![]() |
Epizoda 4: Rock Solid Friendship - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +---- Fórum: S7 (https://bronies.cz/Forum-S7) +---- Téma: Epizoda 4: Rock Solid Friendship (/Vlakno-Epizoda-4-Rock-Solid-Friendship) Stran:
1
2
|
Epizoda 4: Rock Solid Friendship - Oggy123 - 29.04.2017 Premiéra: 29.4. 2017 o 17:30 Streamy: O epizóde: Trocha som zabudla vytvoriť tento topic RE: Epizoda 4: Rock Solid Friendship - jaroslav - 29.04.2017 Eizoda se mi líbila a konečně víme jak se Maud jmenuje celým jménem. RE: Epizoda 4: Rock Solid Friendship - Quint-t-W - 29.04.2017 Maud je stále ve formě. RE: Epizoda 4: Rock Solid Friendship - Azuliana - 29.04.2017 Maud si půjde sednout za spoluúčast... Aha, vlastně ne, jsme v Equestrii, tady tresty za zločiny proti lidskosti, ehm, ponictví vlastně neexistují a každej záporák je integrován do společnosti. Ale jako tenhle "plot twist" jsem nečekala. Pinkie byla na přesdržku, ale chápu, že to tak bylo schválně. Ta jeskyně mi připomněla jednu scénu z Avatara (vlastně dvě. První z Crossroads of Destiny, a poté z Cave of Two Lovers. Modří vědí). A samozřejmě Třpytivé jeskyně v Helmově žlebu. Zajímalo by mě, kolik autorů MLP má rádo Tolkiena... Maud je Daisy!!! ![]() ![]() Bon Bon was like: That' s my biatch, biatch. Spike a Rarity spolu v jeskyni. Sami. Shippers, to your keyboards! Jo, na tuhle epku jsem se těšila a nezklamala. RE: Epizoda 4: Rock Solid Friendship - Fun1k - 29.04.2017 Dat pun :'D EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Pinkamena Maud Pie Ghastly Gorge zmínka! Haha, "rock-based decision". Tahle epizoda válí. "Talking to you." Lyrabon OTP. A nevzpomínám si, že by někdy předtím řekli celé Lyřiino jméno. Pinkie Pie je balónek: CONFIRMED Maudelina Daisy Pie ![]() HAHAHAHA! Maud bude hlavní záporák 8. sezóny. ![]() Derpy! ![]() Aww. Wtf Pinkie? ![]() No context. ![]() ![]() Musím říci, že ta jeskyně se k Maud opravdu hodí. Taková pěkná epizoda! RE: Epizoda 4: Rock Solid Friendship - Azuliana - 29.04.2017 (29.04.2017, 22:21)Fun1k Napsal(a): A nevzpomínám si, že by někdy předtím řekli celé Lyřiino jméno. Řekli. Amending fences. RE: Epizoda 4: Rock Solid Friendship - Tom0147 - 29.04.2017 RE: Epizoda 4: Rock Solid Friendship - Inlustris - 30.04.2017 um - celkem divné já se na epizodu těšil ale... DAMN Pinkie byla otravná. Já sice chápu že to byl plot device ale i tak Na druhou stranu oceňuju že Maud alespoň maličko ukázala nějaké pocity ale házet věci na Derpy?? To je na přesdržku házet PIZZOU? - to je na přeshubu jenže házet pizzou na Derpy?... to si koleduje dvojnásob! RE: Epizoda 4: Rock Solid Friendship - Blue Storm - 30.04.2017 Tak tohle byl teda hukot! Už od samýho začátku. ![]() + Maud Pie a její proslov je legendární. ![]() + Pinkie mluvila s Maud, jak Dory na velrybu v Hledá se Nemo. ![]() + Pinkieface Maud Pie ![]() + Rarity "Co teď vlastně budeš dělat?" Maud Pie "Mluvit s tebou." ![]() + Jak si Bonbon odtáhla svoji Lyru pryč. ![]() + Maudelina Daisy Pie ![]() + Flashback, kde se Maud Pie a Starlight už setkali při stavbě Rovnovážné vesnice ![]() + Wow. Maud se pousmála na Starlight ![]() + Pinkie Pie alias ochutnávačka poníkovských stop ![]() ![]() + OMG. Maud se pousmála podruhé na Starlight ! ![]() + Srcderyvná scéna, jak Maud se drží jen tak tak a pak............................... Prostě seskočí půl metru. ![]() + Wow. Maud Pie má teda ale neskutečně úžasnej bejvák. ![]() Nádherný to díl se vším všudy. Ale nedivím se Maud, že už nemohla vydržet až přehnanou starostlivost své sestry, aby si našla živou kamarádku. Ale vše se vyřešilo a tak snad se Pinkie už bude krotit. ![]() Moc se mi zamlouvá jedna věc. A to Starlight a její už druhá kamarádka. Že by celá serie směřovala k sestavení Mane6 pod vedením samotné Starlight? Hmmm... zajímavá úvaha. ![]() Za mě 9.8/10 ![]() RE: Epizoda 4: Rock Solid Friendship - Drawirm - 30.04.2017 Yay, to byla super epizoda. ![]() ![]() |