Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 25, 26: Twilight’s Kingdom
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Offtopic, Season 5 apod. co je k tomu relevantního prosím diskutovat ZDE:

http://bronies.cz/Vlakno-MLP-FIM-Season-5

Příspěvky přeneseny.
Mně se velmi líbila tahle epizoda.Ale,myslím že to už tak trochu přehánejí s tím zlem... Ale etším se na další Pinkiesmile
Mimochodem,proísm,kdyby někdo nahrával nejnovší epizody MLP,v CZ dabingu a dával by to sem,porsím kontaktujte mně!
Zde máš odkaz na kompletní S4 a dá se tam ztáhnou úplně vše od MLP od 80 let.
http://yp1.pony.pp.ua/1id4.php

A začínajícím příspěvku máš vždy verzi v HD celé epky.
I pro mně byl konec série úplně epický, ale doufala jsem že třeba rozvedou více toho Tirekova bratra, že ho i uvidíme. Co mně už obecně delší dobu mrzí je že pořád střílejí nové záporáky, kteří jsou hrozně silní ale udrží se tam tak jednu dvě epizody. Na začátku S4 jsem tak trochu doufala v nějaký návrat např. Chrysalis, ale ze záporáků se tam drží očividně jen Discord. Více by mně potěšil zloun na celou jednu sezónu Rainbowlaugh Musím ale říct že jakmile dostala Twi moc všech alicornů, tak jsem si přála aby jí zůstala protože byla hrozně boží. Ta "duha" co se za ní tvořila :3 ty její kilometrové teleporty a husté výbuchy proti Tirekovi... bylo to prostě moc ach. Snad bude S5 ještě lepší a doufám že se Twilightin hrad dočká nějakých změn protože mi příjde hrozně chladně a zevnitř se mi proste celkově moc nelíbil Pinkiesmile
Dovolím si nesouhlasit s částí o stále nových záporácích. To, co já považuji za opravdové záporáky (nebo nedávno ještě byli), jsou jen Nightmare Moon, Discord, Chrysalis, Sombra a Tirek. Za čtyři celé sezóny jich tu máme jen pět, a to vždy posunou děj dále a nikdy jen nevyplňují místo zbytečně.

Pokud by tu byl opravdu záporák na celou sezónu, musí se na to jít mnohem opatrněji, než s takovou šestihrannou krabicí. Nesmíš ho nechat někde ležet, než se Mane Six uráčí s tím něco udělat. Takže nesmí být takový jako Tirek, který všechno zničí a ke konci sezóny máme zemi po Pohromě. Také by musel být nějak zajímavý, aby udržel diváky celou sezónu a nesmí použít všechnu svou moc hned na začátku – věděli bychom, co čekat. A nakonec, Mane Six si za přítomnosti záporáka nemůže dovolit zabývat se něčím jiným, což je přece jenom výplň každé série. Každý díl by se musel zaměřit na onoho záporáka, a držení šestadvacet dílů zápletku tak pevně není to, co se od seriálu čeká.

Vezmi si čtvrtou sezónu. Úvodní dvojdíl – 'záporák', uvedení do zápletky sezóny. Dvaadvacet dílů dále, kde se řeší individuální zápletky a náhodou se najdou klíče, ale neúmyslně, minimální kontinuita. Finále – záporák, vyřešení zápletky sezóny.
Tirek není nový záporák. Poprvé se objevil v Rescue from Midnight Castle, což je úvodní díl k G1 My little ponies.
Všimli jste si, že Tirek byl v Tartaru uvězněný na takové plošině vyříznuté do stalagmitu, a princezny na druhé podobné, a že tam takových prázdných podstavců je ještě mnohem více? Na co asi jsou?

Jistě, na první je Tirek hlídaný Kerberem (mimochodem byla blbost ho tam znovu věznit, jednou utekl a tak může znovu, Kerberos se už jako nespolehlivý hlídač ukázal, tentokrát je sice ještě navíc v kleci, ale stejně...a bedna harmonie už svojí sílu spotřebovala).

A nezdá se mi, že by stalagmitové plošinky vznikaly samy od sebe. Mají snad přijít další záporáci? Anebo to místo mělo jiný účel, jako krystalové doly pod Canterlotem, ze kterých se vězení také stalo až později? Ono samotné slovo ''Tartarus'' vzbuzuje dojem něčeho trochu jiného, než úplně prázdné stalagmitové jeskyně s jedním vězněm (i kdyby Tirekova zlodějská magie mohla být považována za démonickou).

Nejsou ty plošinky portály, odkud obvykle můžou lézt kentauři a jiné potvory z podzemí nebo jiného světa, ale dají se nastavit tak, aby sloužily jako vězení a místo aby přemisťovaly, tak naopak zabraňují tomu, kdo je na nich, aby se z nich dostal jinam? Proto to asi Tirekovi trvalo tak dlouho.
"Bedna harmonie" obsahovala Rainbow Power, kterou teď má Mane 6 místo Elementů. I kdyby se pokusil znovu utéct, tak ho nyní Mane 6 snadno zastaví, protože jeho magiiberoucí magie se zdá být na Rainbow Power (která je poháněná tou nejsilnější magii, magií přátelství, což Twilight na konci téměř řekla - je to jiný/silnější druh magie, než alicorní) krátká. Twilightsmile
Ale s tím když ji využili tak přece Rainbow Power ukončila činnost ne?

Odesláno pomocí Spika
Divočáku myslim si že když z Bedny vyrostlo Twilightino králoství tak království na ně bude mít vliv a vyvolá Rainbow Power.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30