Bronies.cz

Úplná verze: Úterní srazy Praha – lokace se mění
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Už jsem dorazil na Vyšehrad.
Za 15 minut se budu přesouvat do čajovny na cestě.
Ahoj, prosím, chtěl bych se zeptat, zda bude tenhle úterní sraz i dnes. A když, tak v kolik to bude, kde to bude a jak se tam dostanu, a na kterou stanici metra mám přijet? A nejsem z okolí Prahy, jsem tu jen na týden, takže o pražském MHD toho moc nevím, proto se chci ještě zeptat, jaká jízdenka mi bude stačit z Neratovic?

Možná můj dotaz zní debilně, ale úvodní příspěvek už nebyl dost dlouho aktualizovaný, tak se radši ujišťuju, abych nepřijel a nic se nedělo, nebo abych nejel na druhý konec Prahy.

Předem Díky za info. Flutterryay
Dneska bych se mohl stavit, pokud to bude Vyšehrad, tak přijeď na stanici Vyšehrad Pinkiesmile, tam tě když tak můžu vyzvednout.


Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk
Ahoj, z Neratovic až na Vyšehrad se dostaneš na jednu jízdenku za 46 Kč, ať už pojedeš vlakem nebo autobusem (v případě vlaku koupíš i označíš přímo na nástupišti - je to pražská jízdenka, ne ČD).

Z vlaku vystoupíš na hlavním nádraží, autobus přijede na Ládví nebo Letňany. V obou případech jsi již na trase C, takže žádné další přestupy tě nečekají. Jen nasedneš na Céčko a jedeš směr Háje, přičemž vystoupíš na Vyšehradě.

Odtamtud dojdeš na Vyšehrad podle mapy či cedulí kolem Kongresového centra, nebo tě někdo dovede. Tam už snad bude někdo sedět vzadu u kulatého stolu obklopen poníky.

Téměř celé odpoledne mám volné, tak klidně napiš a dorazím. Aladin sice straší deštěm, ale doufám, že se bude mýlit. Však tento týden máme nejsvětlejší Vyšehrady v roce! (západ slunce 21:15) Twilightsmile
A v kolik bych tam měl optimálně dorazit? Flutterryay
A strašil oprávněně, už leje. Pinkiesmile A podle radaru soudě bude v Praze příštích pár hodin ve znamení přeháněk. Dneska jsem Vyšehrad v plánu neměl, jen sdílím svůj názor na počasí a mokré lavičky Pinkiehappy
Hele... Zatím to vypadá dobře. Já jsem když tak na cestě a budu tam za cca 30 minut

Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk
Nopony else today?

[Obrázek: siZPRBp.jpg]

Well... nevermind Pinkiesmile just me and ponies.
Ale no tak... Odešel jsem před hodinou asi... Rainbowlaugh

Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk