Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 12: Games Ponies Play
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Pěkná epizoda, bavila jsem se.
Jasně, bylo to klasické "spletli jsme si někoho s někým jiným", což už tu bylo stokrát předtím a stokrát bude, ale bylo to zpracované pěkně.
Propojení bylo udělané pěkně (aneb kterak ušetřit screen time recyklací záběrů z minulého dílu), v na začátku jsem se lekla, že koukám na předchozí epizodu.
Co tuhle epizodu pozvedlo byly opět vtípky, tentokrát ne žádné epické momenty nebo popkulturní reference, nebo bronies wh0ring, ale takové ty drobné.
Takže já jsem spokojená.
Také mě potěšilo, jak se Twi učí takové ty princeznovské manýry, to byla taková drobnost, ale bylo to příjemné.

I
I
I
I
I
L________/)


Rainbowlaugh
(09.02.2013, 22:25)Fun1k Napsal(a): [ -> ]Čekal jsem, kdy se to objeví!
[Obrázek: 285261_542040559160237_1788141786_n.jpg]
První věc co mě napadla: „It's actually hedgehog“. Jinak souhlas. Poslední dvě epizody vcelku dobré. Začínám mít takový pocit, že ruinování epizod je vždycky závislé na tom kdo je zrovna píše.
Tak tohle je opět epizoda, která fungovala na výbornou Pinkiehappy. Stopáž využitá přesně, nic nebylo uspěchané, u vtípků jsem se skvěle bavil, bylo vidět, že příběh nepotřebuje ani popkulturní odkazy, ani pomrkávání na bronies, aby fungoval. A skvělé navázání na předchozí epizodu mě překvapilo a potěšilo - jediné, co bych si teď přál je, aby nějaký fanoušek udělal z obou dílů jeden díl, kde by se postupně střídalo Spikovo hlídání zvířat a návštěva Mane6 v Crystal Empire. Navíc spousta drobností, které mi vykouzlily dojatý úsměv na tváři (tatínek Rainbow Dash a pak hříbátko, se kterým Rainbow mluvila Twilightsmile). Skvělá byla i ,,falešná inspektorka," se kterou se opět ukázalo něco vážnějšího (strach z uzavřených prostor).
no nemůžu říct že sem se nebavil ale nebyla tak dobrá jako všechny ostatní je to akorát můj názor ale mě se tahle epizoda moc nezavděčila neříkam že se na to nedá koukat jo bylo to dobrý ale nesplnilo to mí očekávání snad to další epizoda spraví Pinkiesmile
(10.02.2013, 16:40)Grunt Napsal(a): [ -> ]Poslední dvě epizody vcelku dobré. Začínám mít takový pocit, že ruinování epizod je vždycky závislé na tom kdo je zrovna píše.

Spíše bych řekl že to záleží na pohledu fanoušků, když si tady vždycky pročítám reakce po každe epizodě, tak jde krásně vidět komu ta daná epizoda sedla. Myslím že úplně objektivní pohled na to jaké ty epizody jsou nikdy mít nebudeme a vždy bude nějaký díl více či méně oblíbený, ale to asi každý víme.
Důležité je, že si každý může najít svou oblíbenou epizodu podle toho, co má rád a co se mu líbí a že není celej seriál na jedno brdo. To by asi nebavilo nikoho...
Eeyup, nejde ani tak o scenáristu ako o vkus diváka. Scenárista sa môže aj pretrhnúť, no ak sa fanúšikovi epizóda páčiť nebude, tak sa mu páčiť nebude. Je to subjektívne.
(10.02.2013, 17:07)tom8811 Napsal(a): [ -> ]Spíše bych řekl že to záleží na pohledu fanoušků, když si tady vždycky pročítám reakce po každe epizodě, tak jde krásně vidět komu ta daná epizoda sedla. Myslím že úplně objektivní pohled na to jaké ty epizody jsou nikdy mít nebudeme a vždy bude nějaký díl více či méně oblíbený, ale to asi každý víme.

Jo, jasně. V tomhle naprosto souhlasím. I když to nechápu, jak se někomu může líbit něco co já neschvaluju (překvapivě Twilightblush), beru to (co taky jiného můžu dělat, že?). Jenže v tomhle místě nastupuje moje oblíbená matematika a fyzika, resp. statistika a teorie pravděpodobnosti. I když existuje nějaký fenomén, který nemůžeme přesně určit či vyčíslit, vždycky můžeme určit nějakou míru existence daného jevu. První věc: nejsem jediný. Našlo se hodně lidí (a nejen na fóru), kteří se s mým názorem ohledně některých epizod, především pak S3, ztotožnili. A za sebe můžu říct, že si myslím že jich nebylo málo. Další věc je, že jsem si všiml, že s nimi souhlasím i ve většině jiných názorů (třeba že dvě poslední epizody nebyly tak strašné a byly vcelku ucházející — zas ti samý lidé), takže to asi budou lidi jako já. Takže si myslím, že tím daný jev prostě s určitou pravděpodobností můžu prohlásit za existující. Pokud bychom chtěli vědět jak to opravdu je, musel by se udělat nějaký seriózní výzkum průzkum. A pokud existuje jev, musí existovat i jeho příčina (jinak by neplatil třetí Newtonův zákon). Můj názor (OK, tak víc je to teorie než názor) je prohazující se scénárista. To jen tak na okraj.
Já se přiznám, že to, kdo píše jakou epizodu nesleduji, takže můj názor není ovlivněn mým názorem na konkrétního autora.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13