![]() |
BronyPost – Dopisy Broníkům - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: Generální OffTopic (https://bronies.cz/Forum-Generalni-OffTopic) +--- Téma: BronyPost – Dopisy Broníkům (/Vlakno-BronyPost-%E2%80%93-Dopisy-Bronikum) Stran:
1
2
|
BronyPost – Dopisy Broníkům - Bluelight - 14.11.2015 Vážení přátelé, s potěšením vám oznamujeme, že jsme se rozhodli založit projekt s názvem BronyPost. Jde o zjednodušení poštovní komunikace mezi Broníky. Poštovní komunikace je tu už od dob Mezopotámie a byla vždy důležitou součástí života našich předků. Dopisy, které nacházíme na půdách našich babiček a dědečků, jsou vždy obestřeny tajemnem kouzlem dávné doby. Zároveň dopisy umožňují prakticky nekonečné možnosti vzhledu a nejrůznějších dárečků k přiložení. Projekt BronyPost by tedy měl umožňovat Broníkům komunikovat mezi sebou formou dopisů. Kdokoli by měl zájem se přidat, má možnost se přihlásit a tím dát ostatním Broníkům najevo, že o takovýto druh komunikace má zájem. Adresu pak může sdělovat veřejně nebo na požádání, dle vlastní volby. Zúčastnění: Mácaman RE: BronyPost – Dopisy Broníkům - Baterka - 14.11.2015 To má být něco jako verze postcrossing pro bronies ? RE: BronyPost – Dopisy Broníkům - Bluelight - 15.11.2015 Ano, ovšem v menším měřítku, ale myslím, že by mohlo být fajn postupně přidávat další státy. ![]() RE: BronyPost – Dopisy Broníkům - Dex - 15.11.2015 Je to pěkný nápad, občas najít v poště nějaké překvapení ![]() Akorát se bojím, že hodně lidí nebude chtít takhle zveřejňovat svojí adresu... RE: BronyPost – Dopisy Broníkům - D.K. - 16.11.2015 Zajímavý nápad, ale já bych takhle adresu nezveřejňoval. Připomnělo mi to různé mobilní aplikace, pomocí kterých se dají posílat pohlednice. Já zkoušel Postisimo kdysi dávno s kámošem, když ta služba začínala. Na letáčku byl kód na jednu pohlednici zdarma. Nahodil jsem tam z mobilu obrázek z MLP a opravdu to po pár dnech došlo. ![]() RE: BronyPost – Dopisy Broníkům - Fun1k - 16.11.2015 Určitě je to zajímavý nápad, ale nevím, jestli to mnoho lidí upřednostní před pohodlnou rychlou internetovou komunikací. RE: BronyPost – Dopisy Broníkům - Mácaman - 16.11.2015 kdy jsem naposled napsal rucne dopis? budu to jeste vubec umet? ![]() Michal Macek Františka Kadlece 900/21 Praha 8 180 00 RE: BronyPost – Dopisy Broníkům - Elis856 - 16.11.2015 Nápad je to velice hezký. Taková pauzička od všech technologií .... a navíc aspoň každý zjistí jestli existuje někdo, kdo píše hůř než on sám ![]() Každý by asi nechtěl jen tak zveřejnit svou adresu, ale myslím, že by to nebyl zas takový problém. Daný člověk by prostě napsal, že má zájem a pak by ho někdo, kdo má taky zájem, požádal přes PM o adresu. ![]() RE: BronyPost – Dopisy Broníkům - BatygameCZ - 16.11.2015 Uvažoval jsem o tom, ale páč mám NESKUTEČNEJ (jakože fakt) škrabopis,tak na to dlabu ![]() RE: BronyPost – Dopisy Broníkům - Moony - 16.11.2015 Taky jsem o tom přemejšlela, ale přece jenom, netušim co by na to řekli rodiče ![]() btw, taky škrábu, což je další problém ^^ |