Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
80
Jooo Darksiders
Hrala jsem i jednicku, u dvojky se neskutecne vztekala (obcas) ale je to fajn hra
Pekne zpracovane
V dnesni dobe "moderniho patlani na PC" se na originalni rucni tvorbu kouka moc prijemne
I'm not crazy. My reality is just different than yours.
Nezadouci osoba.
hue hue hue
Registrován od: Mar 2012
Hodnocení:
12
Yay! Hele, já se u dvojky vztekám hlavně proto, že je nesmírně zabugovaná a není možná to kvůli tomu dohrát. Je to hra, kterou díky tomu nenávidím a přesto miluju, protože bez těch bugů by byla parádní
A děkuji! Dnes nebo zítra chci dokončit tu Lunu, tak bude další obrázek z tradiční tvorby.
"What's the price of the human soul?" - sir Zeliek, Inner Demons
Hodnocení:
12
Tak tady je hotová Luna, kterou si u mě objednal DaveL na Czechquestrii, aby tam prý nejel s prázdnou. Je dělána na A3 anilinkami a mondeluzkami. Do takhle velkého formátu už vážně nepůjdu! Jsem ovšem velmi spokojená s křídly a hřívou. Tak snad s tím na Czechquestrii DaveL neudělá ostudu
Foťák se však rozhodl, že se vybije a tak jsem musela obrázek vyfotit pod umělým světlem a mobilem, takže kvalitnější fotky budou zítra. Snad se líbí!
Registrován od: Jun 2014
Tvoja tvorba sa mi pači... má originálny spôsom... ja si myslím že od mojej strany od mňa negatívnu kritiku ani nedostaneš....
Hodnocení:
12
Takže, zde jsou slibované lepší fotky i na detaily Luny.
Registrován od: Feb 2012
Hodnocení:
124
Výž že si s vodovkami hraješ jako s Copicy či promarkery ? docela bych tě chtěl s nimi vidět pracovat.. chjo proč jsou tak drahé.
Hodnocení:
12
Počkat, to bylo na Caly nebo na mě?