Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
4
19.02.2013, 20:04
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.04.2013, 10:44 uživatelem Hotaru. Edited 1 time in total.)
vzhledem k obnovenísystému a nedostatku internetu tak mám pouze malinko upravenou verzi minulého poníka teďka když jsem u internetu stáhnu gimp a (vyfotím starší výtvori)
a jedná otázka mimo : ják se dělají zde rozbalovací spoilery? byl jsem zvyklej na <spoiler>co bylo uvnitř </spoiler> což byl většinou muj hmm asi 20metrovej podpis
I live betwen the candle and stars with my disorted soul.
Hodnocení:
4
22.04.2013, 10:44
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.04.2013, 10:44 uživatelem Hotaru. Edited 1 time in total.)
Hodnocení:
4
11.08.2013, 01:37
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.08.2013, 08:02 uživatelem Hotaru. Edited 1 time in total.)
mno snad vám nebude vadit malá ukázka jak sjem se posunul dál, jen to není poník
snad se bude líbit
a nyní zase přecházím s digital artu na normální asi sám sem uznal že nevím v čem se zlepšit takž udělám poníky tužkou
(a nejenom poníky )
Registrován od: Mar 2013
K obrázku úplně nahoře: stín máš špatně, měl by byt na druhé straně
Registrován od: Apr 2012
Hodnocení:
74
Tohle mi nějak nesedí ... všechny tvé obrázky x ta slečna posledn ... to je úplně něco jinýho. To si jako jentak nakreslil?
Nák mi to nesedí, vysvětlit =) páč ty vlasy sou megarerealistický.
*nevěřícíTomášmodeoff*
Hodnocení:
4
antošíku pzadí bylo děláno až po poníkovy cca 3týdny po ale díky za upozornění upravím
Registrován od: Mar 2013
Upozornila jsem já, ale ok...
Antošík má pravdu, první obrázek na téhle straně vypadá dost amatérsky, zatímco ten poslední je profesionální.
To ses za ty 4 měsíce tak hodně zlepšil?
Hodnocení:
4
ehm poslední je úprava fotky
ber to tak že photoshop a upravená fotka nebo kreslit něco od základu a to v paint tool sai je velký rozdíl
jinak zde mám něco z mého maturitního projektu pokud zaujme
jedná se o UDK tvořeno modely v zbrushi
a 3dsmax.
no a až zase anjdu tužku k tabletu jdu znovu pokračovat se vším