Bronies.cz

Úplná verze: Spisovatelský Workshop
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7
Assassin: Naučit se psát je daleko jednodušší, než vynalézt stroj času, to ti zaručuju Raritywink

Jak už tady bylo řečeno stokrát, nejvíce se naučíš čtením. Tato pravidla jsou spíš brousek, pomocí kterého své schopnosti ještě trochu naostříš.

Co tím chci říct: Není to tak těžké, jak se zdá, ale musíš si najít nějakou kvalitní literaturu a obětovat desítky nocí, kdy místo spaní budeš zažraný do napínavé knížky.
Zde mám pro vás tip na brožurku od spisovatele Míly Lince. Mimo jiné zde najdete seznam knih o psaní a knih, které se ke psaní hodí.
Nevím jak je to s dostupností, ale skvělý byl také seriál pro psavce, který vycházel (nebo dokonce ještě vychází) v Pevnosti.
Azu, to už není to co kdysi. Sice to vychází ale vede to někdo nový a z pohledu Aidrien, ji to přijde dost vulgární.
Ta první vlna byla super. Ale ta druhá, co dělala Neomillerová a teď tam je Kotleta, to už je jenom takové povídání.
Taky mluvím o tom starém seriálu, páč Pevnost si už několik let nekupuji, takže netuším, jak to vypadá teď. Což nemění nic na tom, že ze začátku to bylo zajímavé a začátečník se poučil.
Nedaávno to začali znovu vydávat. Zhruba první tři čtyři články napsala Neomillerová, teď tam sedí Kotleta. není to špatné, ale těm prvotním se to nedá srovnávat. Jenom takové tlachání, spíš než opravdové rady.
Aidrien:

Dík za brožurku, hned vím, co si na své příští zastávce v knihovně (okrem prózy) půjčím Pinkiehappy
Kotletův první článek na mě působil poněkud vulgárně a docela mě to odradilo od dalšího čtení téhle rubriky. Nevím, jak je to v aktuálním čísle, ale uvidíme, až se mi dostane do ruky.

Tuxík:
Osobně mám v knihovničce Středověký svět a Středověký svět 2. Nestojí to svět a hodí se to. Míla Linc na konec těchto brožurek napsal další případné encyklopedie a zdroje.
Elbereth zaplať za tyhle knížky a brožurky.

Aneb kdo se nikdy neprobíral kompletním Wagnerem kvůli jednomu detailu nepochopí Rainbowlaugh
Na druhou stranu tam bylo všechno.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7