Bronies.cz

Úplná verze: Akce Ponyville
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7
Sááákra ta Seleška je pro mě z Brna teda hoooodně daleko... Ale předběžně semnou počítat můžete, je to stejně skoro 3/4 roku dopředu... Takže já bych zájem měl! Pinkiesmile

Host

Teď trochu praktičtěji, pro ty, kdo přemýšlí nad dopravou: hledejte si spoje do Jablonného v Podještědí, odtud jsem ochoten zajistit dopravu autem, příp. mikrobusem. (cca 8 km). Chata samotná je v lese, kam je vjezd auty omezen (v zásadě to funguje na max 3 - 4 auta u chaty, více vidí lesníci neradi). Kdyby náhodou dorazilo aut víc, jsem schopen zajistit parkování v Petrovicích (nejbližší vesnice) na oploceném pozemku, ty 2-3 km na chatu už se nějak odtaháme. GPS chaty: (50.814829,14.738158), Dostupnost - Petrovice - lesní neasfaltová cesta (autem pomalu sjízdná - kratší trasa), Heřmanice v Podj. - asfaltka (bezproblémová i v dešti - delší trasa)
Tak je nás zatím 7 pro poslední týden v červnu. Cena je 80Kč/osoba/noc, min. 1200Kč/noc, takže by nás to vyšlo na 160Kč/noc při deseti osobách. Jakmile se najde ten počet lidí, pošlu rezervaci.
Odvoz autem bych uvítal, ale pěškobus mě nedělá žádný problémy, jen abych se tam někde neztratil Rainbowlaugh

Host

Výborně, jsem rád, že se to rýsuje. já můžu i poslední víkend v srpnu, takže se mnou můžete taky počítat Pinkiesmile Hlavně ne 3.-5.5. - to jsem v černobylu.
Okej, posílám přihlášku. Zálohy můžete začít posílat.... teď!
Oh my... LiberecApplejackunsure
Mno docela daleko, uvidím, jak se to všecko vyvrbí a kdyžtak bych tam zajela... nějak společně z Brna s Kempákem Ajsmug
Chata Seleška je tedy zamluvena na poslední víkend v červnu. Prosím, posílejte zálohy (viz úvodní příspěvek).
Do kdy se může posílat záloha? Jestli jsem to přehlídla, tak se omlouvám :3
(vím, není to moc, ale jsem líná Rainbowlaugh)
Okey dokey lokey, uděláme to tedy více motivující formou hry Summer Scrup Up: protože po každé společné činnosti (jídlo, kreslení, hry) zůstává po ostatních obvykle bordel, bude zapotřebí vybrat "dobrovolníky" pro úklid:

- kdo zaplatí zálohu jako první, nebude muset nikdy uklízet
- kdo zaplatí jako druhý, uklidí jednou
- kdo zaplatí jako třetí, uklidí dvakrát
...
- kdo zaplatí jako dvacátý, uklidí devatenáctkrát
Pořadí (dle příchozí platby) budu aktualizovat do úvodního příspěvku. (Vycházím z předpokladu, že ti nejméně pořádní zaplatí co nejpozději, tak je to snad spravedlivé.)
Stran: 1 2 3 4 5 6 7