Autocon na Hazmburk - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Jiné srazy (https://bronies.cz/Forum-Jine-srazy) +--- Téma: Autocon na Hazmburk (/Vlakno-Autocon-na-Hazmburk) |
Autocon na Hazmburk - Blue Storm - 03.08.2016 Je to rychlovka, ale s Tomem jsme si řekli, že bychom mohli podniknout s jeho autem, takový malý výlet na vrch Klapý, tam kde už po několik staletí, stojí hrad Hazmburk. Měli bychom v autě tak dvě, či tři místa po další zájemce, takže pokud by si někdo s broníků chtěl s námi a svýma poníkama udělat výlet, tak má možnost Jelo by se zítra ve ČTVRTEK 3.8. mezi 12:00 a 13:00 hod. ( ale záleží na domluvě ) a vracelo by se někdy k večeru. Celá záležitost i s autem, by stála max. do 200 kč. + 70kč. vstupné na hrad a rozhlednu. Proč se tam jede? - Mělo by být pěkné počasí, je tam krásně a je tam úžasný výhled na Čechy, takže dalekohledy s sebou. PS: Možní max. tři zájemci, ať dají vědět do PM, nebo sem. RE: Autocon na Hazmburk - Tom0147 - 03.08.2016 Upřesnění - odjezd je z Prahy a předpokládaná cena je 300 Kč za celé auto. RE: Autocon na Hazmburk - EresielRanwa - 03.08.2016 Jéje, zrovna před 2mi týdny jsme pod ním jeli, když jsme se vraceli z návštěvy rodičů, a manžílek opět vyhrožoval, že si tam konečně musíme udělat rodinný výlet Nechte mi tam nějaký vzkaz v láhvi, ať mám motivaci se tam vypravit taky [spoiler: Hej! Že bychom zavedli nějaký vlastní ponycatching po českých památkách? ] RE: Autocon na Hazmburk - Blue Storm - 03.08.2016 Eresiel: OK. Když tak tam něco naškrábeme na zeď. Třeba Ponies forever (vtip) Nicméně ano. Taky jsem totiž nedávno jel kolem a když vidím, jak tam stojí na kopci a jaký tam od tamtud je výhled, tak tam jedeme. I ta vyhlídka, musí být velká motivace se tam podívat. RE: Autocon na Hazmburk - Blue Storm - 04.08.2016 Tak první autocon za námi a musím uznat, že tohle stálo za to. Už z dálky na nás mrkal kopec Klapý se svým hradem Házmburk. Po příjezdu na parkoviště jsme pak s údivem sledovali tu vejšku a hlavně ten úhel kopce, na který máme jít. Vybrali jsme si však lehčí a delší variantu. Asi po půl hodině jsme byli na místě a tam po zaplacení vstupného, jsem si pak připadal jak v pevnosti Minas Tirith, na které sleduji celou zemi. Ten pohled je úžasný! Jako třešnička na dortu tam byl jeden paraglajdista, co si zašel zalítat kolem hradu. Byli jsme tam necelé dvě hodiny, které opravdu stály za to. Cesta pro jednotlivce stála cca 200 kč. a takový jednodenní výlet někam, kde se ještě nebylo, považuji za výborný relax, který určitě nebyl posledním PS: Další zastávkou (už někdy o víkendu), by měl být Ještěd. RE: Autocon na Hazmburk - Tom0147 - 04.08.2016 Naprosto souhlasím s tím, že to stálo za to. Super spontánní akce! Se Stormem jsme si říkali, že by nebylo špatné tahle projet víc míst po Čechách a jak již bylo řečeno výše, příště bychom rádi na Ještěd. A hlavně ne sami. Společnost Mewnian transportation services příjimá k přepravě každého. Až nějak vymyslíme datum, dáme vědět a třeba pro všechny tyhle výlety založíme hromadné vlákno. |