Bronies.cz

Úplná verze: ShoutBox zrušen
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Konverzace je pouhým obrazem lidí, kteří ji vedou Twilightsmile
Zcela výjimečně se pokusím ať to není moc dlouhé.

Shoutbox tu byl od začátku. Sloužil jako rychlá komunikace pro uživatele a byl v pohodě, než se to změnilo a objevil se spam. Tak se dal na stranu a kromě odkazu je pro cizí téměř nemožné se na něj dostat. Tedy, když zmizel z hlavní strany, pochybuji, že by nějak kazil náladu a chuť novým návštěvníkům.

Povětšinou souhlasím s Hosteppou, Blue Stormem a niemandem. Je zbytečné se tu hádat. Uvedli dobré argumenty.

Dále věci, co mě štvou - Dumbass si drobně vyskakoval, ale stále to bylo jakž takž v normě.

Někteří uživatelé tu zbytečně brečí a fňukaj a nečtou předchozí příspěvky

Poučení nakonec - 1. Admin má vždycky pravdu

2. Pokud ne, platí pravidlo číslo jedna
(18.03.2013, 00:13)Blue Storm Napsal(a): [ -> ]Někdy došlo na menší výměnu názorů, ale tolerance tam byla daná a každý toleroval jeden druhého. To bylo hlavní silou Shoutboxu.

(...)


Shoutbox byl veřejně přístupný všem. I pro děti a tak slušný nováček, když viděl tu hrůzu, tak se buď nezapojil vůbec, nebo se zapojil a buď srovnal krok s ostatníma ( protože musel ), nebo byl pak ještě horší, aby ostatní viděli, jak je cool.

Ad 1.: Toleruje sa aj teraz. Síce sa občas vyskytne nejaký ten shitstorm alebo rage, no stále sú tu normálni diskutujúci a spammeri. Pokiaľ niekto nechce tolerovať ostatných a veselo si spamuje alebo uráža, nech aj dostane to upozornenie. Ak sa ani napriek nemu nezlepší (aj také prípady sme tu mali), ban spraví svoje. Ale vždy sa nájde človek, ktorý môže zakročiť a ukľudniť rozvášnených diskutujúcich, ak sa diskusia urve z reťaze. (v lepšom prípade iný shoutboxer, v horšom mod alebo admin). Neraz som to robil aj ja. Pokiaľ tu budú takíto ukľudňovači, poriadok ostane.

Ad 2: Na Shoutboxe sa často rieši viacero vecí súčasne, takže sa nováčikom nečudujem, ak sa spočiatku nebudú vedieť zorientovať. No ako zástanca poriadku v chaose viem, že je len otázkou času, kedy ten poriadok v zdanlivo chaotickom Shoutboxe objavia, pochopia systém a prispôsobia sa.

Na GORE a R34 mám svoj názor, no je toho plný internet a aj tu na fóre sú topicy s tým súvisiace. Nevidím dôvod to ešte ťahať na Shoutbox.
Jenomže my jsme žádný "uklidňovače" nepotřebovali. Nebylo proč, protože se všichni uklidňovali sami.

A ano nevidíš důvod, proč Gore a sex tahat na Shoutbox. Ale ono to tam je stále. Stále se tam objevují sposťárny a pokud si dotyčný nebude uvědomovat svoje chování vůči jiným, tak to tam bude i nadále.
No tak to nečti, když ti to vadí Rainbowlaugh
Proto jsme taky všichni, co měli Shoutbox rádi, odešli jinam a nechali ho vám. A jak to dopadlo.

A jak jsem psal výše: Shoutbox by měla být vizitka fora, ne veřejná žumpa, kam mohou děti.

Mondrogar

(18.03.2013, 01:15)Nasut Napsal(a): [ -> ]No tak to nečti, když ti to vadí Rainbowlaugh

Presne tohle jsou argumenty, ktere nas presvedcuji o tom, proc shout nezavadet.
V době kdy jsem se registroval se na shoutboxu řešily jen slušné věci a byl opravdu dobrou vizitkou fóra.
Ani nevím kdy se to přesně změnilo, ale všichni víme jak to tam poslední dobou vypadalo. Byl jsem rozhodně rád, když byl "uklizen" z hlavní stránky a člověk na to nemusel koukat.
Proti případnému zrušení nic nemám.
(18.03.2013, 01:15)Nasut Napsal(a): [ -> ]No tak to nečti, když ti to vadí Rainbowlaugh

[Obrázek: uPIZlDR.png]
Mondrogar: Já to myslel tak, že když vim, že se někde diskutuje o věcech, o kterejch nechci slyšet a nechci je číst, tak tam přece dobrovolně nepolezu. To je jak kdybych byl abstinent a chodil do barů, kde nemaj nealko Rainbowlaugh

Přijde mi, že je lepší mít na OT a věci, co nechcete mít na fóru shoutbox - je to takový uklizený stranou, člověk tam jednou za čas vleze, vidí, co se řeší a může se buď připojit, nebo to jednim kliknutim myši vypnout. To, že se vždycky najdou lidi, co budou řešit a postovat R34, gore atd. je (bohužel, nebo bohudík?) realita a je lepší jim dát takovýhle místo na vyblbnutí, než si tim nechat spamovat fórum. Jasně, že to sem nepatří vůbec, ale někteří jedinci maj prostě neradi 150 účtů na 150i webech jen kvůli tomu, že tady je povolený mluvit o tom a tom a tady zas o něčem jinym atd.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10