Bronies.cz

Úplná verze: Atakkeho EDM tvorba
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Mohl by si někdy udělat House docela rád bych si nějaký pěkný poslechl Twilightsmile
Jinak ten Hardstyle je pěknej Pinkiesmile
Díky Pinkiesmile. Na housu pracuju, ale všiml sis tohohle? Rainbowlaugh
(08.03.2015, 20:56)DjAtakke585 Napsal(a): [ -> ]Po dlouhé době tu je další house Pinkiesmile

Jo všiml to už sem slyšel Rainbowlaugh pravě proto chci další od tebe páč se mi to dost líbí Pinkiesmile
Zrovna teď jsem dodělal drop a bude to bigroom (nepřímej request od MagicD3vila)
Proč bigroom? Je disgusting... Rainbowlaugh

Jinak k tamtomu songu - Asi jsem moc rejpal, ale je to jen můj subjektivní názor. Po technický stránce to jde do tý doby, než přijde drop a pak... wtf? Absolutně jiná hlasitost, offbeat a tak. Zní to, jako kdyby si vzal dva úplně jiný songy a dal je do sebe, ta harmonie tu moc nefunguje. Just sayin. Ke konci už se to uklidňuje, but stilllll.
Bude to bigroom, protože ten label je na něj předně zaměřený a já chci upoutat jejich pozornost, ale nebude to něco ve stylo "Garrix" (aneb nakráčím tam se samply a potom lame drop - viz. jeho video ve studiu). K tomu dropu. Je to tím, že svoje písničky nemasteruju ani nekompresuju (jsem línej a moc mi to nejde). Navíc používám FL Studio (mám ho rád a dobře se v něm orientuju, rozumím všemu, ale má slabej sound engine - hodně lidí si na to už stěžovalo). Každopádně je pravda, že tenhle hause se mi zrovna moc nepovedl. Zkoušel jsem tam dát ten buildup a to je důvod proč to znělo tak špatně, jinak i melodie je stejná (pusť si to v 0:09 a potom 0:55)
Každopádně novej song bude dobrej Pinkiesmile pracoval jsem na něm už cca 5 hodin a ještě není hotovej. Dneska ho hodlám vydat, tak snad se to podaří Pinkiesmile
Nah, můj osobní názor je, že bigroom není plnohodnotnej hudební žánr, natož hudba s nějakou hodnotou, ale v pohodě, teď to frčí, tak proč ne.

Jako hudební producent by ses ale měl mastering a věci okolo postprodukce naučit asap. Taky to neumím, ale udělat si research, popřípadně to poslat někomu, kdo ví, co s tím, není od věcí. ^^

Yep, to jsem si všimla, že ta melodie je stejná, ale stejně... Ta část před dropem a po dropu má úplně jinou atmosféru (jestli se to tak dá nazvat) a.. nah.
A jestli máš v plánu něco vydat, bez masteringu a mixdownu to bude fucked up. Rainbowlaugh Ale to jistě víš
Label to bude mástrovat za mě, teď jde o to se tam dostat Rainbowlaugh
Ah ták. Tak good luck, hh.
Ještě mám jednu poznámku k tomu housu. Byl to vlastně jeden z mých mnoha zapomenutých projektů, který obsahoval jenom drop. No a tak jsem k tomu dodělal to ostatní, ale správně by se to mělo dělat naopak, neboli postupně.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10