Bronies.cz

Úplná verze: Akce Ponyville
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7
Jinak Dragčo, čistě teoreticky bych na toho 28-30.6. mohl mít auto, takže kdyby se nás domluvilo víc, tak můžem jet autem. Ale nic neslibuju!
Přidávám se k Jamisovi a jeho poznámce ohledně FF - jelikož přednáším v několika liniích, tak na akci jedu na celou dobu - a opravdu, opravdu nerad bych tohle rozhodnutí zvažoval a vybíral si mezi pony akcí a FF.
Pokud nám nic nebrání přesunout termín, tak by to bylo parádní a určitě nebudeme jediní dva komu by spadl kámen ze srdce Pinkiesmile
Neměl bych problém s posunutím o něco později, třeba do půlky července, ale cokoliv před tímto víkendem pro mě pravděpodobně nepřipadá v úvahu, vzhledem k finišování školního roku si "zabít" (nemyslím ve zlém) celý víkend nebudu moct dovolit Twilightoops
Taktéž nejsem proti přesunutí termínu Twilightsmile
Dah, pravidla pro Summer scrap up upravena (aneb Pajzl je výborný diplomat): budu rád, když se na úklid ke mě někdo přidá. A zcela slepě spoléhám na to, že Friendship is Magic. Volno na Selešce je zatím ještě v termínech 27.-31.7., 12.-15.8. a 26.-31.8., tak vy, kteří nemůžete, pište. Nevím, jak aktualizovat anketu, proto budu upravovat úvodní příspěvek.
Ten červencový termín je těsně před Galaconem a jestli bude platit varianta dřívějšího odjezdu na GC za účelem poznávání krás Německa, tak bych se na tuhle akci asi musela vyprdnout Twilightoops
Všechny tři uvedené termíny můžu, ten druhý je dokonce dva dny po mých narozeninách Rainbowlaugh
No já už v prázdninách mám spoustu jiných akcí. Takže jestli se budete ještě dohadovat ohledně termínů, tak si s posíláním zálohy počkám..
Ou, to se nám to pěkně rozházelo. Čili, pokud v červenci opravdu nemají jiný volný termín, než 27.-31.7, abychom se vyhli FF a Galaconu a zvládli to ještě o prázdninách, nezbývá než použít datumy 12.-15.8. a 26.-31.8. Poprosím přítomné aby se k těmto dvoum termínům vyjádřili.
...vyjádřili do konce týdne, ať je jasno. Potom už s termínem nebudeme hýbat.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7