Bronies.cz

Úplná verze: Vzťah človek + koník
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
(30.07.2015, 07:03)D.K. Napsal(a): [ -> ]Nebo pár poníků unést sem, takže by byli lidi.
To isto nie, toto by nebolo pre nich, ani keby sú to ľudia a teda by nikto na prvý pohľad nič nezbadal. Ale sranda by bola, keby to bolo naopak, že oni by ľudí unášali tam Twilightblush Ono ako jednorožec by som si to tam aj vedel predstaviť. Proste, keby to má byť na dlhšie, možno aj na celý život, tak určite by som chcel byť poník, ale keď iba tak na nejaký čas, tak radšej by som tam prišiel napríklad vesmírnou loďou a teda obišiel tú premenu Ajsmug
@D.K. Equestriani mají s lidma daleko míň společného, než si spousta z nás myslí. Postrádají část agresivity, nevyskytují se u nich tak často vztahové bariéry a celkově jejich život je vedený jiným způsobem a jiným směrem, než na jaký jsme zvyklí. Vztah poník - poník (člověk, který je v EQ na návštěvě) by byl komplikovaný a upřímně, myslím, že by takový poník-člověk vypadal jako podivín, a možná by se ho i stranili. Měl bych z toho obavy. Děly by se děsivé věci. Někteří z nás věří, že po smrti půjdeme místo "do nebe" do Equestrie, samozřejmě za předpokladu, že se nic nebudeme snažit nepřirozeně urychlit, jestli chápeš, co tím myslím. Je to míň radikální než nějaké kouzelné portály. Prostě se tam narodíme. Budeme součástí celku už od začátku. Je každému na zvážení, jestli mu stojí za to si počkat. Je to vyhlídka do budoucna, alternativa.
Ale úprimne poviem, ak by bol portál do Equestrie, tak by som ho použil... Ale len raz a jednosmerne Rainbowlaugh A potom by som pomocou magickej knihy písal listy do ľudského sveta ako Sunset Shimmer v EGRR.
jako ja nevim, me ta Equestrie zas neprijde tak dokonale nenasilna, pacificka a neagresivni (a kdyz uz jsme u toho, tak i asexualni), naopak bych rekl, ze se vice podoba nasemu svetu, nez si jsou nekteri bronici ochotni pripustit. Take jsou tam valky (nac by jinak meli ponici vojaky?). Ale to je spis OT, spis by to bylo na samostatne tema...
@Gary: Byl bych vlastníkem knihy na druhé straně a psal Ti, jak se tady máme všichni fajn, zatímco musíš bojovat o cutie mark s nějakou potvorou. Pinkiecrazy
@Máca: No já nevim.. Já když se podívám na tu spoustu potvor, které sem viděl sedět ve vězení a v jiných dimenzích, tak si říkám, že bych to vojsko měl taky.
Santhiras> OT

potvory z jinych dimenzi resi Mane6 popripade Bon Bon, na to nepotrebujes armadu Twilightblush
@Máca --> OT

Není to zas tak dávno, co je mane6 začala řešit. Vojsko má určitou tradici a Celestia se nikdy moc neměla k používání svojí vlastní magie v nějaké větší míře. Uznám, že vojsko je zvláštní, ale nepřijde mi, že by měli dost vojska na odražení.. ať už jakýchkoliv nepokojů. Nestačili ani na changelingy. Poníci mi nepřijdou jako rasa založená na nepokojích a masovém vraždění se navzájem.

Úzce to spolu souvisí. Lidi jsou založení jinak. Měli jinou a daleko krvavější minulost. Poník je býložravec, nemá sklony k nevynucené agresi.
Santhiras> OT

"Poníci mi nepřijdou jako rasa založená na nepokojích a masovém vraždění se navzájem."

tak nic takoveho jsem rozhodne nemyslel, jen bych z nich nedelal uplne beranky, kteri by neublizili mouse Pinkiesmile s temi bylozravci s tebou souhlasim Pinkiesmile

@Máca: A teď k tématickému rozuzlení. Taky nechci tvrdit, že poníci jsou pacifisti a řídí se stoprocentně heslem "On po mě kamenem a já po něm chlebem", ale mají k němu daleko blíž, než naše vlastní rasa. Podívej se, jak dopadl Discord. Ty si myslíš, že být na místě mane6 lidi, že by se někdy dostal z toho šutráku ven? Nemyslím si. Zalili by ho do pořádný vrstvy železobetonu a potopili na dno oceánu. Proto tvrdím, že spíš než řešit fyzickou kompatibilitu, bysme se měli nejdřív zamyslet nad tím, jak bysme museli upravit svoje vlastní chování a potlačit choutky a trošku se zamyslet nad tím, jestli by na naše extempóre byli poníci zvědaví. Taktoj.

Ad. Upřímně, vypadali bysme jako jezdci apokalypsy. Za našima kopytama by byla jenom poušť a možná trošku smrádek.
@D.K. Vystihl jsem to, když jsem kdysi prohlásil, že každý člověk je mozaikou úlomků svých předků. Nejenom geneticky, ale i mentálně. Protože kopírujeme chování svých rodičů a přátel. Přebíráme jejich myšlenky a názory. Oni je zase převzali od těch svých a tak dále. A všechno to začalo jednou pořádně vypečenou opicí.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30