Namluvené Příběhy. My Little Pony: FanFic. Aktualizace 1. 4. 2013 - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Audio (https://bronies.cz/Forum-Audio) +--- Téma: Namluvené Příběhy. My Little Pony: FanFic. Aktualizace 1. 4. 2013 (/Vlakno-Namluvene-Pribehy-My-Little-Pony-FanFic-Aktualizace-1-4-2013) |
Namluvené Příběhy. My Little Pony: FanFic. Aktualizace 1. 4. 2013 - KRAJKHOUR - 21.05.2012 Vydán další namluvený FanFic. Má malá Dashie. VoiceReaderem česky načtené příběhy. Jelikož nemám absolutně žádnou zpětnou vazbu tak sem se rozhodl vytvořit Otázky a odpovědi: Položil sem pár otázek Johnn195: Otázky a odpovědi: Historie aktualizací. Aktualizace 21.05.2012 Pretty in pink: Kráska v rúžovém. Popis: Příběh o tom když odejde Kráska v rúžovém. Verze 6. Vychází z překladu zde. Slzy a Vločky: Popis: Příběh o cestě jednoho zametaného srdce. standardní verze malá verze Přidána čtvrtá kapitola. standardní verze malá verze Verze 5. Verze 5.5.4. Vychází z překladu zde. Najít svůj hlas Popis: Příběh o kouzelném nadání hudby. standardní verze malá verze Verze 3. Vychází z překladu zde. Jen o Oktávu výš Popis: Normální příběh s občasným smutkem, ale dobrým koncem. (přidané postavy jsou vymyšlené, shoda jmen je čistě náhodná) standardní verze malá verze Verze 4. Vychází z povídek zde. Pacientka z místnosti 3 Popis: Za jedné jinak ničím zajímavé noci se zdravotnice v Ponyville dozví tajemství jejich nejnáročnějšího případu. standardní verze malá verze Vychází z povídek zde V jednom sklepě Popis: Když se sejde mane6 ve sklepě dějí se nečekané věci. standardní verze malá verze Vychází z povídek zde Episodes with Magic Dust Popis: [spoiler: Magic Dust je velice mocný kouzelník který před 500 lety porazil velice mocného nepřítele který se každých 500 let vrací aby zničil svět.Jelikož každý poník může toho nepřítele porazit pouze jednou a všichni zapomněli na to že někdo takový kdy vůbec existoval,tak Magic Dust musí najít někoho moudrého kdo se tomu "nepříteli" postaví.] standardní verze malá verze Verze 4. Vychází z povídek zde Bublinky Popis: Příběh o tom jak vrůstala Derpy když byla malá. standardní verze malá verze Vychází z překladu zde. Verze 6. Bubbles-SK Jeden letní den Popis: Jednoho letního parného dne u jezera. standardní verze malá verze Verze 5. Vychází z povídek zde. Splněné přání Popis: Příběh o tom když se jednomu poníku splní přaní. standardní verze malá verze Verze 5. Vychází z povídek zde. Pinkí jen ty nás můžeš zachránit standardní verze malá verze Verze 3.3. Vychází z povídek zde. Tři barevné balónky Popis: Příběh o tom jak se Pinkamena dostala do ponyville. standardní verze malá verze Vychází z povídek zde. My Little Queen Popis: Příběh o službě královně Chrysalys. standardní verze malá verze Verze 3. Vychází z povídky zde. My Little Inventions Popis: My little Inventions je příběh jednoho fiktivního charakteru z univerza MLP: FiM a popisuje jeho osud v mezidobí mezi druhou a třetí sérií (kvůli příběhovým reáliím). Účelem bylo napsat dobrodružný příběh s lehkým komediálním nádechem. standardní verze malá verze Verze 4.3. Vychází z povídky zde. [NSFW]: Můj Malý Chtíč Popis: Dumbass Angelo je znuděn společenským životem v Manehattanu a proto se rozhodne odejít do Cloudsdale, [spoiler: tam se zalíbí jedna klisnička do cesta k jejímu klínu nebude jednoduchá.] standardní verze malá verze Vychází z povídky zde. Má malá Dashie Popis: Co se stane když osamocený brony najde poníka? To se dozvíte v Má malá Dashie. ↓Stáhnout↓ Verze 4. Vychází z povídky zde. Děkuji Arosis +, Johnn195 +, Deranged Whony +, Memphis +, Airy Hunter+ , Máro +, Dorian4690 +, Dumbass_CZ, Charlie. že byly ochotní poskytnou své přiběhly a překlady na načtení. Určitě si zaslouží svoje + zaslouží. Pokud naleznete chybu prosím kontaktujte mě přes soukromou zprávu. Další namluvený FanFic jen tak nebude protože práce na nich mě strašně vysiluje. V přípravě další namluvený FanFic. Jsem moc unavený abych vymyslel nějaký rozsáhlý popis. RE: Namluvené Příběhy. - Rivel Arosis - 21.05.2012 Pěkné Těší mě, když vidím, že můj překlad se takhle šíří dál RE: Namluvené Příběhy. - Dumbass_CZ - 21.05.2012 Zajímavé. Jsme zvědavý, co necháš namluvit příště x) RE: Namluvené Příběhy. - KRAJKHOUR - 22.05.2012 (21.05.2012, 16:16)Dumbass_CZ Napsal(a): Zajímavé. Jsme zvědavý, co necháš namluvit příště x) Pokud to vyjde tak další FanFict bude Slzy a Vločky. QA: Namluvené Příběhy. My Little Pony: FanFic. Aktualizace 12.6.2012. - KRAJKHOUR - 12.06.2012 Udělal sem velkou aktualizaci prvního příspěvku. Jelikož nemám absolutně žádnou zpětnou vazbu tak sem se rozhodl vytvořit Otázky a odpovědi: Jaký je rozdíl ve standardní verzi a malé verzí? Standardní verze obsahuje skoro všechny soubory se kterými pracuji. Malá verze obsahuje pouze mp3 soubor ale je zase razantně menší. Proč standardní verze obsahuje *.wav a *.mp3? Kvůli kvalitě wav má kvalitnější zvuk protože neprošel kompresí zato na druhou stranu mp3 obsahuje vyplněný ID3v1,ID3v2 tag. Jak často budou vycházet další namluvené FanFicty? To záleží na dostupnosti českých FanFictů, délce, jazykové náročnosti a hlavně na mém volném času. Pokud vše vyjde načtení trvá zhruba dva dny. Můj plán je vydat každý týden jeden. Jaký FanFic necháš namluvit příště? Nechte se překvapit. Kolik FanFictů bude namluveno? Mám v plánu namluvit všechny fanficty češtině. Můžu s něčím pomoct? Určitě stačí se ozvat přes soukromou zprávu a dohodnem se na spolupráci. Chtěl bych taky si taky nechat namluvit svůj FanFict, Povídku mohl bys to pro mě udělat? Ano ale mám jednu podmínku musí být v češtině. Omlouvám se Slovákům ale to po mně nechtějte. RE: Namluvené Příběhy. My Little Pony: FanFic. Aktualizace 12.6.2012. - Dumbass_CZ - 12.06.2012 (12.06.2012, 01:25)KRAJKHOUR Napsal(a): Chtěl bych taky si taky namluvit svůj FanFict, Povídku mohlbys to promě udělat? Chudáci Slováci xD Aspoň mám výhodu RE: Namluvené Příběhy. My Little Pony: FanFic. Aktualizace 12.6.2012. - Drakasin - 15.06.2012 (12.06.2012, 06:30)Dumbass_CZ Napsal(a):(12.06.2012, 01:25)KRAJKHOUR Napsal(a): Chtěl bych taky si taky namluvit svůj FanFict, Povídku mohlbys to promě udělat? Pravdu díš, český bratře, pravdu díš! RE: Namluvené Příběhy. My Little Pony: FanFic. Aktualizace 12.6.2012. - tom8811 - 15.06.2012 paráda ,jen tak dál už se těším na další povidku RE: Namluvené Příběhy. My Little Pony: FanFic. Aktualizace 12.6.2012. - Dumbass_CZ - 16.06.2012 Neboj, brzy bude x) RE: Namluvené Příběhy. My Little Pony: FanFic. Aktualizace 12.6.2012. - da old horse - 17.06.2012 (12.06.2012, 06:30)Dumbass_CZ Napsal(a):(12.06.2012, 01:25)KRAJKHOUR Napsal(a): Chtěl bych taky si taky namluvit svůj FanFict, Povídku mohlbys to promě udělat? Myslím, že pre bronies zo slovenska nebude problém porozumieť češtine. Veď aj na slovenských televíziách je mnoho zahraničných programov, ktoré vysielajú s čekým dabingom. |