Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 9: Slice of Life
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Pro mě prozatím best díl.
+dubing background poníků
+Téma ^_^(o background ponících)
+prostě vynechání mane 6 (nic proti mane 6 ale bylo to vždy s nima "vždy vše vyřeší" byl aspoň prostor pro ostatní)

-jediný - dávám dubingu octavii. Čekala jsem lepší
Hodnocení: 15/10
Pro všechny, které rozčilení negativní reakce:
Humor je vysoce subjektivní věc. Také epizoda byla založená na humoru, a to navíc ještě larsonovského (over-the-top in-jokey, navíc ještě s nárazem dobře zmíněného trolení) humoru.
Věta "To bys nepochopil!" přichází na mysl z vícero důvodů.
To, že někteří mají nerealistické nároky, je věc jiná...
Já nemluvit řečí tvého kmene.

Jinak epizoda to byla průměrná. Dobrá pro pobavení.
"Everything is now canon, the episode."
Takhle nějak bych to shrnul. Nejzajímavější postava byl podle mě Doctor, u kterého jsem si chvílema nebyl jistý jestli je to Doc Brown nebo Dr. Who. Gummy byl taky naprosto super Pinkiesmile
Obdivuju to, že se jim povedlo epizodu nacpat tolik referencema a pořád zachovat příběh pochopitelný i pro target audience Rainbowlaugh
Ani nevim, že to mělo příběh Rainbowlaugh
Skôr mi to prišli ako paródia
Totálne šialená epizóda s novými príbehmi a návratmi starých postáv. (Som čakal kým sa konečne vráti SteavenRainbowlaugh)
Tolko referencii na minuelé epizódy. Aj by som to vemenoval, ale tak niekto to už určite spravil. Sice mi tam chybala klasika, ale zato sa to vyvážilo.
100 epizoda sa vydarila. 10/10

OT
(13.06.2015, 23:02)Melgarh Napsal(a): [ -> ]Edit: ok ono se nejde zabanovat sam sebe? Wtf Made! Ani Corwin me nemuze zabanovat! Rainbowlaugh
Je to ešte horšie než som si myslel
RainbowlaughD

Odoslané z Equestrie.
Jo, a myslím, že po výstupu Vinyl s Octavií už nikdo nemůže zpochybňovat, že earth ponies mají taky magii.
Velice kontroverzní epizoda která mění vše co jsme si o bg ponících mysleli v to, co o nich víme. Jednoznačně jde o jeden obrovský troll namířený vůči fandomu, aneb: "Když to říkáte, tak to tak bude". Aneb co se stane když vezmeme fanficy a nejoblíbenější shiping a zamíchá je dohromady. V podstatě šlo o velice nevyváženou slátaninu která půlku času nedávala smysl a druhou půlku drhla. Pro publikum pro které původně MLP bylo určeno (8-leté holčičky co by chtěli být princeznami a chtěli by mít doma poníka), naprosto nudná a nepochopitelná epizoda.

....

Jednoduše TROLOLOLOLO ,,,, Pinkiecrazy

Každopádně člověk si musí uvědomit, že je to epizoda č.100 a tedy speciální epizoda která je rozhodně non-canon (pokud by tomu bylo jinak, tak by bylo někde něco fakt špatně Twilightoops )

Tak, a teď to vezmeme z druhé strany:
Musím říct, že prakticky celou dobu od té chvíle co se poprvé objevila Derpy, tak jsem se smál. Referencí pro fandom tam bylo tak moc, že to člověk nemohl ani stíhat. V tomhle se mi epizoda opravdu líbila... a když se tam dokonce objevil Doktor, tak jsem se na chvíli přestal smát jak mi spadla čelist na zem ... Pinkiegasp Přecejen, jsem fanouškem Doctora Who. (Je docela vtipné, že ač jsem o seriálu Doctor Who slyšel poprvé tak před 7 lety, tak ve skutečnosti jsem jej začal sledovat až poté co jsem narazil na MLP fanficy kde se Doktor ukázal)

Každopádně tuhle epizodu nebudu brát vůbec vážně, zkouknu ji ještě několikrát a nebudu ji hodnotit... Protože kdybych ji měl hodnotit objektivně, tak to bylo příšerné... kdybych to měl hodnotit subjektivně, tak to je moje oblíbená epizoda.
(14.06.2015, 16:23)imnafoy Napsal(a): [ -> ]Každopádně člověk si musí uvědomit, že je to epizoda č.100 a tedy speciální epizoda která je rozhodně non-canon (pokud by tomu bylo jinak, tak by bylo někde něco fakt špatně Twilightoops )

Vůbec se mi nelíbí myšlenka, že by si fandom měl určovat, která epizoda je canon a která ne... Tak to si klidně já teda řeknu, že všechny epizody s hodným Discordem nejsou canon a je tedy pořád zlý a zakletý v kameni...
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16