Bronies.cz

Úplná verze: Who is your Waifu?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Že my myslíme na takové věci Rainbowlaugh
Pinkiecrazy Heart Heart
Kdybych byla kluk tak Lunu ale jsem holka takže Doctora Whoofyho Rainbowkiss
Jak by to vypadalo kdybych měl žít s někým z mane 6? Vedle Twilight bych si asi po nějaké době připadal jako blbec, Pinkie by ze mě byla asi dost nešťastná protože toho moc nenamluvím, u Applejack nebo Rainbow bych nejspíš zešílel protože jsem docela lenošný Rainbowlaugh a u Rarity bych taky moc dlouho nevydržel protože je prostě moc velká dáma. Takže jedinou možnou volbou z mane 6 je Fluttershy. Z vedlejšáků mě napadá akorát Derpy, nemyslím si že je dobré být sám, obvzlášť s handicapem, (teda pokud by samozřejmě nebyla s Doktorem, ale ten je s Rose, right?)
ahoj asi budu za hloupeho ale co znamena Waifa? jeste nemam brony slang tak zmaklejApplejackconfused
Macaman: to není brony slang, to je anime výraz, broníci si ho jen adaptovali.

Waifu/husbando - fiktivní postava (většinou kreslená), ke které chováš romantické city. Nejen, že se ti líbí, cítíš k ní něco víc. Opakem pro holky je "husbando" (třeba můj husbando by byl Spike nebo MCU Loki)

http://en.wiktionary.org/wiki/waifu
diky, ja to tusil ale nebyl si jist....no miluju AJ ale nevim jestli by me chtela.....Ajsmug
Bohužiaľ, je rovnakého pohlavia, ale rozhodne Sunset Shimmer (momentálne som do nej po uši). Rainbowlaugh Prvá ženská postava v mojom živote, pre ktorú mám slabosť. Rainbowlaugh Z mužských postáv mi bohužiaľ nikto neprišiel natoľko sympatický. Fakt by to chcelo viac mužských sympaťákov v MLP. Och, no možno ešte reformovaný Discord, s tým som v Twilight's kingdom v závere (keď bol zradený a sa polepšil) súcitila a obľúbila si ho.
možno ešte reformovaný Discord, s tým som v Twilight's kingdom v závere (keď bol zradený a sa polepšil) súcitila a obľúbila si ho.


me je Discord taky sympatickej - zloduch ale ma styl Pinkiesmile
Je pravda, že ako zloduch je omnoho vtipnejší. Rainbowlaugh Ale ja mám proste v láske polepšených záporákov. Pinkiesmile
Je pravda, že ako zloduch je omnoho vtipnejší. Rainbowlaugh Ale ja mám proste v láske polepšených záporákov. Pinkiesmile

no taky sem zjistil ze kdyz ze sebe delam bad ponyho tak sem hned pro klisnicky atraktivnejsiPinkiehappy