Bronies.cz

Úplná verze: Galacon 2014 - Listky aneb Hypoteka is magic
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Odkud máte vůbec tu informaci, že se za autogramiádu bude platit?
Taky by mě to zajímalo. Na BUCK to tak bylo, ale na Gala byla zvykem bezplatná, u BIZZAAM jsem to chápal tak, že bude prostě privátní autogramiáda pro BIZZAAM lístky bez fronty.
Za kazdy autogram bude poplatek ktery bude mensi nez 10 EUR. Vic se zatim nevi
Tak to mám pocit že nebudem jediný bez autogramu. Rainbowlaugh Nieže by som o nejaký nestál, ale platiť za to je proste divné.
Ještě bych dodal zdroj.
FAQ Napsal(a):Do autograph sessions cost anything?
Due to differences in our guest of honour contracts between this year and last year, yes, we have had to implement an autograph voucher scheme. However, rest assured that we are going to make this as fair as possible, and that prices will stay below 10 euro. Specific details on how this will work will be revealed closer to the convention.
Co se mé účasti týká, zatím se mi rodiče moc přemluvit nedaří Twilightoops, no snad budou lístky ubývat pomaleji než do teď.

EDIT: Ještě něco z fóra
Pred par lety jsem dal 40 liber za podpis Wiliama Shatnera Pinkiesmile Holt tak to na zahranicnych conech funguje. Ti hoste nejsou zadarmo ale uctuji si silene penize. Myslite ze by Tara Strong letela 12 hodin pres ocean proto aby videla 1000 slintajicich bronies?
Yup, proto zadna VAcka nebudou na BUCKu, jen samy lide kteri delaji podstatnejsi veci v serialu nez zvuk =) Myslim ze rokem 2015 VAckam odzvoni v ramci MLP fandomu.

Update:
Ohledne autobusu jeste zatim vyckejte ale pokud soucasna cisla zajemcu zustanou ci se zvysi tak by to melo byt levnejsi nez vloni =)

Ubytko ohledne Nestoru v reseni, bude potreba par uprav.
OT:
Že jim budou proplaceny všechny náklady + něco navíc je snad jasné. Na diskuzi je to, jestli to jsou požadavky samotných celebrit, nebo si to vymysleli jen jejich agenti. Např. v posledním AMA Tara Strong uvedla, že se conů účastnila ráda, jen odteď nebude jezdit kvůli rodině.
Začínám mít obavu že nepojedu. Protože než budu mít peníze na PP tak bude vyprodáno.
proč když jde o peníze na cony tak se mě smůla lepí na paty
k
(11.02.2014, 17:23)Proky Napsal(a): [ -> ]Jestli nestihnu Bazam, tak si někomu řeknu, ať mi nechají podepsat knížku Rainbowlaugh
Jo, loni jsem čekal frontu docela dlouho a výsledek? Asi 30 eur v kapse, protože někdo další to nestihl... Jeho nabídka, přece neodmítnu...
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12