Epizoda 26: The Last Problem - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +---- Fórum: S9 (https://bronies.cz/Forum-S9) +---- Téma: Epizoda 26: The Last Problem (/Vlakno-Epizoda-26-The-Last-Problem) Stran:
1
2
|
Epizoda 26: The Last Problem - Jita32 - 01.09.2019 "Bonusová" epizoda jenž uzavírá FiM, doporučuji nechat až nakonec po dokoukání všech epizod co jste chtěli, obsahuje heavy spoilery. Odkaz na epizodu (anglické titulky) - https://yadi.sk/d/RcoKLFO_jofuuQ/9x26_original.mp4.mp4 RE: Epizoda 26: The Last Problem - Dragonalicorn - 13.10.2019 Tenhle díl mě úplně zničil. Pořád mám pocit, že G4 prostě zařízli. Že klidně mohla pokračovat nejméně 3,4 i 5 řad. A ano sice by to jenom oddálilo nevyhnutelné, ale stejně by to určitě téměř každý ocenil. Ať už důvody k tomuhle kroku byly jakékoliv (prodražující se dabéři, tvůrci, vyčerpání témat, klesající tržby z prodeje merche, nebo jenom příslib navýšení prodeje po ukončení seriálu) na tom už nezáleží. Kosti už byli vrženy. Seriál měl své horší i lepší období.. takže: 1 000 000 000 / 10
Za tuto epizodu i moje osobní hodnocení celého MY LITTLE PONY : FRIENDSHIP IS MAGIC No nic Broníci a Pegasestry... Nazhle u úvodního filmu ke G5. Snad si získá srdce nás všech, tak jako se tomu stalo u této generace. RE: Epizoda 26: The Last Problem - Inlustris - 13.10.2019 Tak mě se líbily ty odkazy na budoucnost postav. Gallus jako guard, obrovská Yona, Mega gummy a hlavně noviny kde mihlo na jedné straně oficiální oznámení Lyra + Bon Bon nicméně Spike design mi přišel podivný - vypadal moc hranatě jako Fialový Spongebob (i když dobře chápu vzhledem k jeho fantaziím o tom jak bude vypadat jako dospělý) a žačka Twilight byla prostě moc generická (taková vyblitá barvička jako mizerné OC) na druhou stranu já jsem rád že Scootaloo nelétá, je to tak trochu odkaz na fyzické postižení což by mohla být dost dobrá lekce pokud by se v nějaké epizodě rozvinula RE: Epizoda 26: The Last Problem - Faiko - 20.10.2019 Co se korunovace týče ,tak krásná epizoda ovšem Velká Twilight a stará Mane 6 zabolela ,a bolí čím dál víc. Edit: RE: Epizoda 26: The Last Problem - LEGION_1 - 20.10.2019 Trošku súhlasím, že možno ten pohľad do budúcnosti byť nemusel. Ono keby z celej Mane 6 boli alicorni Aby tie najväčšie priateľky mohli byť stále spolu. Ale mi napadá, že verziu z posledného dielu už dávno broníci ukázali, ešte na konci S3. Takto nejak si to predstavovali. Tak po nej Hasbro proste siahlo? Už napríklad 12. epkou S9 dostatočne porozbíjali všetky dlhoročné fanficovské klišé o Scootaloo, tak tuto pre zmenu sa rozhodli prispôsobiť sa. RE: Epizoda 26: The Last Problem - Jamis - 20.10.2019 Myslím, že epilog v tomhle formátu si MLP:FiM po právu zasloužilo. Bylo to velmi důstojné zakončení a naznačení cest, kterými se vydaly mnohé postavy, se kterými jsme se během uplynulých deseti let potkávali. Tvůrci spoustu věcí naznačili a nechali tak velký prostor pro fanfikce, které zasadí svůj děj mezi "Ending of the End" a "The Last Problem" za což jsem hodně rád Podle mě celé zakončení zcela dopovídá duchu seriálu a že to tak nějak nesouhlasí se všemi headcannony mě moc nepřekvapuje alternativní konce "takhle to mělo správně skončit" se teď rodí jako houby po dešti (obzvláště ty, které celé univerzum zničí k nepoznání), ale nemají valný význam - S10 bude pokračovat v komiksech, i když ty patrně do canonu patřit nebudou. RE: Epizoda 26: The Last Problem - Najlvin - 20.10.2019 Já jsem to tak nějak očekával. Alicorni jsou zkrátka dlouhověcí, s tím nikdo nic nenadělá. A děj celého seriálu k takovému zakončení tak nějak směřoval. Myslím, že to vyřešili dobře. I když nebudu se tajit, že vidět své oblíbené poníky v pokročilém věku a ještě k tomu naposledy fakt zabolelo. Bylo to dojemné, ale zároveň smutné. Pořád tajně doufám, že se ještě vytasí s nějakým speciálem. Jedu sice celý seriál zase hezky od začátku, ale není to ono Jinak souhlasím s Jamisem. Tvůrci teď dali fanouškům spoustu prostoru k vlastní tvorbě. Přiznám se, že i já jsem po letech oprášil své pisatelské snahy a pustil se do psaní. Uvidíme, zda z toho něco vznikne. Mám teď bohužel málo času Tak či tak, pro mě seriál nikdy neskončil a pevně doufám, že ani pro většinu ostatních. Snad budou nadále vycházet nové obrázky či animace. Samozřejmě jsem ale zvědavý i na G5. Mám sice obavy, že takový fenomenální úspěch G4 to asi nikdy nemá šanci dosáhnout, ale i tak se rád podívám, co si pro nás tvůrci nachystali nového. Už aby to bylo RE: Epizoda 26: The Last Problem - Wrench - 21.10.2019 Finále super, prostor pro fanfikce taky, ale já si budu muset se svým cyberpunkem odtáhnout do alternativního vesmíru RE: Epizoda 26: The Last Problem - Jamis - 22.10.2019 @Whench:tam ale byl v rámci MLP vždycky, ne? RE: Epizoda 26: The Last Problem - Mácaman - 22.10.2019 no v S5E26 byly nejake naznaky v te alternativni budoucnosti…. |