Bronies.cz

Úplná verze: Galacon 2014 - Listky aneb Hypoteka is magic
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
A máme oznámeného dalšího hosta. Člověk kvůli kterému jsme se nemohli vyvlíknout z pořádání Czequestrie. Rainbowlaugh

M. A. Larson (scénárista hromady epizod našeho oblíbeného seriálu) Twilightsmile

Taky se v pondělí 5. května v 8 hodin večer objeví v oběhu několik BIZAAM lístků.
Pokud chcete ještě finančně podpořit Galacon [spoiler: bude to aspoň víc Bizaaam] a ještě přitom získat pěkné vjeci například tyčko, plyšáka nebo figurku Cani tak může do konce Června zde: http://www.startnext.de/en/galacon-2014 .
Chcete tricko CZ/SK bronies na Galacon? Blizi se posledni moznost objednavky!

Vice informaci zde:

http://bronies.cz/Vlakno-Tricka-CZ-SK-br...#pid393692
Uz jen 7 dni a 11 hodin zbyva do ukonceni kampane na Kreativci Sobe - pokud chcete tricka na Galacon s logem CZ/SK bronies prosim vyuzijte tu stranku - Tricka budou prednostne odbavena a pokud vse vyjde - coz verim ze ano - pripravena pro ty, co je chteji mit na Galacon!

LINK: http://www.kreativcisobe.cz/czequestria-...roject=307


Pokud jste si jiz tricko objednali nebo objednavate, poslete email na info@czskbronies.cz s velikosti a strihem a pod jakym jmenem a Nickem jste si ho objednali. Diky!
Pokud jedete na Galacon a máte zájem o CZ/SK bronies tričko, tak navštivte link dole a zajištěte si ho! Už jen 3 dny zbývají!
http://www.kreativcisobe.cz/307

---

To CZ/SK bronies going to @gala_con - if you want a CZ/SK tshirt, visit http://www.kreativcisobe.cz/307 and grab it while you can! Only 3 days left!
Pro připomenutí: dress code na Gala večer a pár dobrých rad od Eurobronies.

Na Gala večeru naživo zahrají Acoustic Brony a Eile Monty. Pokud je toužíte vidět, přivezte si formální oblečení (viz odkaz výše). Kontroly u vchodu loni nemilosrdně vyhazovaly všechny, kdo pravidla nesplňovali.

A nebojte se bavit se i na té formální části, netrapte se tím, že spácháte nějaké menší foyer faux pas... běžte si s někým zatančit, seznamte se. Máte to jako nácvik na společenské akce (svatby, firemní akce, plesy vašich dětí), které vás čekají v budoucnu. Pinkiesmile
K tomu dresscodu - bude adekvátnym oblekom oblekové nohavice + košela + topánky? Lebo na sako bude podľa mňa dosť teplo, a ono to i v kombinácii akú som napísal vyzerá celkom elegantne a distingvovane.
To nebude problém, košile by v tomhle případě akorát měla mít dlouhý rukáv, pokud teda nechceš vypadat jako šofér autobusu nebo prodavač zmrzliny Pinkiesmile
Za 22 hodin už budeme na cestě směr Galacon... taky se těšíte/nemůžete se dočkat stejně jako já? Twilightsmile Kdo se chce navnadit, zkuste fotky z loňska.

Tady je zachycená výprava z loňska (a i někdo navíc) těsně před odjezdem... to jsme nevěděli, co nás čeká a rozhodně to stálo za to! To by bylo, aby to letos nedopadlo stejně epic Rainbowlaugh

[Obrázek: 1091034_4953514805864_679235090_o.jpg]
Jak ironicky smutné že na 90% nejedu. Pinkiesad2

Poslat tam někoho místo mě na to je už pozdě.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12