Bronies.cz

Úplná verze: MLP a vaše okolie?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Samý dobrý zprávy. Jeden spolužák mě viděl koukat se na EqD ve škole a zeptal se: Jsi taky brony? \)
Nějaký holky na zastávce, zjevně ve fázi postupného přitahování k seriálu si povídaly a jedna se ptá: Viděla si teď My Little Pony? Ta... jak se menuja ta bíla s fialovou hřívou? Rarity, ozval jsem se.
A dva lidi z fejsbuku, který znám jen tak, že je sem tam vídám, ale vim, o nich obou, že sou otaku si teď změnili profilovky na Rainbow Dash a Derpy \) \)
It was a good week.
Poslední pozorování z terénu: Lidé se bojí barevných poníků.
Já zatím zažil jenom strach ve smyslu "bojím se, že se mi to začne líbit" Pinkiecrazy
Stále se nevzdávám! Musím MLP v našem okolí propagovat ještě víc Pinkiecrazy
Vedia to iba tý, ktorý sa na to spýtali. Niesom taký typ človeka čo to musí hneď každému povedať. Vedia to tý, ktorých to zaujíma...
Ako som už písal, u mňa to vie celá rodinka a kamoši, lenže teraz v škole robíme aj prezentáciu, samozrejme, že som si ako tému vybral poníkov x) uvidíme, ako budú spolužiaci reagovať, keď to budem prezentovať
Potom napíš ako to dopadlo Twilightsmile
Lidi se poníků bojí, protože jim to nahlodává jejich představu o vlastní zralosti. Proto je potřeba říct si "Fuck it, jsem dospělý člověk a jako takový sám určuju, co je zábava dospělých".

(případně "Am I manly enough to watch ponies?")
Proces bronyfikace sestry dnes pokročil zase o kus dopředu. Dokonce ona sama si žádala vidět nějakou epizodu, tak jsem jí nejdříve pustil Cutie Mark Chronicles a potom Lesson Zero. Dělala si z toho sice srandu, ale dívala se. Nakonec viděla ještě asi minutu z dokumentu, byla ale ospalá, tak jsem jí doprovodil do postele. Pak se mě ještě ptala na různé otázky ohledně show i fandomu a jak jsem se k tomu dostal. Je vidět, že to sice ještě nechápe, ale vrtá jí to hlavou a bude se o tom chtít dozvědět více.
All goes according to the plan. Rainbowdetermined2
[Obrázek: aaf9c0f5fbf8d7c4b03209e3ecabb50d.jpg]