Bronies.cz

Úplná verze: Brony Fair 2016 - Berlin
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Podmínky jsem našel jen v němčině Twilightoops , tudíž:
Může stornovat jedna osoba? Za kolik? Kolik lidí se vejde do pokoje, a tudíž kolik je osob, kterým bych své místo mohl eventuálně předat? Do kdy je třeba to rezervovat?
(22.02.2016, 13:40)Iluzon Napsal(a): [ -> ]Může stornovat jedna osoba?

Netuším, co tím myslíš.

Citace:Za kolik?

*sigh* ceny jsou v prvním příspěvku.

Citace:Kolik lidí se vejde do pokoje, a tudíž kolik je osob, kterým bych své místo mohl eventuálně předat?

Pokoje bereme pro 6 nebo 4 lidi. Mají i jiné konfigurace - viz jejich web a hotels.com kde to najdeš i v češtině. Aktuálně je přihlášeno 10 lidí, kteří ještě nebydlí. Rezervace závisí na tom, kdy kdo chce dorazit.

Citace:Do kdy je třeba to rezervovat?

Po 1.4. se rezervace už měnit nedají, nicméně není záruka, že ještě bude místo (aktuálně je na daný termín zaplněno přes 60% kapacity hostelu), takže s objednávkou pokoje do 1.4. čekat nebudem.
Prošel jsem si povídky na hotels.com a vypadá to, že by mi mělo jít bez storno poplatku zrušit rezervaci až do dne nástupu, tudíž mě tam taky přidejte.
Celestievíproč jsem měl pocit, že BronyFair je už příští týden, tudíž jsem trochu panikařil. Omlouvám se.
To sice ano, podle mě (pokud to tak není tak mě opravte) jde zrušit rezervaci ale ne jednotlivce na pokoji, tak že se ti klidně může stát že v době zrušení už nebudou menší/další pokoje k dispozici. Ber to tak že zbytek výpravy nebude hradit něčí nerozhodnost, v těhlech věcech používám pravidlo "nevíš = nejedeš".
Takže my, co jsme napsali, že stojíme o ubytování, tak nám ho někdo zorganizuje? Nebo si to máme všechno rezervovat sami?
Objednán druhý pokoj! Mayshi & Dawnflash - potřebuju info (viz. dále)!

Ubytovaní v pokoji č.2 : CreepyRiver, Dex, houpe, BlueBear + 1 a jedno místo zbývá volné.

@Dex: Když jsi napsal, že máš zájem (po tom, co jsem sem hodil výzvu - což je i tvůj případ), tak rezervaci samozřejmě uděláme (btw. právě se stalo Twilightsmile ). Zorganizovat ve smyslu zarezervovat pokoj není problém. Nicméně součástí rezervace je i předpokládané datum příjezdu - od toho se odvíjí i počet nocí.

@Mayshi, Dawnflash: potřebujeme vědět, jestli dorazíte do Berlína v pátek či ve čtvrtek a také přibližný čas! Podle toho pak můžeme zajisti ubytování, ale bez toho to nejde. Možnosti přepravy rozeberu v dalším postu.

@starfooty: pokoj pro vás zařídíme hned, jak budeme vědět, pro kolik lidí má být - někteří totiž ještě neřekli, kdy hodlají na místo dorazit
Doprava - doplněny možnosti z Prahy do prvního příspěvku! Až odpoví i lidé z jiných částí ČR, můžeme se bavit o přepravě i odjinud.

Protože osobně jedu autem, bude nejlepší, když se domluvíme na konkrétních časech a jízdenky si buď koupí každý sám, nebo pokud pojedete ve skupině, tak někdo, kdo v té či oné skupině bude. Dojezd do Berlína kolem půl druhé v pátek, abychom ještě stihli aspoň něco ve městě.

Prosím, aby se každý, kdo ještě nemá vyřízenou dopravu, dal vědět, zda preferuje vlak (dražší, ale pohodlnější a možnost pokecu cestou) nebo autobus (levnější, méně pohodlné, budete spíš spát). Ceny a odjezdové časy (pro Prahu) najdete v prvním příspěvku.
Na způsobu dopravy mi enzáleží, hlavně abych se tam nějak dostal Pinkiesmile
Vážně je ten autobus o tolik levnější?
Student Agency má slušné ceny.
@Dex: Ve skutečnosti ne - dlouhodobě se nudím, a tak jsem si hrál v PhotoShopu abych všechny ty ceny upravil, protože nikoho nenapadne kliknout na ten odkaz hned vedle onoho obrázku a zkusit si je vyhledat sám Rainbowlaugh [spoiler: </irony> Ano, je to levné - v případě pochybností o cenách, je odkaz na Student Agency hned vedle obrázku.]
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17