono ale AlexS to skuša ale nedarí sa mu. Odkedy vyšiel z fandomu je songy idu o 10 k 5. A kľudne to mohol spraviť inak. Mohol si vytvoriť druhy kanal z inou prezývkou alebo niečo iné. Takto v podstate ukazal všetkým svojim fanúšikom prostredník. RE: AlexS zakopáva svoju minulosť - Melgarh - 28.05.2015 Stari muzikanti odchazi, novy se rodi. MLP vlna je jeste vysoka v ramci Vychodni Evropy a ta scena je ziva. Akorat vychod doesn't give a buck ohledne EQD a zapadnich medii a conu diky jejich predrazenosti. A taky viz. MLP con v Japonsku.. jejich ucast se zdvojnasobuje a stavaji se zadanymi a maji cim dal vice hostu, Asie a celkove Vychod jede =) RE: AlexS zakopáva svoju minulosť - Jamis - 28.05.2015 (28.05.2015, 07:59)Fang Napsal(a): ^, bohužel kromě zásahu vlastníků práv se poměrně často právě stane že "autorovi rupne v bedně" a všechno smázne. Kdysi jsem tenhle stav nechápal, proč tohle někdo udělá. Dneska už vím, že se tak může stát poměrně snadno z poměrně jasných důvodů (ne že bych přesně věděl, co se v tomhle případě stalo). (28.05.2015, 09:00)ZoidySVK Napsal(a):(28.05.2015, 08:39)Constelavent Napsal(a): Já hádám, že spousta muzikantů chce zkusit prorazit v ne-brony sféře a spojení s brony komunitou by jim v tomto ohledu nemuselo být zrovna prospěšné. Třeba už toho má dost - on se fandom od dob, kdy se přidal taky dost změnil. Třeba si položil otázku "Pro koho to vlastně dělám?", upřímně si odpověděl a vyvodil z toho důsledky. (28.05.2015, 09:25)Melgarh Napsal(a): Stari muzikanti odchazi, novy se rodi. Jop, tak nějak - kretivců je tu hodně, ale nejsou moc vidět. To přijde... bohužel se obávám, že přijdou i ty následky. RE: AlexS zakopáva svoju minulosť - ZoidySVK - 28.05.2015 (28.05.2015, 10:51)Jamis Napsal(a):(28.05.2015, 09:00)ZoidySVK Napsal(a): Třeba už toho má dost - on se fandom od dob, kdy se přidal taky dost změnil. Třeba si položil otázku "Pro koho to vlastně dělám?", upřímně si odpověděl a vyvodil z toho důsledky. Tak zase Japonske PMV a hudba mi na EQD vôbec nechýba |