Jaký je nejlepší díl série Crysis? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry) +--- Téma: Jaký je nejlepší díl série Crysis? (/Vlakno-Jaky-je-nejlepsi-dil-serie-Crysis) |
Jaký je nejlepší díl série Crysis? - BatygameCZ - 28.10.2015 Název vlákna mluví za vše. Který díl této FPS od neměckého Cryteku se vám nejvíce líbil? Já osobně vybíral mezi 2. a 3. díle. Nakonec jsem zvolil trojku ( kvůli doladěné hratelnosti... a luku ) ale musím uznat, že dvojka měla lepší atmosféru a hudbu Jako vždy- jestli chcete, do diskuze napište důvod Re: Jaký je nejlepší díl série Crysis? - Eryane - 28.10.2015 Mne nejvíc bavila jednička, už jenom díky větší volnosti a "starému obleku". Prostě jsem se tam více vyblbnul (snažit se zabít nepřítele krabem nebo ho se super sílou házet proti budovám či jiným enemákům, to mně jen tak neomrzí ) RE: Jaký je nejlepší díl série Crysis? - Minetex - 28.10.2015 Zaručeně jednička a Warhead Ta volnost, superpowery a odladěné upravování zbraní z toho udělaly jednu z mých nejoblíbenějších her Do dvojky už jsem se musel spíš nutit, a skoro vůbec mě nebavila. Špatné a oproti 1. dílu nezajímavé prostředí a často nezáživný gameplay mi to trochu znechucovaly. + se mi zdálo, že to má horší grafiku než jednička Trojka, no... Na jedničku nemá RE: Jaký je nejlepší díl série Crysis? - niemand - 28.10.2015 Určitě jednička. Bylo tam víc volnosti, nebylo to tak okoukaný, graficky pecka. Ještě bych zmínil Crysis Wars - určený pro multiplayer, tam jsem taky nahrál nespočet hodin. Jen škoda, že to típnuli. RE: Jaký je nejlepší díl série Crysis? - Foxtrot - 28.10.2015 Jojo, jednička. A jak říká niemand, Crysis Wars. Co to jsem dost hrál. Moje první multiplayer hra, kde jsem mohl jezdit v tancích a létat v letadlech. To bylo ještě než jsem zjistil, že existuje něco jako Battlefield. RE: Jaký je nejlepší díl série Crysis? - Alexie - 28.10.2015 Minetex - Crysis 2 mělo skutečně v době vydání horší grafiku, nežli díl první. Bylo to kvůli konzolové verzi hry, na kterou sázeli vývojáři nejvíce a tudíž ,,ochudili" pc hráče pouhými DirectX 9 efekty. Komunitu to samozřejmě pobouřilo, později proto vyšel patch, který do hry implementoval DirectX 11. Druhý díl se díky tomu stal (jako tomu bylo v době vydání u jedničky) jednou z nejlépe vypadajících her. Můj názor na Crysis sérii ? První díl měl úžasnou grafiku, příběh i zničitelné prostředí. Obě jeho pokračování přišla s novou generací CryEnginu, která přidala nové grafické efekty. Příběh a zničitelnost okolního prostředí byly ovšem horší, což je škoda. RE: Jaký je nejlepší díl série Crysis? - niemand - 28.10.2015 V jedničce bylo nejlepší vzít auto s kulometem a pokácet všechny stromy v okolí... RE: Jaký je nejlepší díl série Crysis? - Blue Storm - 28.10.2015 Souhlas. Jednička. Ta volnost pohybu byla úžasná. Když jsem nechtěl bojovat, tak jsem si prostě šel džunglí a kochal se krajinou. A kolikrát jsem se potápěl ve vodě a vynořoval jen k vůli tomu, abych viděl stékat ty kapky po skle helmy? No jejej. I samotný děj byl víc vtáhnutelný do hry. RE: Jaký je nejlepší díl série Crysis? - Miky - 28.10.2015 Hrál jsem 1,2 a u 3 se mi to kouslo na začátku... To víte originální hra. Musím souhlasit s většinou, že jednička byla nejlepší. Boj proti mimoušům byl už takovej sušší, ale jako celek povedenej s jistou dávkou volnosti. Na můj vkus mohla být vyšší obtížnost, protože i na nejvyšší obtížnost byl oblek stále moc OP. Musím si to někdy znova zahrát, abych si udělal trochu objektivnější obrázek o kvalitě hry, protože v tý době šlo hlavně o bezkonkurenční grafiku a pak ten zbytek, kterej už grafice nestačil. RE: Jaký je nejlepší díl série Crysis? - Discordian - 28.10.2015 Trojku jsem nehrál, ale hlasuju za jedničku. Jednička měla takový ten "wow" efekt a v prostřední relativně otevřené krajiny ostrova podle mě grafika hry vynikla mnohem více, než v ulicích města. Pamatuju si zvlášť jeden moment, za cca polovinou hry, když se účastníte tankového útoku a za obzorem zvolna opadávají kusy skály z právě probuzené mimoňské lodi. Tehdy jsem se opravdu zastavil, abych se mohl pár minut kochat tou scenerií. Nic takového se už ve Warhead a zvlášť ve dvojce neopakovalo. |