Bronies.cz

Úplná verze: Sborník bronies autorů a ilustrátorů 2013
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
OT
Mohu se zeptat kolik ilustrátorů o návštěvní knize vědělo? Vidím tam čtyři, co ví o co go a jeden, kdo se tam na to ptal. Z 12 lidí to je krásných 40%. V tématu o sborníku jsem to nikde neviděl, ale jestli mě poučíte, milerád tuto otázku stáhnu a omluvím se.
Řeknu to takhle. Založili jsme návštěvní knihu, kterou jsme s informacemi o co se jedná rozeslali všem.
Dále, jestli jsi si všiml v prvním příspěvku sborníku, je poznámka, že se informace budou aktualizovat. Přiznávám, že jsme tam měli dát, aby si lidé tohle vlákno četly! Pokud tě to zajímá, tak se do toho vlákna podíváš a nekašleš na to. Nebudu skrývat, že opravdu na to plno lidí kašlalo. Ty taky Froldo. Jen jsi poslal povídku a víc ses o to nestaral. Mohl jsi přijít a poradit, jenže jsi nepřišel. Dělali jsem to podle našeho nejlepšího uvážení.
Za nezodpovědnost lidí nemůžeme. Kdyby jsme to vzdali při prvním nezdaru a věř mi, že jsem nám mnohokrát bodli kudlu do zad, tak bys tu dnes nestál a neodmítl místo v dalším sborníku.
Za prvé - každý má právo se zúčastnit a tedy i nezúčastnit.
Za druhé - nepočítáme z účastí nikoho. Kdo se přihlásí, přihlásí se.
Asi nám těžko uvěříš, ale opravdu mi i v rozhovorech hodně lidí řeklo, že skype nepoužívají a musel jsem za nimi lest po všech čertech. Nebudu se všech doprošovat, aby si přidali náš skype nebo FB. Domlouvali jsme se přes PM, přes vlákno, skype, FB i v reálném životě.
Dělali jsem chyby a to nikdo z nás nepopírá. Vy se ale díváte jen na výsledek a na to, co jsem neudělali. Vůbec se nepředpokládáte to, že dvacet dva různých lidí nedokáže domluvit. Bohužel se stalo a jak říkáme, příště to bude tvrdší a organizovanější. Některé věci už nepůjdou přehlížet, jako třeba to co jsi zmiňoval ( i když situace byla trochu jiná, byli jsem tolerantnější protože to bylo poprvé a navíc docela krátká doba).
Čím dál víc mám pocit, že by byli lidi rádi, aby vůbec žádný sborník nikdy nevznikl. Bude za to moci hodně i emocionální a psychické vyčerpání, které očividně mnozí nechápou. Smutné.
Tady je tobě velmi známé téma http://bronies.cz/Vlakno-Sbornik

V tom tématu mám 20 příspěvků. Přečti si je pozorně. Protože pochybuji, že jsem ani v jednom neporadil nebo se nezeptal.

Pořád jsem se o to nestaral? Ale zapomeň na to, raději použij tvou oblíbenou větu, kterou rád ukončuješ všechnu rozumnou diskuzi, že to nemohu chápat, jak je to pro tebe důležité. :facehoof

EDIT k Návštěvní knize:

Stahuji námitku, opravdu to bylo odeslané http://img.janforman.com/frripk1.jpg v takovém případě se omlouvám za vyčtení.
Udělal jsem si pokusnou komunitu na googlu a vypadá to prakticky. Přehlednější než facebook a u souborů z google drive se dá s komunitou jednoduše nastavit sdílení (ikdyž popisky jsou trochu nejasný). Prostě jak píše Melgar. Byl bych pro tenhle nástroj využít, jestli se nenajde ještě něco lepšího.
Omlouvám se i já, protože jsme tu návštěvní knihu viděla dneska prvně.
Nevím já osobně když jsem něco navrhla, jsem se pak po reakcích cítila jak spráskaný pes a raději jsem se pak do ničeho dalšího nevrtala...někdy i přístup může odradit..
Proboha kašlete na to... Jedna strana kritizuje, ale sama není schopna přiznat svoji lenost. Co bylo na tom těžkého, odebírat vlákno? Důvod proč jsem viděl návrh vytvořit chat na Skypu jako neperspektivní byl jednoduchý: lidé nekotrolovali vlákno, natož se pořádně dívali do pošty (a to vám to řve, že máte přijatou zprávu) a vy jste chtěli, aby kontrolovali ještě něco externího? Kdo nevěděl co a jak, mohl se zeptat.

Navíc, je to směšné. Místo toho, aby se hodnotila výsledná práce, tak se tu hodnotí pracovní postupy... Ano, byl zmatek, ale velký podíl na tom nesl nezájem lidí. Příště se prostě vyvěsí na web pracovní list, který bude každý povinně kontrolovat a kdo tak neudělá, bude vyloučen z projektu.

Frolda:
Kdybys tak vynaložil tolik úsilí během tvorby Sborníku, jako vynakládáš teď... Facehoof
Tak ke mě třeba se informace o návštěvní knize vůbec nedonesly...

Zatím jsem sborník neviděla, jen některé obrázky, už se těším, až si jej doma stáhnu. Ale už teď trochu lituju, že jsem se nezmohla na víc, než jen jeden obrázek k povídce... Mohla jsem ze sebe vytáhnout víc, ale holt nebyl čas Ajsleepy třeba příště Pinkiesmile
Drageo, z nějakého důvodu jsi jediná, která nám v návštěvní knize utekla. Proto se omlouváme. Ostatní to dostaly, nebo jim bylo vzkázáno. Na tebe jsem nejspíše zapomněli a proto ti nic nevyčítáme. Dělala jsi co jsi mohla. Příště to snad bude lepší Pinkiesmile pokud budeš mít ještě zájem.
I sniff some fireworks... Twilightoops Lidi, co si tu vjíždíte do hřív? Sborník nakonec vyšel, vypadá suprově, tak co přesně se tu řeší? Klid, jen klid.

Je čas na nějaký feedback:
1) Proč je obrázek ilustrátora vždycky menší, než obrázek autora? Já vím, psané texty tvoří většinu sborníku a kreslíř "jenom" dodal ilustrace, ale myslím si, že je trochu nefér, aby se takhle zmenšovali Pinkiesmile
2) Mluvilo se tu o sjednocení stylů pro příští sborník. Nenene, prosím ne! Takhle to podle mě vypadá nádherně, když má každý měsíc jiný styl kreslení Pinkiehappy A aspoň je vidět, že to kreslili odlišní lidé.
3) V úvodu se furt dokolečka opakuje slovo "seriál".

Tak to je zatím všechno, co k tomu můžu říct, kromě stokrát ohraného "je to super" Rainbowlaugh
Protože, když oba dva obrázky v biu vypadali stejně, opravdu to nevypadalo hezky. Mohly jsme dát klidně většího ilustrátora pokud s tím máte pořád problém. Esteticky se nám tohle líbí více a zdůrazňuji to, že opravdu v prvním návrhu se pracovalo jen z autory a navíc VÝTVARNÍCÍ! si dlouho nebyli schopni ani říct, zda chtějí nějaký obrázek také!!!!!
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13