![]() |
Life is Strange - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry) +--- Téma: Life is Strange (/Vlakno-Life-is-Strange) Stran:
1
2
|
Life is Strange - Keranis - 10.12.2015 Tak když už máme to OT v tématu o lozích (logách?) a když už na to mám i tapetu, proč tomu nezaložit plnohodnotné téma ![]() ![]() Life is Strange je hra od vývojáře Dontnod (Dontnod pozpátku), publikovaná Square Enix. Je podobná hrám od Telltale, soustředí se na příběh a na těžká rozhodnutí, která s sebou potom nesou následky. Hrajete za Max Caulfield, studentku a fotografku, která je svědkem vraždy na školních toaletách. Poté zjistí, že se dokáže vracet v čase, a zachrání oběť předtím, než k vraždě vůbec dojde. Max se musí vyrovnat se svými schopnostmi, se škodolibými spolužáky a s nočními můrami, které ukazují jenom jedno: Obří tornádo a zničené město. Ale není na to sama, po boku má Chloe Price: Rebelku, kamarádku z dětství a vzkříšenou oběť. Ve hře funguje mechanika Rewind (vrácení času), která se dá použít velmi zajímavě: Pokud například něco pokazíte v dialogu a někdo se na vás naštve, můžete celý dialog odmazat a projít jím znovu a správně. A ještě se přitom dozvíte zajímavou informaci, kterou vám vlastně nikdo nikdy neřekl... ![]() Tak, teď když jsem té hře udělal takovou nestydatou reklamu, se můžeme vydat do spoiler teritoria. Pouze pro lidi, co to už dohráli! SPOILERS AHEAD!!!
RE: Life is Strange - RayCode - 10.12.2015 Hru jsem nedávno dohrál. RE: Life is Strange - Keranis - 10.12.2015 RE: Life is Strange - Discordian - 10.12.2015 Přiznám se, že než se z toho stalo logo fóra, tak jsem o tom v životě neslyšel ![]() RE: Life is Strange - Deus Ex - 10.12.2015 Už jsem se chystal, že to vlákno zde udělám. Aby tu tolik lidí neznalo Life is Strange, to bylo prostě nemyslitelné. SPOJLERZ BUTT! A jestli bych chtěl rewind? No... proč ne, ale samozřejmě jen pro sebe!!! ![]() Každopádně bych řekl, že LiS svou kvalitou předčí drtivou většinu (ne-li všechny) her od Telltale. Už jen díky tomu grafickému zpracování se jedná o umělecké dílo ![]() RE: Life is Strange - Keranis - 10.12.2015 Discordian: Já o tom už kdesi cosi slyšel, ale logo mě k tomu poprvé dotáhlo ![]() Deus Ex: RE: Life is Strange - Discordian - 10.12.2015 (10.12.2015, 21:34)Deus Ex Napsal(a): Aby tu tolik lidí neznalo Life is Strange, to bylo prostě nemyslitelné. Jenom bacha, aby si nezačali myslet, že jim to trochu vnucuješ ![]() RE: Life is Strange - Deus Ex - 10.12.2015 Discordian: Ups, zapomněl jsem k té větě přidat smajlíka ![]() ![]() Keranis: RE: Life is Strange - Dawnflash - 10.12.2015 Life is Strange je skvelá hra, veľmi príjemná. Pripomína mi ten film, Život na diaľkové ovládanie, ale presne naopak ![]() Kto pozná ten film? Myslím, že spolu s touto hrou dokonale vysvetľujú, prečo hranie sa s časom nám viac ublíži ako pomôže ^^ RE: Life is Strange - Minetex - 10.12.2015 Viděl jsem ho, asi když mi bylo 8-9, a docela si ho pamatuju. Měl bych si Life is Strange zahrát ![]() |