Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 9: Spike at Your Service
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(29.12.2012, 23:55)Grunt Napsal(a): [ -> ]že se na to Lauren nemůže dívat

[citation needed]

Jinak díl byl opravdu o malinko slabší, měl své chyby, ale, alespoň pro mě, je to nejvíc kontrastem se zbytkem jinak skvělé série.
(30.12.2012, 00:36)Darm Napsal(a): [ -> ][citation needed]

Bez problému (ale hledat ti to nebudu). Od svého odejítí se na to _údajně_ dál nedívá.
(29.12.2012, 23:18)Melgarh Napsal(a): [ -> ]Timberwolfove - co to pouzili za japonsky Anime animaci? To vypadalo jako kdyby animovali ty timberwolfy v jinem programu a na green screen pak synchronizovali ostatni z Flashe.. proste byli uplne odjinud, neuhlazene, kompletne jiny styl designu nez MLP, jako kdyby tam vubec nepatrili.

Pak ty jejich pseudo-3D animace tak to uz jsem chtel to zastavit a rovnou napsat sem "WTF IS GOING ON".. Nestaci ze nacpali do serialu kone ze Saddle Arabia ktere uz odvadi pozornost od serialu svymi detaily, ale tez nyni timberwolfy ktere se pri rozpadu a makro zoomu na ty casti proste totalne odtahnou divaka od deje a zacne se zamyslet nad Timberwolfy misto aby koukal dal na serial.. pripada mi, jako ze chteji zkloubit G1 detaily s G4 jednoduchym stylem.. Twilightoops

Mě se tenhle pseudo 3D styl timberwolfů a jejich animace líbila. Působilo to nezvykle, ale za odvádějící pozornost od seriálu nebo vyloženě špatné bych to neoznačil. Stejně tak i koně, bylo pěkné vidět někoho z nové části světa (navíc tam byli asi tak 4 sekundy a ke konci epizody, takže o odvádění pozornosti se opravdu uvažovat nedá).

(29.12.2012, 23:18)Melgarh Napsal(a): [ -> ]EDIT: hned na zacatku My Little Bloopers: Mistakes are forever - prvni zaber = 12 knih, dalsi zaber - 15!!! knih

Někdy okolo 11:19 (pokud si dobře pamatuji) zmizí Raritin roh a její hříva je divně spojena s hlavou. Ale to není všechno, tahle epizoda měla chyb více a byly docela snadno postřehnutelné.
Té Rarity jsem si taky všimla.
(30.12.2012, 00:41)Grunt Napsal(a): [ -> ]
(30.12.2012, 00:36)Darm Napsal(a): [ -> ][citation needed]

Bez problému (ale hledat ti to nebudu). Od svého odejítí se na to _údajně_ dál nedívá.

Je to v 24tej minúte.
Vraví že to nepozerá, veľmi ju bolí, nechce to pozrieť lebo bolo pre ňu ťažké od práce na MLP:FIM odísť, teda nechcela odtiaľ odísť. Z toho ako to pokračuje bez nej má zmiešané pocity.
Když pročítám ten feedback, tak jsem se rozhodl, že tuhle epizodu raději přeskočím Ajsleepy
Ale, ale... Pinkiesmile Nesmis to tak brat. Sice jsou i lepsi epizody, ale zadna neni takova aby se na ni nedalo koukat... Ajsmug

Refly@HTC

Byly lepší, ale tahle není špatná. To jen lidé jsou přehnaně kritičtí.
Podle toho co tu čtu, se mi do té epizody vůbec nehce Rainbowderp
Klíd, nějak odvařený jsem z toho taky nebyl, ale už jsem viděl i mnohem horší věci
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10