Bronies.cz

Úplná verze: Jak často se smějete?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
smeju porád (A.KA. pretvarování ve spolecnosti)
upríme nikdy :/ (není zrovna cemu)
Každý deň Twilightsmile
Sam som spozoroval ze ked sa ludia usmievaju tak posobia inym dojmom ako ked maju neutralny vyraz v tvari / mracia sa.
Vsimnite si napriklad ked sa na vas usmieva predavacka v supermarkete - ledva si to vsimnete ale podvedome vam zlepsi dojem z miesta alebo situacie.
Aj ked je pravda ze velmi vela neuprimneho smiechu viac skodi ako zlepsi naladu, ale to nam nehrozi, takze je vzdy lepsie sa pru konverzacii usmievat. Vtedy clovek posobi optimistickejsie a vyrovnane.


Twilightsmile
ale já nejsem vyrovnanej Pinkiehappy CHAOS BITCH! a #hashtag Rainbowlaugh
V práci se usmívám skoro pořád (měl bych Twilightsmile), jinak se snažím také či alespoň tvářit pozitivně. Pokud mám vyloženě špatnou náladu, tak se samozřejmě nepřetvařuju.
Jak už někteří zmínili, v kladném slova smyslu to působí na okolí "výstředně". Doporučuji hlavně v pražské MHD ráno Twilightsmile
Nikdy jsem se moc nesmál a byl jsem spíš takovej vážnej. Ale to se změnilo od doby, kdy jsem brony. Hlavně protože mám více materiálu na smích. (např.: nápis v čekárně u zubaře "Colgate vám radí jak si správně čistit zuby" mě dokázal rozesmát)
O kolik by to tu bylo lepší, kdyby se venku lidi usmívali. Já se snažim, někdy to taky nejde (třeba ta raní MHD)
Já se směju hodně často. Většinou to ale nedopadá dobře... Rainbowlaugh
Podpis Pinkiesmile
Já se taky často usmívám když si někdy zavzpomínám na časy dávno minulé. Kdy jsme stavěli bunkry po lesích a chodívali na různé výpravy jako kluci.

Vždy se neubráním úsměvu když si ty chvíle vybavím ale pokaždé mě i zabolí u srdce když si uvědomím, že ty krásné časy jsou už dávno pryč i lidé se kterými jsem je prožil.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21