Bronies.cz

Úplná verze: Minecraft server (Aktuálně v provozu)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
DoktorCraft

Privátní Brony server

Zápis na Whitelist

Verze serveru: 1.11.2
IP serveru: 82.208.17.45:27922
Facebooková skupina serveru

Stav serveru: V provozu

Chcete minimapu? Zde je návod, jak na to.

Není-li vlákno dlouho aktualizováno nebo máte nějaký dotaz, obraťte se na naší Facebookovou skupinu nebo na uživatele BlackJack.
Hmmmmmmm....
Že bych tomu dal šanci?
Rád tě tam uvidím Pinkiesmile
Určitě až bude čas. Možná dneska po 22 hodině mě najdete. Jen možná... (Po domluvě s brachou, nechci bejt mu s internetem na obtíž ani nechci zatěžovat net)
Edit: tak jsem zapoměla na formát disku C .... Tak dnes asi nic
Páni, on už někdo stihl dostat ban? That was quickly Rainbowlaugh
Mimochodem chtěl bych říct že na serveru hraji, ale pouze jako hráč. Pinkiesmile Také jsem na server daroval mapu mého bývalého soukromého serveru.
Konečně normální server Twilightsmile. Prostě stavte a přežijte. Mám jednoduchý survival rád. Jen tak dál.
RayCode joined game , Blesk comming soon Pinkiehappy (maybe :/)
Asi bych mohl napsat nějaké info, že server funguje, tak vám píši, že server funguje a přivítám každého, kdo se bude chovat slušně. Banlist není zatím nijak plný, jde vidět, že máme docela slušné lidi...

► Na server byl přidán sellshop. (/Warp sellshop). Jeho účelem je, abyste tam prodávali předměty (dřevo, kamení) a další kraviny a zato získávali peníze, kterými si pak můžete v shopech koupit nějaké věci, popřípadě parcelu v našem městě Minecity.

► Ano, jak jsem psal, přidali jsme město Minecity. Na serveru podporujeme volný survival, ale zde ve městě si právě za utržené peníze můžete koupit parcelu a na ní mít svůj vlastní shop, popřípadě dům, kdybyste ho chtěli ve městě... Jeden hráč může mít max 3 parcely. Parcely jsou dvou typů - Obchodní (8 500$), obytné (6 500$). S každou další parcelou na hráče se přičítá cena 50%. (Hráč si první parcelu koupí třeba za 8 500$ a druhou za 12 750$). Takže když se vyvinete z obyčejného zemědělce, který si obdělává své políčko na velkého byznys mana, který má na svá pole kombajny a levnou pracovní sílu ze zemí třetí říše, tak si můžete vydělávat na úkor lidí, kteří potřebují vaše produkty. Parcely jsou 20x20 od bedrocku až po maximální blok (255).

► Byly přidány "Donaty" na server. Pokud byste ho náhodou chtěli podpořit, tak na našem spawnu je více informací. Jedná se o věc, kdybyste opravdu chtěli. Nikdo vás do toho nutit nebude. Případně druhá (v některých případech lepší) je na účet, po osobní domluvě (Vyhnete se blbým poplatkům atd atd...).

► KONEČNĚ!!!! Povedlo se mi zprovoznit residence. 64x64. Max 5 residencí a jsou zdarma. Vytvoříte dřevěnou motyčkou. Kdo má problém s dřevěnou motyčkou, ať si koupí parcelu ve městě, protože tam už reska je.

► Přijal jsem na server moderátora: ThePepan. No tak mu přejeme, ať mu moderování jde... Doufám, že mu nepůjde tak jako jeho aimbot při Mine Striku Rainbowlaugh.

No prostě server funguje. To je asi vše.
Hmm.. Zajímavé. Každopádně změny odzkouším až bude čásek.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21