Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 22: Trade Ya
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8
Jakluk: Couvat umí každá lokomotiva. Třeba je místo k otočení kousek vzadu. (mimochodem, přesně stejně vypadá zastávka v Táboře pro vlak z Bechyně. Potom co vylezou z vlaku lidi si celý vlak couvne na místo kde se může lokomotiva odpojit, objede vagony a napojí se na druhé straně)
Jenže tady je jen jedna kolej Rainbowlaugh

Odesláno pomocí Spika
Well, this was a dissapointment.


-Hafan
-Chování FS. Wow.
-Konečně je Twilight nějak princeznovská.



-Chování Pinkie. Vážně mi chybí taková ta trošku šílená Pinkie, která ale uměla být i vážná. Nemám nic proti té weird Pinkie která se chová jak cvok, ale teď z ní dělají prostě vlezlého otravného mentálně postiženého debila.
-Celý to bylo jak ta dětská pohádka o kohoutovi kterej se začal dusit, tak pro něj slepice sháněla vodu nebo co.
-Nejdřív toho psa chce, pak ho najednou zas nechce. Okay.
-Žádnej klíč.
-Twilight. Být na jejím místě já, dostane Pinkie tak přes tlamu že si příště radši rozmyslí než něco řekne.
-Jen tak náhodou zrovna když chce RD přejít tam musí být 3 nekončící řady pochodujících poníků.
-RD. Jasně, rezavá podkova je to nejlepší co máš. Zase je RD nejblbější a nejnamyšlenější ze všech.
-Rarity a Applejack. Kdyby aspoň každá chtěla něco užitečnýho ale ne, každá musí chtít úplnou kravinu.

Za mňa ďalšia z naj epizód. Tešila som sa na ňu kvôli synopsisu celé týždne. Mám strašne rada, keď sa epizódy týkajú hodnôt priateľstva Mane six, vždy ma to privedie k slzám. I keď som skôr čakala, že sa to bude týkať všetkých naraz, nie dvojíc. Čakala som nejaký spor medzi všetkými a ich rozchod a tak uvedomenie si hodnoty ich priateľstva v istej situácii. Niečo také by ma potešilo trochu viac, ale i tak ma epizóda extrémne potešila a zaradila sa medzi najlepšie.

- Ako už tu väčšina uvádza, Pinkie. Za mňa jediné mínus tejto epizódy. Ešte by bola celkom v pohode, keby nenazvala Twilight "nulou". Wtf? Rainbowhuh Pinkie je už na nespoznanie. Dokážem od nej čakať čokoľvek, ale toto ma totálne dostalo...

+RariJack. Som šialený fan tejto dvojice, tak ma veľmi potešilo vidieť ich spolu samé. A tiež mám pocit, že ich vzťah (priateľstvo) je stále pevnejší. Ich hádky boli suprové. Pinkiehappy Ale hlavne ten záver, udobrenie, keď si vzájomne dali darčeky.
+ Fluttershy. Jej chovanie ma zakaždým veľmi dojme. Jeden z dôvodov, prečo je moja naj postava. Tu opäť "Nič, čo by som za tú píšťalku mohla získať, nieje cennejšie ako to, čo môžeš získať ty" a jej celkové chovanie v tejto epizóde.
+ Twilight a jej neustála skromnosť. V tej scénke keď utekala od davu so zakrývaním tváre krídlami, mi pripomínala Fluttershy, bolo to tak cute. Twilightsmile A tiež na konci keď povedala, prečo sú tie knihy pre ňu vzácne, znovu spomienky na predošlé epizódy a priateľstvo, to ma vždy dostane. "Touto som bola pohltená v deň, keď Spike zaprisahal svoj život Applejack". Pinkiesad2
+ RD. Na jednu stranu ma to trápi, keď bezcitne zaobchádza s priateľmi, no tentokrát som to prehliadla, keďže viem, že bola len zahľadená do knihy a nevnímala, čo je v stávke, našťastie sa hneď spamätala a jej prejav pred všetkými ma opäť dojal a tiež vzdanie sa knihy. Ani podľa mňa sa vôbec nejednalo o zradu elementu.

Takže ešte raz v zhrnutí, mohlo to dopadnúť lepšie, ale už i tak je to viac než vynikajúce. Okrem veľmi prehnanej Pinkienej hláške nemám čo epizóde vytknúť. Rozhodne 10/10. Epizódy ako táto, s veľkou dávkou emócií a magic of friendship ma vždy najviac potešia.
Super epizoda konečně zase mane 6 pohromadě i když s několika rozpory Rainbowlaugh

Tak jdu an hodnocení

+Zase jsme na jiné lokaci než Ponyville/Canterlot ale v Rainbow Falls
+Pořádné uvítání Twilight jako princezny..Jak tu psal Dragonalicorn asi si nechtěli poníci udělat ostudu a na podruhé to muselo vyjít a velkolepě ji přivítat
+Pinkie jak si hrála na Flima/Flama Rainbowlaugh
+Taková menší zmínka o Daring Do
+Hádka Rarity s Applejack Rainbowlaugh
+Colgate promluvila!
+Discord lampy vážně?RainbowlaughStvoření které rádo dělá chaos a někdo prodává jeho lampy?Rainbowlaugh

-Spike má zase málo prostoru..Proč vůbec na začátku epizody šel vyměnit komix a vyměnil ho až na konci epizody?

To je vše co si z epizody pamatuju byla fajn a už se těším na další ale docela škoda že to kladívko co měla Twilight při soudu nebyl nakonec "klíč".
Mě by spíš zajímalo jak se dotyčný poník dozvěděl jak taková Discord lampa vypadá Pinkiesmile Přeci jen ji asi u Fluttershy moc poníků nevidělo. (není ten prodavač Discord sám? Rainbowlaugh)
Hehe, hlavně od druhé poloviny času a ke konci docela dost tvrdá propagace:
Heart Friendshiiiiip Heart
A líbí se mi, že je tu dobře využitý kontrast citů k věcem/majetku a přátelům.
Hodně mi to připomnělo pohádku "Jak dědeček měnil, až vyměnil": Žil byl kdysi a kdesi dědeček. Když se vracel jednoho dne z města, našel na zemi ohromnou hroudu zlata. Zaradoval se, zvedl těžkou hroudu a vydal se směrem k domovu... A tak měnil, měnil, až vyměnil za jehlu, kterou nakonec ztratil, takže neměl nic.
Neříkám, že to bylo špatné, ale... Je tu stále to velké ale.
  • Pinkie se opět chovala jak hlupák. V předchozích sériích byla v mých očích lepší. U Švejka člověk alespoň přemýšlí, jestli je jeho hloupost předstíraná. U Pinkie bohužel ne a je mi to líto. Asi neměla dost prostoru, přesto se mi v předchozích sériích zdála vyzrálejší.
  • Spike se stává jen epizodní postavičkou, které je škoda.
  • RD se chovala jako neuvěřitelný sobec. Ano, uvědomila si to, přesto se na tom nic nemění.
  • Twilight se v mých očích ukázala jako neschopná, když nedokázala jakýmkoli způsobem Pinkie zastavit.
  • Přišlo mi líto Fluttershy, že přišla o svou medvědí píšťalku. Možná by nebyla od věci se jí třeba nějak omluvit. Nová píšťalka to v mých očích nenapraví.
(20.04.2014, 23:43)Aidrien Assagir Napsal(a): [ -> ]
Přišlo mi líto Fluttershy, že přišla o svou medvědí píšťalku. Možná by nebyla od věci se jí třeba nějak omluvit. Nová píšťalka to v mých očích nenapraví.

Pokud jsem tomu dobře rozuměl, Fluttershy stejně chtěla od začátku dílu vyměnit tu medvědí píšťalu za ptačí.
nechapem naco ma vlsatne tie pistalky, staci jej zavolat alebo zaspievat a hned ma okolo seba zvierat viac nez dost
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8