Bronies.cz

Úplná verze: Star Wars
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ten film je jedna velká hláška Pinkiesmile

"V tom se nedá dejchat". Třeba ono "svištění" https://youtu.be/lssTcbogNSU?t=1220 Zdžemovanej radar Pinkiesmile

Pan Kafe Pinkiesmile Něco podobného měla Monstra vs. Vetřelci? .. Tím se spouští jaderný útok? A co teda dělá kafe? Ten čudlík vedle.

Uklízečka Pinkiesmile Ale to bychom museli vyjmenovat postupně celý film.
jj, to je hlaska na hlasce a vyborne postavy - misto C3PO roboticka chuva, ktera hlida princeznu pomoci "virgin alarmu"
no a misto Yody je tam tzv. Velky Yogurt ktery pomoci prstenu z krabice od cerealii ovlada silu The Schwartz (v ceskem dabingu "Dešvorc") to slovo sme tenkrat s kamosema zacli pouzivat na vsechno - kdyz sis nemohl vzpomenout na spravne slovo , pouzil si Dešvorc: "Podej mi ten dešvorc" "hergot co je to tady za dešvorc?" Rainbowlaugh
a lord Tmava Helma - to je bez komentare: "Procesejte poust!" a za chvili vidis vojaky jak obrovskymi hrebeny "procesavaji" pisek Rainbowlaugh
no ted sem dostal uplne nostalgickou naladu, budu si to muset pustit
PS: hlaska na hlasce - to je presne taky pripad Maleru pana ucetniho - ja tyhle filmy znam nazpamet a muzu to vypravet od zacatku do konce, mam rad tenhle blaznivy, ale mily a neagresivni humor Pinkiecrazy
Kdo už viděl nový film?
Mirka tomu dala 65 procent, takze to bude docela dobry, ale tu recenzi nectete, je to samej spoiler...
Star Wars Musical Show:
http://www.filmmusicprague.com/

Parodie Pinkiesmile Když muzikál, tak od Disneyho!
Ten film je super, dokud nezapojíte mozek. Pak vás překvapí tolik věcí, že budete mlátit hlavou o stůl.
Ale rozhodně stojí za shlédnutí.
Později, až to uvidí víc lidí napíšu důvody, proč to Jar Jar Abrams zvoral.
Následující příspěvek může obsahovat spoilery:
[spoiler:
Mě to přišlo jako docela pěkný fanfilm. Nějak mi pořád nešlo ten film brát vážně, ale jako fanouškovská tvorba s vysokým rozpečtem to nebylo špatný.

Bohužel to místama nebylo moc originální a připadal jsem si, že se koukám na jeden z předchozích dílů. A trochu mi vadili ty až moc vydřený vtipný scény.

Ale rozhodně to je zase něco trochu jinýho než původní a nová trologie.

Dal bych tomu tak 8/10
]
byl jsEM včera na půlnoční premiéře. Film jako celek dobrý akorát, pár vtipných míst se našlo, robot je cute, ale s odstupem času si uvědomuji jak (SPOILER JAK PRASE NEČTĚTE DÁL POKUD TO NECHCETE(



[spoiler: jak je to vlastně příběhově jenom kopie 4 a nic nového tam není akorát to všechno udělali megalomanštější.  A to, že zabili Hana Sola mne nasralo asi nejvíc.
]
Ferrari:
.
.
.
.
.
.
.
.
[spoiler:
Svůj čas na plátně si už vybral, tak musel umřít
]
[spoiler:
Co se týče příběhu, Han byl nejmenší problém. Imho to dává smysl. V EU (Teď Legacy) taky Jacen musel podstoupit zkoušku a zabít bližního, je to cesta temné strany.
Co mě nejvíc štve ze všeho je ale vývoj postav. Ledva postava zjistí něco o síle, bez jakéhokoliv tréningu je schopna ovládat jak sílu, tak boj se světelným mečem. Co je to z prominutím za kravina? Luke musel trénovat dlouho s Yodou, aby alespoň slušně dokázal ovládat meč, a to se postavil Vaderovi, ikdyž se neuměl ubránit ani letícím objektům. A kdo je proti ní? Postava, která trénovala na akademii s Lukem? A krom toho trénovaná dále tím novým záporákem? To nedává smysl! Tam musel být skill level tak rozdílný, že měla dostat v tom souboji tak na frak, že jí ani vlastní trenky nepoznaj.
Imho ten souboj moc uspěchali. Neměl se odehrát tak jak byl a měli trochu upustit té megalomanii a nuceného souboje s meči a raději je nechat utéct. Samotný souboj se mi fakt líbil, ale byl prostě moc brzo!
A to je největší zklamání filmu.
]
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10