Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 22: Trade Ya
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8
Chápu, že to vystoupení RD přede všemi mělo být omluvou, přesto mi tam chybí něco ve smyslu: "Fluttershy, nechovala jsem se zrovna nejlépe a mrzí mě, že jsi ztratila medvědí píšťalku a nemohla ji vyměnit za jinou. Můžeš mi prosím odpustit?" Možná jsem staromódní, ale... Prostě mi to tam chybí.
elizabeth558: Možno potrebovala len jeden konkrétny druh.
Spíš bych řekl že její normální hlas nemá takový dosah Pinkiesmile
(21.04.2014, 08:39)Aidrien Assagir Napsal(a): [ -> ]
Chápu, že to vystoupení RD přede všemi mělo být omluvou, přesto mi tam chybí něco ve smyslu: "Fluttershy, nechovala jsem se zrovna nejlépe a mrzí mě, že jsi ztratila medvědí píšťalku a nemohla ji vyměnit za jinou. Můžeš mi prosím odpustit?" Možná jsem staromódní, ale... Prostě mi to tam chybí.

V tu chvíli ani nevěděla, že Flutershy ztratila píšťalku, tak jsk by se jí za to mohla omluvit a později jí sehnala jinou.
(20.04.2014, 15:13)Blue Comet Napsal(a): [ -> ]-Rarity a Applejack. Kdyby aspoň každá chtěla něco užitečnýho ale ne, každá musí chtít úplnou kravinu.

Pro jednoho zbytečnost, pro druhé poklad. To je to samé jako s Rainbow a knížkou Daring Do. Taky je to jen knížka. Už jí četla, takže je to vlastně už taky naprostá zbytečnost. Přesto pro ní měla ohromnou cenu. Stejně jako pro AJ ta stará pánev (ach, jak málo jí stačí ke štěstí...) a pro Rarity ta brož. Pro ně to nebyly kraviny. (I když si to každá o té druhé myslela. xD)

A k mému hodnocení episody... wau. Prostě... wau. Já nějak... ani nevím, co si o tom myslet. Rainbowlaugh
+ RariJack. Ten jejich vztah je úžasnej, to bych mohla opakovat furt dokola. Twilightsmile Tady celý ten jeho průběh... Dostalo mě, když AJ prozradila, že přesně tu samou jedinečnou brož má Rarity s sebou. xD Konec byl taká pravá třešinka na dortu. Twilightsmile
+ Odkazy na předchozí díly. Ať už Power Ponies, nebo ty, na něž poukazovala Twilight, já jsem vděčná za všechno. Pinkiehappy
+ Návrat do Rainbow Falls. Takhle oblast se mi prvně moc zalíbila, ale nečekala jsem, že se tam tak brzy zase podíváme. Tak co, kdy nás znovu vezmou do Manehattenu? Pinkiehappy
+ Fluttershy. Ona je tak... ona je tak... V téhle epce na mě působila emocionálně nejvíc. Ani jsem nedoufala, že by se odvážila na toho poníka u soch vůbec promluvit. Ale zvládla to. Flutterryay Tedy... ehm, dejme tomu. Rainbowlaugh A když ztratila tu medvědí píšťalku, tak jsem nevěděla, jestli mít vztek na ní za to, jak je zase přehnaně hodňoučká, nebo na Rainbow za to, že na ní vůbec nebrala ohledy. (Proč přes ten dav Rainbow prostě nepřeletěla, aby tu prodavačku zdržela, než se k nim Fluttershy s dvouhlavcem dostanou, to už je věc jiná... Facehoof)
+ Pinkie převlek. Alespoň ten stojí za zmínku. Zajímalo by mě jestli měl představovat vážně odkaz na F&F nebo to bylo považováno za standartní úbor.
+ Žádný klíč. Vím, že do konce série už moc dílů a tedy ani moc možností nezbývá. Ale jsem ráda, že tady Twilight svůj klíč nedostala. Díly o klíčích byly zaměřené převážně na toho, kdo ten klíč měl dostat. Tady když už byla Twilight, tak jí dost přehlušovala Pinkie a prostě... tak nějak už stejně počítám s tím, že Twily dostane klíč v posledním dvojdílu.

Ranbow. Jenom věc, ke které bych se chtěla vyjádřit. Ne, opravdu si nemyslím, že by zradila svůj element. Naopak se mi zdálo, že tady to prostě byla Rainbow Dash jak má být. (Well, jako že jsem tu rezavou podkovu neviděla...) Byla tolik zabraná do té knihy, a k tomu s Fluttershy, která jí všechno promine, že by to stěží šlo jinak. Teda ten finální prodej jsem čekala... že už bude víc při smyslech, takže mě překvapilo, že to odkývala. Ale nezaváhala, když zjistila, co provedla a nakonec se to přece vyřešilo. Awesome. Ajsmug
Princess Twilight. V první okamžik mi to připomnělo poprask, co způsobili CMC v Twilight Time. Najednou všichni vědí, kdo že Twily vlastně je a že je někde poblíž. Oukey, ale tohle byla událost a ona tam byla jako princezna poslána, so why not. Twilightsmile

- Pinkie. Ze začátku byla v pohodě. Chtěla pomoc Twilight, oukey. Ale pak... sakra, co to... proč to... proč... Pinkie... proč ti tohle dělají? Ajsleepy

V kostce: Našla jsem v tomhle díle spoustu kladů, zábavných, prima momentů. Přesto to na mě háže pořád dojem takové standartní episody. Byla pěkná, vůbec ne špatná, ale taky ne skvělá. Asi se na tom z velké části podepsal vrcholný výstup Pinkie a Dashino obíhání celé tržnice.
Celkově vzato dobrá epizoda, ale už byly i lepší

+ Fluttershy. Posunula se z místa mé nejméně oblíbené Mane 6 - tady jí nebylo co vytknout.
+ Discord lampy !!! Pinkiehappy
+ Ten nápad s trhem je od základu úžasnej.
+ RariJack. Nejlepší dějová linie.
+ Už jsem zmiňovala Discord lampy? Ty si to zaslouží dvakrát Rainbowlaugh

? Ten poník na vozíčku vypadal jako něčí OC.
? Twilight. Nedokáže si srovnat Pinkie a kvůli Dashiině chybě zruší celej veletrh. Jinak byla fajn.

- Dejte konečně Spikovi prostor. Pokud možno tak, aby se neprojevil jako nemehlo.
- Pinkie. Že ráda prodává věci víme už od Putting your hoof down, jenže tam to zakončila slovy: "See? Selling things can be fun!" Tohle mi moc fun nepřišlo. To s tím dítětem fakt přehnali. Hodně tímto dílem klesla, stále je však moje No.1 Pinkiecrazy
- Dashie. Nejenže její dějová linie zabírala zbytečně moc času (ten mohl být věnován např. Spikovi Rainbowlaugh) a vykrádala pohádky. Ona ještě nakonec prodá nejlepší kamarádku za knihu! Pinkiegasp Jako sběratelka si umím představit, jakou cenu to pro ni má, ale upřímně - tohle bylo hodně přehnaný.
(21.04.2014, 23:15)ozzacek Napsal(a): [ -> ]? Ten poník na vozíčku vypadal jako něčí OC.

to proto, že to je OC, víc info tady http://www.equestriadaily.com/2014/04/tr...-pony.html
(21.04.2014, 23:15)ozzacek Napsal(a): [ -> ]? Twilight. Nedokáže si srovnat Pinkie a kvůli Dashiině chybě zruší celej veletrh. Jinak byla fajn.

Nezrušila, jen ho oficiálně ukončila, protože už bylo po zavírací době.
Twilight nedostala klic.. Twilight dostala duhovy BanHammer Rainbowlaugh
Opět taková nemastná, neslaná epizoda. Ne vysloveně špatná, ale neoslovila mě ničím, co by mne zvedlo ze židle (mohli mne připojit ne EEG a dopadl bych jako Earl Sinclair Pinkiesmile ).

Povšimnutí si Twilight přišlo moc pozdě, než abych jim za to mohl tleskat (je možné, že tvůrci reagují na stížnosti diváků a narychlo změnili některé poslední epizody).

Nějak jsem nepochopil to "morální poučení" ohledně knih, které z ní vlastně udělaly to, čím je. Zřejmě to má být něco ve stylu "že pro každého je nějaká věc cenná, zatímco pro jiného je to veteš", ale v ten okamžik se mi asociovaly jen 2 věci:

- taky mám doma hromadu knížek a sešitů z dob studia - ne proto, že by mi připomínaly "kým jsem", ale protože když už jsem je musel napsat, tak je nevyhodím Pinkiesmile

- hromadění věcí, ke kterým si děláme až nezdravě citový vztah vede k vetešnictví, bordelářství a nakonec někdy v nezvládnuté situace s pořádkem v domě.

Rainbow Dash, jak se snažila dostat k prodavačce a z čista jasna se všude začali rojit poníci: to je asi prvně, co jsem u poníků nahlas něco vykřikl Pinkiesmile Ale raději to dám do spoileru: [spoiler: "Máš křídla, ty krávo!"]

Ohledně Pinkie Pie: zvláštní, ale nevadila. Je na hraně, otravná, ale jak se říká "she has a point" Ajsmug
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8