Bronies.cz

Úplná verze: MLP a vaše okolie?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Po včerejšku to ví min. půl třídy. Kreslím si o přestávce (až budu mít 20 příspěvků tak uvidíte) poníky, když tu najednou: "Co si to kreslíš? Poníky?! Počkat...to je jako My Little Pony? Hej, pojďte všichni sem, Ivo si kreslí My Little Pony!" Řekl bych, že si většina myslela, že je to nějaká sranda a nechali mě.
Jinak...Máma a teta ví, je jim to poměrně fuk. 1 zbronifikovaný (téměř) kompletně 2. částečně(kreslí si poníky a zatím viděla jenom to, co jsem jí ukázal).
Mé okolí to o mně neví Twilightsmile. Jen bývalá přítelkyně a té sem udělal úsměv.
A já to od druhých brával jako Troll, hlavně od Lišky, než člověk pochopí, že je to s ním vážné Rainbowlaugh.
I když s tim byl problem tak sem 6ti kamošum po škole ukazal Smusovu parodii a tedka o tom furt mluvěj.Jinak ostatni mi řikaj Pon3OnlyComputerManiaka holky si mysli že jsem (.. radeji nebdu psat co neojte se je to mnohem horši než gay) skoro vubec mi něvěři že jsem hetero a kamoši mno ty to berou 15% Negativně ale spiš neutralně Rainbowlaugh
Edit: Zbronyfikoval jsem jednoho kamoše .. ted na to co ostatni
U mě to ví pár blízkých přátel ze Slovenska, ale z mého bezprostředního okolí to neví nikdo. Vzhledem k povaze mých přátel (jsou super, nemyslím to zle) pochybuju, že by to někdo z nich pochopil, brali by to nějak divně a byl bych všem za retarda, a to si brát na krk nechci Rainbowlaugh
hmm vypadáto že mezi nás přivedu další bytost

MBite

No, z rodiny o tom vie moja mama, našla figúrky veľmi sa jej zapáčili, len nevie o tom že pochádzajú z mlp. Brat ma práveže bronifikoval, ale on zostal len pri prvej série, veľmi sa mu nepáči celkovo komunita a aj samotný názov bronies. Myslím že to už ani nechce vidieť. Pinkiesad2 Sesternica má ešte z detstva starú vhs z asi druhej generácie, takže vie čo pozerám, ale veľmi sa o to nezaujíma.

Facebook som si zponifikoval až po maturite takže bývalí spolužiaci nemali šancu si spraviť zo mňa srandu (alebo to teraz ignorujú).
Na internáte som jedného spolubývajúceho (spolužiak zo strednej) bronifikoval (i keď sa snaží to utajiť pred ostatnými), druhý to chvíľu aj pozeral ale veľmi ho to nezaujalo, a tretí, posledný, je hater (roztrhal môj plagát s twilight Twilightangry2 , just som chcel vytlačiť 20 nových a polepiť to všade, ale rozmyslel som si to. Ako sa múdro hovorí „dobrý sused nad zlato“).
Po tom, co jsem slyšel názor na bronies od lidí v mém okolí, tak jsem celkem rád, že o mě neví. Twilightsmile
Já se k poníkům hrdě hlásím kde to jde a zatím sem na žádnýho hatera nenarazil. Na Internetu i IRL. Že by to bylo tím, že sem se k Poníkům dostal až po střední?
Moje celé okolie o tom vie a nikto s tým nemá problém, dokonca ani oco O.O. Sesternica občas vyprskne smiechom, ale to beriem ako srandu.
V škole som sa po prázdninách stretol s kamošom a povedal mi, že "tých" poníkov pozeral celé prázdniny. V mysli: FUCK YEAAAAAAH!!! A včera sme jeho kamošovi ukázali 2 časti s najväčším trollom na svete - Discordom Rainbowlaugh Už nás v Žiline nie je len pár. Ak sa chytí aj on, mali by sme u mňa pozerať 3. sériu už 4 Pinkiesmile
V mém okolí to nikdo vědět nemůže, protože o tom co dělám nic neřeknu, dokud se mě někdo nezeptá. Twilightsmile