Bronies.cz

Úplná verze: Nejméně oblíbený díl
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5
Nejméně oblíbený díl? Boast Busters. Proč? Díky dvojici Snips a Snails. Doufám, že pokud se Trixie skutečně ve třetí sérii vrátí, tak se to obejde bez těhlech dvou (osobně je považuju za jediný přešlap tvůrců).
Nesnáším over-powered postavy, kterým vše vychází jenom protože to mají napsáno ve scénáři. Takže určitě Owl's Well That Ends Well. Ta sova s nejnemožnějším jménem je IMHO typický příklad samoúčelného charakteru vytvořeného bez špetky kreace.
(17.10.2012, 22:36)RadlanJay Napsal(a): [ -> ]Nesnáším over-powered postavy, kterým vše vychází jenom protože to mají napsáno ve scénáři. Takže určitě Owl's Well That Ends Well. Ta sova s nejnemožnějším jménem je IMHO typický příklad samoúčelného charakteru vytvořeného bez špetky kreace.

Ta sova je prostě užitečná... Ale také jí nemám rád, protože je to řiťolezec Rainbowlaugh
Tak tady já hodnotit nemohu, protože mě se líbily úplně všechny díly Pinkiesmile
Nevadili mi diely, skôr Snips a Snails - nemožné nudné postavy, ktoré v porovnaní s výzorom iných poníkov boli ako drôtom do oka (ak ich tak "inak" nakreslili schválne, bol to blbý nápad)
Mě nejmíň bavily Dragonshy, Bird In The Hoof (nic proti Fluttershy, prostě sem si ty díly tak neužil) a Owl's Well That Ends Well.
Tak tohle bylo dlouhé vybírání. U druhé sezony bych věděla.
Ale nakonec "vyhrálo" Call of the Cutie, protože odstartovalo CMC, které mě nějak nepřirostli k srdci a zde se ukazuje proč aneb Apple Bloom a její annoying řev "I want it now!".
Tak změna.Party of one,protože Pinkamena.Co jsem viděl Cupcakes,tak jí nesnáším víc než český dabing.(Ten vlastně celkem snášímRainbowlaugh)
(04.01.2013, 12:06)Azuliana Napsal(a): [ -> ]aneb Apple Bloom a její annoying řev "I want it now!".

I want it all
I want it all
I want it all
and I want it NOW! Rainbowlaugh
(16.10.2012, 21:27)DrakeDamage Napsal(a): [ -> ]
(16.10.2012, 21:20)NaturalDashCz Napsal(a): [ -> ](chudak Pinkie) Rainbowlaugh

Vážně? - http://www.youtube.com/watch?v=SKx9WhvcFp8


Dabing MLP nemám rád a paródie tiež dvakrát nie, no toto je úplný zabijak Rainbowlaugh
Nemůžu si pomoct, ale opravdu mi celý koncept CMC připomíná středoškolské honění se za ztrátou panenství. V tu chvíli ti to příjde strašně důležité, myslíš si, že tě všichni hodnotí a odsuzují, a na konci zjistíš, že to vlastně bylo úplně zbytečné.

Stran: 1 2 3 4 5