Frosty skládá a píše - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Literatura (https://bronies.cz/Forum-Literatura) +---- Fórum: Tvorba členů (literatura) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-literatura) +---- Téma: Frosty skládá a píše (/Vlakno-Frosty-sklada-a-pise) |
Frosty skládá a píše - Frosty - 11.10.2015 Zdar Broníci , lidi na mě často zapomínají, protože se nějak moc na fóru neobjevuji. Nemám to nikomu za zlé, ale byl jsem několikrát vybízen ke psaní k některým z tématům. Rozhodl jsem si tedy, že budu psát básně nebo spíše jen básničky a možná někdy i tu povídku. Kdyby se náhodou, ale asi jen náhodou někomu moje tvorba líbila, může mi kdokoliv napsat a já můžu zkusit vymyslet něco o něm . Žízeň Žízeň je veliká a musí se hasit nic se nemá přehánět, proto by se měl požár dusit. Často tu cigaretu i já si zapálím i když se za to pak trápím. Nejlepší hasič je pivo dále pak také kofola pivo z vás někdy dělá vola a potřebuje nějaké jídlo. To čím se hasí je vlastně úplně jedno hlavně když to pár dní kvasí a Vy jdete zaslouženě na jedno. ---------------------------------------------- Přátelství Někdy se vám člověk zcela hnusí až z něj máte kůži husí zahoďte o něm tento předsudek pozvěte ho na soudek. Teprve u jídla a pití poznáte že zcela zbytečně váháte, vždyť to může být broník jako vy a každý když chce je přátelský a milý. Existují zde i přetvářky které často dělám já neberte to z urážky ale většinou se to snést dá. ---------------------------------------------- Takto by vypadali případné básně na případné dobrovolníky a zvědavce. Hampl V masně se často kupuje šunka já je často měním za spolužáka Ham pl - šunka, polský výrobek doufám, že z toho nemá velký zármutek. Srandu jsme si z něj takhle dělali Šunkosaourem jsme ho nazývali, on to ale vůbec neměl rád a tak nic naplat, na hubu nám musel dát. Dnes je pro mě jako bratr, velký kamarád neměnil bych ho za nic i kdyby měl být stále hic nebo bych musel místo něj do oka schytat drát. RE: Frosty skládá a píše - Mácaman - 12.10.2015 Frosty je to jako by to psal Discord, mas v jedne basni AABB ABAB ABBA, napady dobre, basnickami o pratelich nemuzes nic zkazit, ale mel by sis rozmyslet jak ta basen ma znit, aby to bylo libozvucne RE: Frosty skládá a píše - Discordian - 12.10.2015 Volný verš is magic RE: Frosty skládá a píše - Frosty - 09.11.2015 Po dlouhé době, zase zdravím (kvůli škole se mi moc nechtělo psát), moc si cením za rady Mácamane, ale byl to účel napsat to tak, jak to je ale určitě další zkusím 3 sloky se stejným veršem (^.^) ještě bude pro tentokrát ty básně zas v 'Discorďácky' Arrac Nechodí to jako rak ani veliký není to drak s literaturou trápí se nejvíce často pak chodívá do pivnice Zde si krátce odpočine hnedka to myšlení má iné napadne ho dobrý vtip v hlavě by však zněl líp po značném posílení alkoholem má svá díla na koberci u kolen a jak se na ně dívá vše se ve veledílo splívá ---------------------------------------------- Smutek Každý z nás měl někdy chvíli kdy mu nepomohla slova žádné víly srdce se nám rmoutilo světlo v něm se tlumilo. Náhle nám oči něco otevřelo a spatřili jsme jasnou záři vše špatné z nás vyprchalo a mi už nebyli jak komáři Vrátili jsme se k přátelům i k těm kteří nám lezli krkem všechny problémy se hodily oknem a naši duši se dal dům. ---------------------------------------------- Zábava Smích prý život prodlužuje proto každý něco kaje snaží se vymyslet dobrý žert až si říkám jaký to musí být nerd Bavit lidi, k tomu je třeba velká snaha výsledek bývá hodnot skvělých slyšet hlasitý přátel smích to je odměna jedna z mála I poníci se smějí rádi velice nemusí se s tím trápit nejvíce někteří se u smíchu bojí o svojí cenou protézu zubní ---------------------------------------------- Těším se na další kritiku RE: Frosty skládá a píše - Mácaman - 10.11.2015 no zkritizovat by to slo, ale jelikoz mi tve basnicky pri cteni vykouzlily usmev na tvari, kritizovat to nebudu, je docela dobre mozne, ze kdybys to napsal "lepe", tak by me to tak nepobavilo |