Bronies.cz

Úplná verze: Atakkeho EDM tvorba
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Nový song je venku! Pinkiesmile

Solidni prace, k praci na poslech to je dobry, ale nahodou nechce se ti zabrousit do EDM tvorby i s vokalni slozkou vice k tanci/parbe?
Bohužel nemám moc šanci spolupracovat s nějakými zpěváky, kdyby se našel vokalista, tak by nebyl problém. O EDM vyloženě na tanec jsem uvažoval. Zkusím něco vytvořit a uvidíme Ajsmug. Jinak bych se rád vrátil k dubstepu, protože jsem docela dlouho žádný pořádný neudělal.
Nový dubstep remix na The Living Tombstona Ajsmug

Zde dodávám instrumentální verze


Dodávám další písničky... Pinkiesmile



(don't ask)
Jenom bych zde chtěl oznámit své rozhodnutí, že se postupně přesunu na Youtube. Soundcloud pochopitelně zůstane, ale do budoucna bych si přál mít youtbe jako mojí hlavní platformu Ajsmug
Vetsina umelcu ma prave soundcloud/bandcamp a jeste youtube, vice platforem, vice exposure ale je to pak narocnejsi udrzovat aktualni no. Kazdopadne se budeme tesit na dalsi kousky =)
Nějakou dobu jsem sem opět nezavítal, ale tvořil jsem, takže opožděně dodávám další dvě písničky. Na youtube jsem se ještě stále nepřesunul, a to zejména kvůli mé nekonečné lenosti Twilightsmile. Každopádně přeju příjemný poslech Pinkiesmile


Organized je moc příjemná. Přes obměny v melodii si udržuje velmi konzistentní náboj. A těší mě tam ty orchestrální prvky (piano, houslová pizzicata a podobně Pinkiesmile ).
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10