Diablo III aneb (ne)proparene mladi - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry) +--- Téma: Diablo III aneb (ne)proparene mladi (/Vlakno-Diablo-III-aneb-ne-proparene-mladi) |
Diablo III aneb (ne)proparene mladi - Mondrogar - 15.05.2012 Asi je zbytecne predstavovat znacku diablo. Ti mladsi z Vas o ni uz urcite slyseli, ti starsi maji nahrany stovky hodin u jednicky/dvojky. Tak se priznejte, kdo vsechno hraje ? Zaroven se muzete podelit o svuj battletag/real ID pro hru se zbytkem z nas Mondrogar#2786 jsem ja, vase pridani je vitane... A dovolim si jeste malou "recenzi", jedna se ciste o muj pohled na vec, tak me nekamenujte. Prvni dojmy z hrani DIII Kód: Level 14 Witch Doctor. RE: Diablo III aneb (ne)proparene mladi - Radmen - 15.05.2012 Hrát začnu až za chvíli, čekám na kámoše, těším se, až se dostanu za Skeleton Kinga, konečně bude něco novýho A ohledně D1/2... jedničku jsem téměř nehrál, u dvojky jsem pár dní herního času proseděl, ale samotnýho mě to moc nebavilo a kámoši to pařili vždy jen občas... D3 bude snad v tomhle ohledu lepší Kód: Radmen#2639 RE: Diablo III aneb (ne)proparene mladi - Rivel Arosis - 15.05.2012 Mám objednanou Ultimate edition, která má bohužel ale trochu zpoždění, takže hrát určitě budu, ale musím to vydržet Jinak jedničku jsem si zahrál, když vyšla a už tehdy mě zaujala. A pak vyšla dvojka na které jsem nahrál spousty hodina na spoustě postav. To byly časy A doufám, že se budou opakovat. RE: Diablo III aneb (ne)proparene mladi - Blue Storm - 16.05.2012 Vzpomínám na ty doby Diabla....Hlavně na dvojku,kdy jsem ho rozjel naplno a kochal se každým novým předmětem,který jsem našel. Zvláště,pokud byl unikátní,nebo pasoval do sady. Ještě mám doma tu 150 stránkovou obsáhlou knihu,kde je veškeré vědění o postavách hrdinů i protivníků + unikátní zbraně a sady. Hodně mě to bavilo v pralese,kde na vás číhal za každým stromem nějaký ten skřet s foukačkou.Mimochodem:Ti skřeti se pak objevili i ve filmu Mumie 2...Tam byli úplně stejní a úplně stejně praštěný Beta jsem nehrál,ale silně uvažuji o koupi trojky,abych se po těch letech znovu vnořil do světa Diabla. RE: Diablo III aneb (ne)proparene mladi - Mondrogar - 16.05.2012 No nemyslel jsem, ze me diablo dokaze jeste vic zklamat - kazdou stredu rano se budou vypinat servery kvuli udrzbe. Jako ve wow. Takze si nezahrajete ani singl RE: Diablo III aneb (ne)proparene mladi - !Lejmer - 16.05.2012 Hm... Dam tomu sancu 9.2% RE: Diablo III aneb (ne)proparene mladi - Legeden - 16.05.2012 pokial niekto potrebuje napomoc zrucne ranged DPS .... Legeden je ten spravny na tuto ulohu ... BT Legeden ak to treba ajs cislami tak Legeden#2314 RE: Diablo III aneb (ne)proparene mladi - Dumbass_CZ - 16.05.2012 Mno, tak u Diablo 2ky jsem strávil mnoho hodin. Ale 3ku teď zkoušet asi nebudu. Až asi až za nějakou dobu .... RE: Diablo III aneb (ne)proparene mladi - Rivel Arosis - 17.05.2012 Přál by si někdo spojit síle proti pekelným hordám? RE: Diablo III aneb (ne)proparene mladi - tom8811 - 18.05.2012 (16.05.2012, 07:43)!Lejmer Napsal(a): Hm... stejně ještě není crack |