Bronies.cz

Úplná verze: Knižní koutek
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
bohužel se nemám k tomu něco teď číst.. Chtěl bych začít hru o trůny jenže její oblíbenost způsobuje že ji musím do měsíce vrátit. tím pádem ani nezačnu jak se znám.

jinak prachettt. mě nezklame.
doporučte něco zábavně šíleného. od čeho neodtrhnu oči.
Nedávno jsem dočet Kingův Řbitov zvířátek a musim říct, že mě takhle z knihy zatim ještě nikdy nemrazilo v zádech jako při tomhle majstrštyku. A ten konec, jak to skvěle dokáže zahrát na představivost čtenáře. Prostě King=king Raritywink
King to umí, ale jestli se chceš opravdu bát, skus Lovecrafta.
Právě čtu trilogii Proroctví sester od Michelle Zinkové a asi jsem lepší knihu ještě nečetla a že jsem jich přečetla hodně....
Jsem nedávno vytáhnul Sapka, že si přečtu kousek pro inspiraci - no a najednou začal zvonit budík a bylo ráno a já byl u konce druhý knihy povídek o Zaklínači. Stejně jako tu noc, kdy jsem si je koupil :-)

Nehorázně dobře napsaný. Zato sága mě tolik nechytla.
Dostal se mi do ruky Hobit. Jen co dočtu, co mám rozečtené, tak se do toho pustím.
(18.09.2013, 22:02)Zmok Napsal(a): [ -> ]Jsem nedávno vytáhnul Sapka, že si přečtu kousek pro inspiraci - no a najednou začal zvonit budík a bylo ráno a já byl u konce druhý knihy povídek o Zaklínači. Stejně jako tu noc, kdy jsem si je koupil Twilightsmile

Nehorázně dobře napsaný. Zato sága mě tolik nechytla.

Ty seš můj člověk. První knihu povídek (Stříbrný meč) jsem sežrala na posezení coby třináctiletá nevinná slečna někdy v roce 2000. Což bylo velmi veselé u dalších sborníků, kde už se to začalo hemžit i tím erotičnem Pinkiesmile

Sága byla... meh. Nebylo to špatné, ale postrádalo to tu lehkost a švih povídek. A v posledním díle bylo cítit, jak Sapek Zaklínače nenávidí.

Husitská trilogie už šla mimo mě úplně.

Aidrien Assagir:

Přeji pěkné počtení! Rainbowlaugh Kdyby bylo cokoli nejasné (hlavně v kontextu s filmem), stačí se zeptat Rainbowlaugh
Pomalu začínám sestavovat seznam svých knižních Pokémonů. Bohužel je jich tolik, že si na některé nevzpomenu z hlavy...

http://www.cbdb.cz/uzivatel-9381-azuliana
Ďalšia z "cestovných kníh" - A Darkness More than Night od Connellyho. Detektívka, v ktorej je vražda spojená s maľbami istého známeho umelca.

Zatiaľ to vyzerá celkom zaujímavo, tiež sa to ľahko číta.

(17.09.2013, 22:21)Cocodrillo Napsal(a): [ -> ]Lovecraft rulez.


Will you marry me? Rainbowlaugh
Moje první knížka (nebo spíš komix), kterou jsem přečetl sám, byla Odysseova dobrodružství v trojské válce od Pavla Augusta a Františka Honzáka.
Jako druhou, už skutečnou, jsem přelouskal Krása nesmírná od Kariny Vartaniana.
A pak už to šlo se mnou z kopce. Třetí byl slabikář (jo já to neřek Rainbowlaugh četl jsem plynně dřív, než jsem přišel do první třídy) a pak jsem na dlouhou dobu skončil u encyklopedie Vesmír, Země, Člověk a my děti (autora si bohužel nepamatuju, mělo to přes dva tisíce stran a chvilku mi to trvalo. Pravděpodobně na tom dělalo víc autorů, nejznámější asi bude Grygar).
Po té, co mi rodiče šetrně sdělili, že nemám na to být kosmonautem, protože nejsem Rus ani Remek, jsem zkejsnul na dalších deset let u sci-fi. Takže komplet Frank Herbert, Asimov, Clarke, Bradbury, Wells. Heinlein psal divně, takže jenom Hvězdná pěchota.
Pak uvedli do kin Pána Prstenů a já se dozvěděl, že existuje fantasy (do té doby jsem to vážně netušil). Když jsem to dočetl, zavlála mnou touha po lehčím čtení, takže jsem skončil u Pratchetta (mám doma asi dvacet knížek. Když otočím hlavu doprava, leží tam krabice, kde tiše odpočívají), který mě naučil nahlížet na svět cynicky, a u Kulhánka, který mě naučil nahlížet na svět ještě více cynicky. Momentálně čekám na dokončení překladu Backgroudn pony, takže to jde poslední dobou ztuha.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24