Bronies.cz

Úplná verze: ShoutBox zrušen
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Mondrogar

(17.03.2013, 21:30)Dumbass_CZ Napsal(a): [ -> ]Dokud bude off, tak bude. Tím, že tu budete kňučet si nepomůžete. Můžete tak maximálně vyšší moc naštvat, a už ho nespustí vůbec. Pokud ho opravdu chcete, musíte vyčkat.

^this!

Dumbass si nevyskakuje, je tu uz dost dlouho na to aby vedel, jak forum funguje. Jako jediny napsal rozumnou vec(cimz mne prekvapil).
Na to, zda je to rozumné, bude mít asi každý jiný názor.

Nicméně mě překvapuje, že komunia hlásající L&T se dokáže zase rozhádat kvůli takové věci, jako je - ať už dočasné, či úplné - vypnutí shoutboxu (ale v poslední době se mi zdá, že se tu hádá hodně lidí ohledně hodně věcí, což mě na takovém fóru překvapuje a je mi to líto). Připadá mi, že už tu stále více roste napětí mezi uživateli.

Pokud někomu shout vadil, nemusel to číst, stejně tak jako "shouteři" nechodí na IRC (jen někteří samozřejmě). A pokud se někomu shout tak strašně nelíbil, mohl se ozvat a mohlo se o tom podiskutovat.

Vadí mi, když tu někdo reje do těch, kteří shout obhajují, vadí mi, když se tu uživatelé hádají kvůli takové blbosti.

Pokud shoutbox opravdu zatěžuje server, jsem pro jeho vypnutí ačkoli nebudu rád, ale shoutbox byl součástí fóra a tak je jasné, že v něm lidé budou psát, od toho taky byl, tak nechápu reakce některých, které překvapuje, že se v shoutu shoutovalo ať už o čemkoli.

Netvrdim, že tam byli všichni svatí, ale to nejsou nikde a nápad se zákazem vstupu těm, kteří tam řešili věci v rozporu s pravidly se mi velmi zamlouval a dle mě to velmi pomohlo, i když je to pro adminy / mody práce navíc (kontrolovat kdo co píše).

Jen se hlavně nepohádejte jako malé děti. Jako by toho nebylo všude jinde dost. Odpůrci shoutu budou mít radost, obhájci shoutu si prostě budou muset najít nějakou jinou cestičku, kde se scházet. Není přece problém si založit jedno téma, kde se navrhne pár alternativních možností. Internet určitě nabízí dostatek prostoru a nástrojů, které shoutbox nahradí.
Z té druhé stránky to může být problém, protože pokud se shout zatrhne a najde se alternativa, kterou si tu určitá skupinka vytvoří a vpustí tam místní uživatele, bude tam bordel, protože to nebude řízené nikým z fóra a některým se to asi líbit nebude.

Hlavně v klidu bronies, hlavně v klidu.
Múdro napísané. Hádať sa kvôli Shoutu je hlúposť, sme predsa rozumní dospelí ľudia, nie banda hormónmi zmietaných puberťákov. Bol by som rád, keby sa záťaž servera vyriešila, prípadne sa našla menej zaťažujúca alternatíva, určite sa to bude dať vyriešiť. Tým, že pro- a antishoutboxeri do seba budú rýpať, robia akurát tak blbé meno komunite a sebe samým. Pre lásku Luninu, nebláznite!
Ale sou i lidé co stráví 99% času na SB a 1% ostatní, tak se nedivte že nadávají Rainbowlaugh
(17.03.2013, 22:42)niemand Napsal(a): [ -> ]Wall of text

Souhlasím

(17.03.2013, 22:47)Hotsteppa Napsal(a): [ -> ]sme predsa rozumní dospelí ľudia
[Obrázek: Okay_guy.jpg]

(17.03.2013, 22:57)DatKickXD Napsal(a): [ -> ]Ale sou i lidé co stráví 99% času na SB a 1% ostatní, tak se nedivte že nadávají Rainbowlaugh
Já ne AJ lie

Ale abych tu jen neházel typický Meme a nic nenapsal, Well.

Souhlasím s niemandem, Přijde mi jako blbost aby skupina co má hlavní motto L&T flamovala kvůli takové blbosti jako shutbox, ikdyž se o něj trochu bojím, protože, jak už jsem psal, shutbox je slušný žrout HW, na spousta free hostech (hostingách?) je shutbox zakázaný kvůli jeho HW náročnosti, konkrétně nebudu zmiňovat, a i kdyby byl tak to tak nevadí, admini/modi nebo někdo z fóra by prostě udělal/našel nějákou alternativu.
Takže don't worry friends Twilightsmile


[spoiler: Shutbox je psáno úmyslně]

EDIT: Hotsteppa: Tak to jo Rainbowlaugh (Nechcu kvůli tohohle psát další post, nejsem spammer)
Ota, ak nie dospelí vekom, tak aspoň intelektom Twilightsmile
Aternatívu si vždy nájdeme Ajsmug
(17.03.2013, 22:47)Hotsteppa Napsal(a): [ -> ]... sme predsa rozumní dospelí ľudia, nie banda hormónmi zmietaných puberťákov...

Na zdejším foru jsou zastoupeny obě zmíněné skupiny - jak je krásně vidět v tomto threadu. Pinkiesmile

Jinak "let it roll", je třeba sem-tam napětí mezi lidma vyventilovat a i diskuze na ostří nože má svoje čaro Ajsmug. Alespoň si člověk udělá o některých diskutujících lepší obrázek, když už nic jiného Ajsmug
Když se chcete bavit bez omezení, tak si vytvořte vlastní komunikační kanál nezávislej na vůli cizích adminů. Možností je spousta.
Když jsem se přihlásil skoro před rokem na forum, tak jsem pak objevil, že Shoutbox je velmi příjemnou věcí v konverzaci mezi lidmi, kteří MLP mají rádi stejně jako já. Bylo to fajn. Probírali se věci o ponících, o našich zájmech, o tom co kdo má a nemá rád.
Někdy došlo na menší výměnu názorů, ale tolerance tam byla daná a každý toleroval jeden druhého. To bylo hlavní silou Shoutboxu.

Ale pak se to na podzim změnilo. Ubylo právě takové solidarity. Ubylo dobrých konverzací a zaplnilo se to něčím, co ostatní příznivce odradilo a našel se jiný způsob, kde alespoň v dobrém duchu konverzovat.

Od té jisté doby pro mě ( a myslím si že nejen pro mě ) Shoutbox přestal existovat. Po občasném navštívení vzkazníku jsem se nestačil divit, co se tam řeší. Gore toho nejhrubšího kalibru. Rovněž Sex a sprosté nadávky, spam a pod.

Shoutbox byl veřejně přístupný všem. I pro děti a tak slušný nováček, když viděl tu hrůzu, tak se buď nezapojil vůbec, nebo se zapojil a buď srovnal krok s ostatníma ( protože musel ), nebo byl pak ještě horší, aby ostatní viděli, jak je cool.

Proto si myslím, že jeho odstranění z hlavního panelu byl dobrý nápad, protože už nenaplňoval podstatu věci. Proto mě nijak nebude vadit, když tu už nebude.

PS: Shoutbox má být vizitka konverzace fora. Né jeho žumpa.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10