Bronies.cz

Úplná verze: Titulky pro Brony Chronicles
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4
Ahoj, už jsem to psal v BCH tématu, ale radši tady založím toto téma. Začal jsem pracovat na titulkách k první části, překládám z odposlechu. Každopádně potřebuji někoho, kdo by byl ochoten to potom načasovat. Kdyby mi občas pomohl s odposlechnutím nějakého problémového slova či věty, tím lépe. Napsal jsem SaberSparkovi, jestli nemá nějaký skript, protože pak by to bylo jednodušší, no jestli se neozve nebo odpoví negativně, budu to dělat jako dosud.

Až vyjdou další části, tak se toto téma využije také.
S časováním ti asi nepomůžu, ale kdyby jsi nějaké části nebo frázi nerozuměl, tak mi napiš a zkusíme to dát dohromady.
Zatím asi tak 1% Rainbowlaugh
Uff, ani nevim, co Brony Chronicles jsou, ale klidne ti udelam korekce a pomuzu s odposlechem.
Když sem dělal korektury překladů pár krátkejch videí, tak mi pomáhal strýček Google. Anglicky vůbec neumím, takže když něco v překladu nedávalo smysl, tak sem si význam slangovejch výrazů a fráze prostě dohledal.

Jinak se taky hlásím jako korektor. Těch není nikdy dost Twilightsmile. Můžeš mi zatím po částech posílat už přeložený věci. Až budou titulky hotový a načasovaný, tak se to doladí.

(07.07.2013, 18:49)Fun1k Napsal(a): [ -> ]Zatím asi tak 1% Rainbowlaugh

Tak sem hoď s čím si nevíš rady a my ti to přeložíme.
Díky vám.

Progress je cca 9%.
Zatím 19%, brzy by to ale mohlo jít rychleji.
Brzy by se měl objevit přepis. Twilightsmile Kdyby ho zveřejňovali postupně po částech, tak by to určitě bylo lepšejšejší. Nu což...

Na korekturách pracujeme průběžně online v Etherpadu (kolaborativní real-time editor). Na společný překlady, korektury a jinou tvorbu textů to je perfektní nástroj. Jestli je tu někdo s nadstandardními znalostmi češtiny a má nutkavou touhu zapojit se, nechť se přihlásí... teď! Twilightsmile
Ten Etherpad moc nefunguje, třeba ve Firefoxu se mi nenačte vůbec. Teď jedu pryč, vrátím se někdy v neděli/pondělí, tak pokud to nebude do té doby už hotové, mrknu na to.
To nechápu. Používá ho spousta lidí co znám a zatím si nikdo na nefunkčnost nestěžoval. Co jiný prohlížeče? Funguje mi ve starém FF 3.5.16 i ve FF 22.0.
Stran: 1 2 3 4